ShinChan
Apr 18 2004, 15:09
Novilku sjim gabsim ievada seerijas un noskatoties biju patiikami paarsteigts. Skalji jau skanees, bet manupraat Paranoia agent ir Twin peaks anime izpildiijumaa (vismaz no ievada taa skjiet). Sjiis seerijas man noteikti buus "must have" un "must see". Ja kaadam ir kas sakaams par sjo seriaalu, luugtum, tikai luudzu izvairaas no spoileriem.
ur tu vinju keeri?
Es arii gribu paskatiities.
ShinChan
Apr 19 2004, 00:00
vilku no DC++, bija dazjaadi avoti taa ka konkreetu source neiedosju. Parakaa gan jau atradiisi.
Kaa jau teicu pirmais iespaids visnotalj pozitiivs, ljoti netipiska anime.
torrentus var dabut no AonE un Ani-Kraze - pagaidam pieejamas 6 ep
runajot par lidzibu ar Tvin Peaks - tur Tev taisniba - es ka reiz nedelu atpakal noskatijos Tvin Peaks 2. sezonu - tobis lidz beigam. Si bija viena no retam reizem, kad velejos, lai butu "labas beigas", bet nu Lincs ka vienmer no sava stilina neatkapas ;)
vienigi Paranoia agent nav tik arkartigi piesatinats ar Launuma ideju - kaut kas mistisks notiek, un ta radas, ka iemesli meklejami pasos cilvekos, ka notikumi ir tikai manifestacija, materializacija. bet kopuma noskana nav tik nomacosa ka Twin Peaks
bet jasaka kopuma anjime ir labs - visas zinas - animacijas kavalitate laba, savdabigas stils, augsta detalizacija - storijs dinamisks, teli interesanti
varu tikai ieteikt
ShinChan
Apr 23 2004, 10:55
QUOTE (Guest @ Apr 19 2004, 11:40 AM) |
bet jasaka kopuma anjime ir labs - visas zinas - animacijas kavalitate laba, savdabigas stils, augsta detalizacija - storijs dinamisks, teli interesanti
|
Tiesji taa. Varu veel pievienot to, ka seriaalam ir labs muzikaalais pavadiijums, nedaudz psihodeelisks, nemaz nerunaajot par karaoke tituldziesmu ar atmombumbas seeni fonaa
esmu redzeejis 5 seerijas un buus jaameegina dabuut paarejaas.
ShinChan
May 7 2004, 09:47
Nu jau esmu noskatiijies 8 seerijas (peedeejaa ir iists melnaa humora paraugs) un seriaala akcijas manaas aciis tikai kaapj.
ShinChan
May 24 2004, 23:51
Informeesju katru reiz kaa noskatiisjos jaunu seriju he, he. Nu jau esmu ticis liidz 9. Sjii liidziigi kaa 8, mani riktiigi sasmiidinaaja, to nevar izstaastiit tas ir jaaredz. Sjo seriaalu virzu par sjaa gada labaako veidojumu, sen nebija redzeets, ka vienaa sariaalaa var iekjepinaat mistiku, psihologjisku trilleri, detective story + neatkaartojamu melno humoru. Viennoziimiigi iesaku visiem novilkt.
kaarleens
May 25 2004, 14:54
kas ta pa suberu grupeejumu ko tu skaties intresanti Aone tiko tik izlaida 7 ep
te noderiigais links
http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=31mosh kaadam noder
ShinChan
May 25 2004, 18:53
Laikam Ani-Kraze, bet galvot nevaru. Kad buusju maajaas apskatiisjos konkreetaak. Subi mazliet sliktaaki kaa Aone, bet who cares? mani apmierina.
jaa, nekljuudiijos. Ej vien uz
http://anime.mircx.com/ un novelc pats.
zenofex
Dec 19 2004, 19:48
Mhm, ljoti interesanta un augstaakaa meeraa kvalitatiiva anime ir shis Paranoia Agent. Satoshi Kons spraucaas pa visiem galiem aaraa. Ljoti origjinaala un neapniikosha, varbuut vieniigi pa druumu, mistisku (ne man
)
Pagadiaam esmu ticis liidz 8. seerijai. Vienkaarshi kolosaala, pretruniiga, melnaa humora un negaidiitu paveersienu paarpilna.
