Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fonts
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Shaisuke
Nu taa... Es sanjeemu aizraadiijumu no kaada cilveeka kuram traucee tas ka rakstu ar zilo/italic/bold fontu...

Luudzu pasakiet kuram veel tas traucee. Ja taadu cilveeku buus daudz es varu beigt taa rakstiit, bet pagaidaam neredzu jeegu shkjirties no fonta kuraa vienmeer esmu raksiijusi...

BN
bubu
Mani traucē.
Shaisuke
Kaadaa veidaa traucee, ja driikst zinaat? Paaraak spilgti, vai vnk tas ka nav taads kaa paareejiem?

BN
bubu
Tieši tā, pārāk izceļās uz pārējā teksta fona. Tas būtu tā kā rakstīt visu tekstu virsraksta fontā kādā dokumentā. Vismaz man tā šķiet.
FaNtA
da labi... vienkaarši bišku nepierasti un vies, bet taa jau nav nekaadas vainas, es piem nesparotu, kas tur var trauceet huh.gif
bubu
Nu dzīvot jau var, bet acīs vienalga krīt.
Shaisuke
Emm, un kas tad tur ir taads slikts, ka atshkjiras? Es saprastu, ja buutu piem paaraak spilgti vai saapeetu acis lasot... bet tas ka atshkjiras... Vai tagad ssajaa forumaa bus taads noteikums ka jaabuut taadam kaa paareejiem?

BN
jurc
Īstenībā traucē... Mazliet nepatīkami lasīt.. pārāk spilgti, jebšu kā saka - acīs spiež.
Uzskatu ka fontu/krāsu maiņa ir domāta tam , lai varētu izcelt kādu teikumu vai vārdu! Bet lai rakstītu visu tekstu ar tādu fontu? Tas ir galīgi bezjēdzīgi, saturs jau nemainās no fontiem.
Tā jau katra individuāla izvēle kā rakstīt.. cits varbūt grib vairāk izcelties, bet lai tas nebūtu traucējoši...
Niks
Personīgi man tas apgrūtina lasīšanu.
Shaisuke
Kas tieshi? Zilaa kraasa vai italic/bold.... Vareetu domaat, ka ja es rakstiitu melni un italic bold vai arii kaadaa citaa kraasaa cilveekus tas netrauceetu...

BN
jurc
QUOTE(Shaisuke @ Jul 31 2005, 16:04)
Kas tieshi? Zilaa kraasa vai italic/bold.... Vareetu domaat, ka ja es rakstiitu melni un italic bold vai arii kaadaa citaa kraasaa cilveekus tas netrauceetu...

BN
*

tad uzreiz jājautā - kāds iemesls tam ka tu tā raksti?

un jā.. zilā krāsa ir tā traucējošā
Sigfa
man traucee. Tavs teksts nevienaa veidaa nav tik svariigs, lai taa izceltos. Bold lieto lai uz noraadiitu uz kautko svariigu, taapat ar kraasaam. Italic lieto, lai noraadiitu uz to, ka tiek lietots sveshvaards vai kaads vaards, kas iisti neiederas tekstaa.
FaNtA
a ja piem, kaadu citu kraasu, bet vienlga buus bold/italic? ta jau atkal kaads piesies pa to, ka tev redz ir taa kraasa un man vinja nepatiik un arii tas kaa tu raksti utt... kapee nevar dziivot mieraa un harmonija?
Kagome
iisteniibaa zilaa kraasa ir biski pa spilgtu, ja tu tieshaam rakstiitu kaadaa tumsaakaa kraasaa.
Sigfa
tapeec, ka dazhs labs negrib dziivot mieraa un harmonijaa. Piemeeram, Shaisuke.
FaNtA
nav jau tik traki, cilveekam patiik taa kraasa un varbuut vinsh ir pieradis un tagad naakotnee nomaniis kraasu un kko ne tik spilgtu, tad jau vis taču buus oki, ne? bet piem kas tev nepatiik ieksh taa ka cilveeks neraksta kaa visi?
Shaisuke
Nee, iisteniibaa tas cilveeks kas man to aizraadiija. Ja nepatiik kaa rakstu lai nelasa, vnk gribeejaas noskaidrot cik cilveekiem tas traucee fizisku apsveerumu deelj...

BN
Sigfa
kapeec ir jaaraksta kaa pokemonam? Runu var dazhaadi izdailjinaat, piemeeram ar vaardu kraajumu un runas stilu. Nav nekaadas nepiecieshamiibas izcelt savu tekstu, it iipashi ja vinjsh ir tikpat mazsvariigs kaa paareejie posti.

