Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ragnarok The Animation
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaarleens
Hehz nu visi kas zin kas ir Ragnarok pareizaak sakot visi kas speelee un mosh vareetu teikt dziivo tur smile.gif)) must seen anime .
Paareejiem jau mosh liksies tomeer blekjis bet ehh kaa man patiik jo viss kas tur sparaadiits sirdij miilsh un tuvs =D
hehz saturs nu kaads tur saturs nu vopshim anime seriaals baazeejaas uz online speeli galvenie chari ir swordman mage un acolate pagaidaam peec tam vinjiem pievienosies alchemist assasian un citas ragnarook job profesijas
negatiivais teels pagaidaam ir rogue
he he veel viena piebildiite to monstru ko vinji noslaktee 1 ep ar taadiem vienkaarshiem uzbrukumiem nenovaaksi ehh bet nu taa tomeer ir speele nevis anime laugh.gif
user posted image
taaks paaris linku
animesuki http://www.animesuki.com/series.php/390.html
home page http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/ragnarok/
animenfo http://www.animenfo.com/animetitle,1317,wk...rok_the_an.html
nu ko gaidu ar nepacietiibu naakamaas epas
P.S. tie kas nezin kas ir Ragnarok welcom to MOTR.ru servera maajas lapaa
Takashy
lol,es noskatiijos to pirmo seeriju un saakumaa domaaju vai taa ir vai nav saistiita ar speeli,nez.,joprojaam neesmu izmeeģinaajis... Bet seerijajau bija laba....
CryRat
bah ! 26 epizodes... izskatās jau jautri... bet es šodien paskaitīju man uz kādām 100 stundām nenoskatīta anime ir sad.gif kad noskatīsies nākošās ep uzraksti vai tiešām ir jēga vilkt oki ?
Guest
Im in!
Nick=slay3r
Sigfa
hmm... vai ir arii vairaak par 9 subotaam seerijaam?
Kikyou
Ragnarok... taa bija forsha speele, a man trials beidzaas T_T
kaarleens
QUOTE (Kikyou @ Jun 12 2004, 06:44 PM)
Ragnarok... taa bija forsha speele, a man trials beidzaas T_T

Kikyou http://motr.ru viss bezmaksas tik krieviski jaasaprot buutu veelams lai gan speleet jau var tapataas wink.gif baze visa tapat eng
flamex
Ir citi serveri ari un sis ir baigi labs paskataties protams anglu valodaa bet tur ir viss plniigi pa bgribu atskiriba no Motr tursak jau plikt maksas serveris!! Tizli tas ir! mad.gif

Sheut ir tas serveris

Un sheit es kaut ko esmu saraksiijis!!!
Sigfa
nu ko ljaudis, gaidam otro sezonu...
kaarleens
QUOTE(Sigfa @ Oct 21 2004, 21:19)
nu ko ljaudis, gaidam otro sezonu...
*

ahaa vispaa seriaals vidus stadijaa man paspeeja diezgan apnikt bet nu uz beigam tiiri normaali iekachaajaas bija tiiri intresanti skatiities
Spectre
NUskatijos visu pilniibaa jau kaadu laiku atpakal tagad tik jaaiecepj matricaa un jaanoliek plauktinaa tiesa gaidu kad atvilksies pirmaas seerijas jo taas man kautkaa izdzeesaas tb HDD crash notika.
A vot tas geims uff ...... cilveeki, ja Jums veel joprjaam ir kaads briivs laicinsh nesaakat geimeet to speeli, jo tad jums laika vispaar neatliks nekam es knapi knapi speeju atrast laiku maaciibaam (tur jau paleenaam saak briest "mati") un pat anime dazhreiz atliekaas uz paaris dienaam.
jurc
Vislabaakaas bija pirmaas 4 seerijas, ta naakamaas 4 bisku garlaiciigas un ta taalaak atkal paliek intresanti tongue.gif
bladez
o.0 Tākā Raganrok the Animation bija mana pirmā anime ko es redzēju, tā pagaidām paliek aizvien #1 anime tieši pirms Chrno Crusade, kura salīdzinot ar šito, pat uz pusi naw tik skumja. Šājā animē varēja apraudāties netikai beigās, bet arī vidusdaļā.