Taa ir laba atpuuta peec fanservisiem, yaoi, scoolgirls, kawaii.... peec 99% no animes vispaar, un tomeer arii Paranoia ir anime, diivaini, nee?
ShinChan
Dec 22 2004, 00:32
Šis pilnīgi noteikti IMHO ir aizejošā gada labākais seriāls. Tik perfektu sociālo satīru, kas krustota ar smalkiem pūļa un indivīda psiholoģijas attainojumiem reti kad gadās redzēt. Nezinu vai visā anime bija kāda vieta, kur varēja piesieties.
Vērtējums: anime gardēžiem, kas "pazīst drēbi", bet ne visiem.
arteck
Dec 22 2004, 03:00
Es tāds nepieklājīgs un pa vidu traucējošs, bet, es vēlējos uzzināt no kurienes ņēmāt. Pieļauju, ka izmantojot torrentus. Padalīsities, lūdzu? Pārāk mani esat sakārdinājuši. Damn!
UPD: Kaut kādu torrentu atradu (Ani-Kraze relīzes), taču nāk ar samērā smieklīgu ātrumu, tāpēc patiešām gaidu jūsu piedāvājumus.
zenofex
Dec 22 2004, 08:53
Nu man pasham ir anime one reliize,
http://www.animeyume.org/download.php/torr...t_01_13.torrentizskatiijaas tiiri labi iztulkota. Un skatos arii seederi/leecheri pagaidaam ir pietiekamaa daudzumaa.
arteck
Dec 22 2004, 22:20
Paldies, zenofex, taču arī no turienes nāk ar smieklīgu ātrumu. Acīm redzot manā galā kāda vaina. Nedaudz piegriests trafiks. Varbūt šeit kāds nodarbojas ar liela mēroga labdarību un varētu uzlikt uz ftp vai web servera epizodes, ja ir tāda iespēja. Pa daļām kaut vai.
arteck - patlaban velku, kad beigšu apsolu padalīties
arteck
Dec 22 2004, 23:31
Taka, būšu ļoti pateicīgs.
Kādi 22-25kb/sek, 2-3 dienās būs klāt. Tad palaidīšu FTP serverīti.
+Chibi+
Aug 3 2005, 22:45
Pirmā puse seriālam man patika ļoti, ļoti, bet otra [ kur sākās jau tā mystery and stuff], man bija tā "oooookaaay...
". Kopumā tīri tā neko. Interesanti. Īpaši trešā epa.
Pirmaas seerijas bija ljoti daudzsoloshas. Noskatiijos liidz 6 seerijai un saaku domaat: "Nu, kaut kas notiks arii, vai nee?". Netiku taalaak par kaadu 8... Progress - maacos atmest pusceljaa animes, kas nav uber labas. Viduveejas nav veerts skatiities, ir labaakas lietas, ko dariit.
ShinChan
Aug 4 2005, 07:18
QUOTE(edg @ Aug 4 2005, 03:08)
Pirmaas seerijas bija ljoti daudzsoloshas. Noskatiijos liidz 6 seerijai un saaku domaat: "Nu, kaut kas notiks arii, vai nee?". Netiku taalaak par kaadu 8... Progress - maacos atmest pusceljaa animes, kas nav uber labas. Viduveejas nav veerts skatiities, ir labaakas lietas, ko dariit.
Nu nošokēji. Tālāk izlept laikam vairs nav iespējams. Lai nu kura anime ir viduvēja, bet ne jau šī.
Interesanti, kādu darbību tu tur cerēji sagaidīt? Kautiņus?
Paranoia agent ir viss, kas spēj piesaistīt gudru skatītāju: sociāla satīra, melnais humors, rotaļas ar psihi, emocionāli sakāpinājumi (sērija ar detektīva sievas pašrefleksijām vien ir ko vērta), detektīvsižets nu principā viss, tas, kas tik bieži pietrūkst gan anime gan filmās.
P. agent var atbaidīt skatītāju, kam ir parasts visu skatīt lineāri -te ir sākums un te ir gals un pa vidu notiek viena otrai secīgas darbības, un ikviens šīzīgs iespraudums grauj šo kārtību (bet mēs taču labi zinām, ka tu neesi šads skatītājs, vai ne?). paranoia agent taču pamatā sastāv no šādiem šīzīgiem gaļas kunčiem, kas tiek lipināti klāt šova skeletam.
