QUOTE(anti @ Aug 8 2005, 12:28)
QUOTE(Taka @ Aug 8 2005, 07:09)
Mož nekačā RAWus?
Un priekš kam hentajam subi? Tur ir kaut kas saprašanas vērts?
nu klau, cilvēkam tomēr interesē, vai tā beibe kliedz "dziļāk, dziļāk!" vai "beidz, man sāp!" :>
bet vispār jā, dārgais jaunizceptais otaku, nekačā tak rawus, trakais
Vai arii "Nee, nee, paartrauc, paartrauc!" Shaadas fraazes saprast var iemaaciities 10 minuutees, ja ir attieciigi google skilli.
Starp augshmineetajiem bljaavieniem meedz buut arii sizhets un sarunas. Klausiities sarunas, ko nesaproti ir kaa blenzt sienaa (jo tu sienu nesaproti!). Tomeer paartiit paari sarunaam tikai uz bljaushanas periodiem noziimee, ka tu skatiijies 5min 200mb failu. Taada izshkjeerdiiba. Un veel saprast var gribeet arii, piemeeram shaadu iemeslu deelj: maaciibu noluukos (gribi zinaat, kaa vinjam izdevaas ieguut pirms 5 min satiktu meiteni. es gribu buut klaat, kad kaads kaut ko taadu meegjinaas dziivee), maaciibu noluukos II (kaapeec vinja atshuva, kas nebija pareizi. tu tachu negribeesi dziivee atkaartot taas kljuudas), maaciibu noluukos III (jaa, jaa, veel vajag zinaat par bljaushanas fraazeem. ja vinja bljauj "beidz, man saap" utml fraazes, tad tas nenoziimee, ka vinja ies uz policiju. man gan nav zinaams, ka kaadreiz hentai vispaar kaada ietu uz policiju vai tamliidziigi, taapeec var kaads var ljoti labi iedvesmoties izvaroshanai, ticot, ka vinjai tas patiik. liels hentai miinuss.). Un vispaar - taa tachu ir debiila sajuuta, ka visu laiku tiek meetaati joki, bet tu no vinjiem saproti... neko. Vai arii kaads kaadam pasaka kaut ko shausminoshu un tu sevii domaa "Nu! Nu, kas ir? Kas ir? Kas? WTF, es NEKO NESPAROTU!#@@#!" Labi, pietiks