Ja jūs nedomājat par spēli tik daudz skatoties šito, tad jums neliksies uzkrītoša pārāk uzbāzīgā spēles ekranizācija. Vismaz man tas galīgi netraucēja. Pēc manām domām tiem kam patīk skumjas, bet reizē arī priecīgas beigas (līdzīgi kā Chrno Crusade) šīs ir Must see.

P.S. Man pat OST klausoties paliek skumīgi.
Psycholog
Taisniiba..tiem, kas nav speeleejushi, taa anime liekas tiirais blekjis ^^ Vispar shaubos, ka man vinja patiktu, ja es arii buutu to speeleejis...
harpy
man diezkapeec shkjita, ka anime ir nedadz garlaiciiga un viendabiiga, vienvaradsakot, nepatika, garlaiciigi skatiities...
Rags
Spēlēju un ilgi, taču anime vienalga likās nu ļoti garām. Un btw vēl jo vairāk tādēļ ka spēlēju Ragnarok Online, un nesakritību tur pārlieku daudz tomēr bija laugh.gif
kaarleens
Vispaar ne za gorami RO animation 2 ljoti ceru ka vinjiem izdosies labaakaa par pirmo , jo charu un story tupisms pirmaja man tieshaam ljoti izbesiija. Tieshaam gribas cereet, ka peec miiljotaas speeles uztaisiis kau ko sakariigu.
bladez
o.0 Vai es esmu tiešām vienīgais, kam šī anime patikās??? Iespējams tāpēc, ka pirms noskatīšanās es nebiju riktīgi spēlējis RO.
One winged angel
neesi, tu vieniigais, man arii ljoti shii anime patika, biju pat mazliet safanojies, kaut arii RO es tomeer esmu taa riktiigi paspeeleejis un patrakojies... Nez, man tik pirmaas seerijas likaas taadas viendabigas un blekjainas, kas arii veel turklaat reklamee speles fiichas, taalaak man taa iepatikaas ka noskatiijos paareejo vienaa dienaa...
Hikaru
Spēli neesmu spēlējis. Bet tagad var sagribēties. tongue.gif
Pagaidām noskatījos 18 sērijas. Kamēr pārējās velkas, nevaru izturēt vajag kaut ko uzrakstīt:
Šitā anime ir izveidota vistuvāk, vislīdzīgāk spēlēm - cīņas ar skill'iem, potion'iem, level up'iem un profesiju maiņām. Tas ir SUGOI. Pirmajās sērijās cīņas bija ļoti interesantas, kaut gan dažviet tās tika apgrieztas. Jā, pa vidu jau sāka apnikt. Tur bija garlaicīgi, jo nekas interesants nenotika.
Bet kad sākās 15. sērija, tad OMG. Tad viss SUGOI tikai sākās, kad krutais Roan atgriezās. Pavisam cits cilvēks. Liels Respects parādījās. Tagad sēžu, 3 sērijas skatos kaifā (līdz 18.). OMG. Šīs bija visSUGOIskākās sērijas no visām Sugoi animēm/sērijām. Kad sākās cīņas ar visiem tiem Sugoi skilliem: Reflect Shield, Holy Cross, Devotion utt. Man tas vairogs ļoti patika un visi skili ar to varogu Sugoi. Pēc tam tas burvis parādījās un sāka visu burt pēc kārtās, visādus armagedonus utml. Sugooooooooooooiiiiiiii ohmy.gif Un cīņu laikā laba, uzmundrinoša mūzika skan. OST būs jānovelk. Kaut ko tādu efektīgu animēs reti, kad var redzēt. biggrin.gif

Žēl, ka Linage 2 nav tik labas maģijas burvim, lai varētu armagedoniskus, masīvus spell'us burt. Būtu vismaz iespēja kādu Meteorītu lietu puskilometru rādiusā uzburt, lai visiem uzreiz būtu kaput. Garlaicīgi spēlēt.
Kā vispār ir ar Ragnarok Online? Tur ir kaut kas efektīgs? Varbūt būs jāsāk spēlet... jāizmēģina paskraidīt ar sprite'iem... un par kādu Crusader'u kļūt, piemēram.

Animei 10/10 nedošu, jo pa vidu sērijas bija garlaicīgas. Tad vēl jānoskatās kādas būs pārējās sērijas. Tad jau būs 8-9/10.
kaarleens
QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 14:19) *

Kā vispār ir ar Ragnarok Online? Tur ir kaut kas efektīgs? Varbūt būs jāsāk spēlet... jāizmēģina paskraidīt ar sprite'iem... un par kādu Crusader'u kļūt, piemēram.