Pabeidz skatīties šovu vismaz aiz cieņas pret mani (ja tāda ir) un citiem šī foruma biedriem, kam Paranoia agent ir Top 3 anime.
Peec tava posta izlasiishanas es kasiiju sev aiz auss...
Es gribeetu jeedziigi analizeet muusu attieksmes pret P.A. atshkjiriibu ceelonjus, bet, godiigi sakot, es gandriiz neko no taas anime vairs neatceros. Par spiiti tam, ka skatiijos tikai pirms paaris nedeeljaam. Iespeejams pie vainas 30 stundu diennakts rezhiims. Iespeejams taadeelj man arii nepatika.
Bet, cik es speeju atcereeties... Man liekas, ka taas seerijas palika arvien leenaakas un leenaakas (tiem, kas skatiijaas seeriju nedeelja, droshi vien taa neliekas). Ne kautinjus es gaidiiju, bet kaut ko, kas piesaistiitu manu praatu. Kaut ko, kas liktu man domaat: "Opaa, taa tik ir ideja!" vai arii "Moins, nekas taads pat praataa nebuutu ienaacis!". Nav jau arii taa, ka viss ir kaa braziilieshu seriaalos. Visu laiku notika kaut kas negaidiits. Tomeer ne paarsteidzoshs. Njem par piemeeru Lain. Tur visu laiku tika meetaatas idejas, par kuraam aizdomaaties, un, kameer tu par vinjaam domaa, pat nepamani, kaa aiziet garlaiciigaakie posmi. Bet P.A... Par ko tur aizdomaaties? Tu jau mineeji: sociaala satiira (mani garlaiko. Pietiek iistajaa dziivee uz cilveekiem skatiities, negribu to pashu redzeet veel anime un pastiprinaataa formaa), melnais humors (ljoti vaajsh, pat neatceros neko), rotaljas ar psihi (ljoti standartveidiigas, skatiitas dziivee, filmaas. Tieshi shis punkts kopaa ar straujiem notikumu paveersieniem mani piesaistiija P.A. Bet, jo veelaaka seerija, jo logjiskaaka, liidz ar to garlaiciigaaka, bija ljautinju uzvediiba. Un straujie paveersieni izzuda - palika rutiina ar roziineem, nekaa strauja), emocionaali sakaapinaajumi (par maz. Vismaz saakumaa bija ljoti piesaistoshi, bet peec tam, kad raksturi iepaziiti, kaa skatiities puuksprunguljus. Seeriju par detektiiva sievu neesmu redzeejis, vismaz neatceros), detektiivsizhets (mani nesaista. Saakumaa izdaru paaris mineejumus par to, kas vareetu buut visa pamataa. Peec tam labi, ja reizi 2 seerijaas pamainu mineejumus, jo apmeeram tik aatri iet detektiiva risinaashanas gaita).
Vispaar jo laiks iet, jo mazaak kas (filma, anime, dajebkas) speej mani taa pa iistam aizkjert. Kultuuras veestures pasniedzeejs buutu teicis: notrulinaats juutiigums, paarlieku daudz kairinaats. Bet varbuut tas uz labu. Varbuut atradinaashos no otaku-isma. Varbuut saakshu kaut ko dziivee mekleet. Darbu.
Bet, labi, noskatiishos kaut kad ta liidz galam. Nav jau Kenshin peec izmeeriem...
Chufanzo
Aug 4 2005, 18:53
Jaa, labi raksturuojumi jau te bijushi
Taapeec teikshu tikai to, ka P. A. ir veerts noskatiities tieshaam tikai taapeec, ka tas atshkjiras no masu produkcijas. Vienmeer noder redzeet kaut ko svaigu, nebiijushu
es P.A skatos jau pa 3 menesiem kadas 3 reizes..man vina baigi patik ,sizhets man liekas saistosh jo tas nav garlaicigs un katra serija ir jauni paversieni un notikumi...un ari OST baigi labs visLOLiskaka serija man likas kad tie 3cilveki satikas lai izdaritu pashnavibu ....
tas ir vnk jaredz bet OP credits ir vieni no tiem kurus es varetu skatities vel un vel...kads nezin kadu loooti lidzigu anime ar lidzigiem OP credits?...dodu shai anime kadas 10+ balles
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.