Gribu redzeet cik ta tu esi nopircis.
Pirms runaa par zagshanu un suudainiibu, vispirms apdomaa kaartiiigi kapee fansuberisms izveidojaas. Ja jau uzliki torrent linku tad vareeji atmest shito pieziimi, jo taadeejaadi tava rieshana par legaalismu un apzagshanu ir shkaudiishana spogulii. Shitaads klishejisms ir insulteeshana katram sevis cieniigam otaku.
Redzi viss kas tiek paaraidiits TV ir atljauts arii ierakstiit personiigai lietoshanais. Kaa ariii TV paaraizhu kopeeshana bezpelnjas noluukos ja tas tiek dariits lai to aizdotu kaadam citam kolekcijas noluukos arii nav aizliegts. Bez tam editeet un taalaak izplatiit, ja no taa netiek guuts peronisks labums (pelnja, etc) vai kaa citaadi aizskarts autors arii nava aizliegts, ja tas netiek dariits publiski.
Domaaju, ka pienaaks laiks un anime buus legaali novelkama taapatkaa mp3.
Pirms runaa par zagshanu un suudainiibu, vispirms apdomaa kaartiiigi kapee fansuberisms izveidojaas. Ja jau uzliki torrent linku tad vareeji atmest shito pieziimi, jo taadeejaadi tava rieshana par legaalismu un apzagshanu ir shkaudiishana spogulii. Shitaads klishejisms ir insulteeshana katram sevis cieniigam otaku.
Redzi viss kas tiek paaraidiits TV ir atljauts arii ierakstiit personiigai lietoshanais. Kaa ariii TV paaraizhu kopeeshana bezpelnjas noluukos ja tas tiek dariits lai to aizdotu kaadam citam kolekcijas noluukos arii nav aizliegts. Bez tam editeet un taalaak izplatiit, ja no taa netiek guuts peronisks labums (pelnja, etc) vai kaa citaadi aizskarts autors arii nava aizliegts, ja tas netiek dariits publiski.
Domaaju, ka pienaaks laiks un anime buus legaali novelkama taapatkaa mp3.
Yeah, right, whatever. Tu nu gan visu ņem pie sirds nu bet, man jau vienalga. Pārsvarā viss kas man uz pc mētājās, stāv salikts plauktos.
Ak jā runājot par to 'publiskumu' šārejot kaut kādā publiskā hubā vai publiskā ftp vai seedojot torrentā tu padari 'konkrētu' failu/s publisku/s jo tu nekontrolē, kas viņu/s velk un kapēc velk. Mums ir mazliet nesakārtota likumdošana bet tas noteikti nav uz ilgu laiku. Papēti kur atrodās lielākie DC hubi un trakeri. ES valstīs kurās vel nav kārtīgi izstrādā likumdošana pret pirātismu utt. P.s Iesku vismaz 1x mēnesī iemest aci fbi.gov interneta tīmekļa lapā. ( Interesanti! )
Lab no offense.