Nesaceries speelee nav viss tik rozhaini kaa animee, kur bac bac un mwp ir nosists, un viens cruzs ir bez maz supermens, wizards arii nav tik speeciigs lai gan mass skili ir taadi pashi kaa animee.
Kur speeleet skaties shijaa topikaa http://otaku.lv/index.php?showtopic=598
Spectre
QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 14:19) *

Kad sākās cīņas ar visiem tiem Sugoi skilliem: Reflect Shield, Holy Cross, Devotion utt. Man tas vairogs ļoti patika un visi skili ar to varogu Sugoi. Pēc tam tas burvis parādījās un sāka visu burt pēc kārtās, visādus armagedonus utml. ...

Žēl, ka Linage 2 nav tik labas maģijas burvim, lai varētu armagedoniskus, masīvus spell'us burt. Būtu vismaz iespēja kādu Meteorītu lietu puskilometru rādiusā uzburt, lai visiem uzreiz būtu kaput. Garlaicīgi spēlēt.

Starp Ro faniem ir bikin cits priekshtats par sho anime (khem khem 5 no 10 (knaapiiii izvelk))
Kruzs (Roans laikam) - ja tadi bus game - LOL - kirdikt visam midgardam - nomirs no smiekliem.
Next - game spelejot tev nevar buut gan Cross gan Sacra - tu vari buut vainu tas kas visus aizstav vainu GK
Sacra kruuzu kachat ir gemors.

Wizards game nav nekads uberpowers, tadi skilli kaa lord Of Wermilion utt. nenoshkures kaudzi high level mobiem ar 1 piegajienu smile.gif Ieksh pvp ir nesikts, bet nu ieksh Ro ir ta ka uz katru kasi ir pret klase wink.gif

Principa game ir preteji animei - par pedejam cinam nestastishu tur iznakumam vaig buut krietni savadakam cool.gif
Rags
Kā jau Spectre ar dīvaini daudz pareizrakstības kļūdām minēja, tiem kas spēlē RO šitā anime ne vienmēr patīk.
Un vismaz to ka viņa pilnīgi neataino reālo spēles situāciju atzīst visi biggrin.gif

Tā kā ja anime skatīta pirms spēles, nesacerieties nu uz nezkādiem brīnumiem tongue.gif
bladez
QUOTE(Rags @ Aug 27 2006, 10:37) *

Kā jau Spectre ar dīvaini daudz pareizrakstības kļūdām minēja, tiem kas spēlē RO šitā anime ne vienmēr patīk.
Un vismaz to ka viņa pilnīgi neataino reālo spēles situāciju atzīst visi biggrin.gif

Tā kā ja anime skatīta pirms spēles, nesacerieties nu uz nezkādiem brīnumiem tongue.gif

Stipri šaubos, ka Anime bija uztaisīta lai parādītu 100% spēles un vispār lai to kautkā izreklamētu!!!!
Nu bet spriežot pēc atsauksmēm, šīs ir viens no "Hate it or love it" sērijas!!!!!
Hikaru
QUOTE(Rags @ Aug 27 2006, 10:37) *

Es jau arī nesaceros. Visās tādās spēlēs nekad nevar nosist monstru ar vienu sitienu (ja nav lielas levelu starpības). Bet animē tas izskatītos muļķīgi, kā vienu monstru ilgi sit (sit, sit, kamēr beidzot sagriež) laugh.gif Tāpēc animes, veidotas pēc tādām spēlēm, man patīk vairāk, jo redzams, ka no skila ir kaut kāda jēga. Un ja ar zobenu trāpa, tad sagriež (izņemot cietvielas dažreiz).
Ja uztaisītu tādu līdzīgu Linage 2 anime, tā drošvien man patiktu daudz vairāk par spēli.
Neptuuns
Pirmais anime, ko jebkad esmu skatiijies, liidz ar to neko daudz nevaru pateikt. Patika, bet nebija ar ko saliidzinaatt, jaatziist, likaas mazliet pokemoniigs, bet nu ro kaa speele man ir bijis dziivesveids jau teju pusotru gadu (beidzot laikam esmu ticis valjaa), un anime manupraat arii bija gana laba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.