Manupraat tas cilveeks paluudza tev ieveerot citu cilveeku intereses un tagad tu naac prasi vai traucee. JAA TRAUCEE. Kas veel jaadara lai tu saprastu? neviens tev nespiezh mainiit tekstu, tevi luudz ieveerot citu intereses.
FaNtA
aga, pokemoni?! un varbuut tu ar esi viens no viņiem? un pa gaidaam te neviens no klaatesošaiem neraksta kaa pokemoon, tas ir viņa rakstiišanas stills un taa lia paliek, ja tev kkas napatiik, ta jau taas ir tavas probzes ne? vai arii es kļuudos, bet piem taa kraasa un viss paareejai jau arii pieder pie teksta dekoreejuma un nemaz i nevag neekaadu iipašo vardu kraajumu, lai buutu normaali
Sigfa
mhm. Taa, tagad tu man bruksi virsuu. Labi, ja tu man netici, ka vairaakumam traucee, taisam pollu.
Shaisuke
Pirmkaart .... Kas veel par pokemonismu? Man ir taadas aizdomas ka tu nezini ko tas termins noziimee...

otrkaart .... tas cilveeks runaaja tikai par sevi un anyways, vinjsh nevar aizstaaveet visu 1216 otaku.lv memberu intereses

un treshkaart .... tu laikam uzskati ka tavs teksts ir loti svariigs, ka sauc paareejos par mazsvariigiem. Manupraat ssajaa forumaa visu cilveeku tekstu svariigums ir vienaads.

BN
Winry
Klau viņi nedomaaja ka visu texts ir mazsvariigs, bet gan to, ka ar kraasu izcelj to kas ir svariigs tagad!!!...Saproti!
FaNtA
es jau neko neteicu, ka neticu tam ka citiem nepatiik un tev jau ar nesaaku braukt virsuu, es jau peec dabas draudziigs esmu aizstaavu cilveeka viedokli un tas ir arii vis, neredzu tur neko aizliegtu... ja taisiisi pollu, tad jau rezultaats ir zinaams, to jau te var izlasiit, tu vienkaarši atslaabinies, uzsleedz mieriigu muuziku un padomaa optimistiski;) un tad jau vis buus labi
Sigfa
Shaisuke:

akdies, vismaz lasiit iemaacies.
[..] ir tikpat mazsvariigs kaa paareejie posti.
ja nu veeljoprojaam ir probleemas ar aizdedzi, tad es saku, ka visu tekstu svariigums ir vienaads, tapeec tev NAV tiesiibu saveejo citiem baazt aciis kaa svariigaaku. Veel nepieleca? taisam pollu.

Un tavas aizdomas par manaam terminu zinaashanaam ir stipri nepamatotas.
FaNtA
nu un ka svariigums ir vienaads un kas ar to ka cilveekam taa gribaas? tas jau nav nekas slikts, man jau vis aizgaaja biggrin.gif vienk ar tevi ir interesanti padiskuteet rolleyes.gif
Shaisuke
Zini ko, ir gan pamatotas, jo tu mani sauc par pokemonu taa deelj, ka es atshkjiros no paareejiem ar to ka man ir savaadaaks fonts....

Un btw, tu biji pirmais kas saaka naidiigi uzvesties..
aya-angel
Sveiki, sveiki. Nu ko? atkal kaadam k-kas nepatiik? Es Shaisukes zilajos burtos NEKAADU PROBLEEMU NESASKATU. Pameginiet arii ar kaadu citu kraasu rakstiit, varbuut tas padariis juusu dziivi spilgtaaku un interesantaaku! tongue.gif
slay3r
Man personīgi ir mazliet nepierasti lasīt tekstu zilā krāsā, neteikšu tā ka tas man traucē jo vnk ja gribēšu izlasīt izlasīšu kaut vai ar sīku fontu un koši sarkanā vai dzeltenā.
No manas puses pretenziju NAV
anti
heh, man jau patīk, kā šāda tipa topiki ātri vien tiek pārvērsti par karalauku.

Sigfa, jaukumiņ, neslinko, piemet vēl kādu pagalīti ugunskuram!
slay3r
QUOTE(Shaisuke @ Jul 31 2005, 15:38)
Zini ko, ir gan pamatotas, jo tu mani sauc par pokemonu taa deelj, ka es atshkjiros no paareejiem ar to ka man ir savaadaaks fonts....

Un btw, tu biji pirmais kas saaka naidiigi uzvesties..
*

Tā saucami "POKEMONI" pēc manām PEROSNĪGAJĀM domām ir jaunākā paudze, atminos laikus kad metālistus nīda un ka 90gados lielākā daļa cilvēki zināja tikai pop, mūs arī nīda. Tā kā sava veida "POKEMONI" mēs VISI kādreiz esam bijuši. Vai tad tava omīte saprot tavu ģērbšanās stilu, mūzikas gaumi un dzīves uzskatus? ( NĒ )

Ja tev ir pretenzijas pret "POKEMONIEM" ( Jauno mūsu paudzi ) tad uzskati sevi jau par Omīti/Vectētiņu.

Nothin less, nothin more to say i have.
aya-angel
omiite un vecteetinsh arii kaadreiz ir bijushi pokemoni! biggrin.gif
FaNtA
QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 16:47)
*

taa viš i... un man domaajam, ka cilveeki kuriem tas traucee, gan jau izdziivos tai skaitaa arii tu, tad mees visi laimiigi dziivosmim un postosim taalaak, liidz atkal kaads kko tml uzrakstiis un tad tas vis saaksies...
slay3r
QUOTE(aya-angel @ Jul 31 2005, 15:51)
omiite un vecteetinsh arii kaadreiz ir bijushi pokemoni! biggrin.gif
*

You got that right! rolleyes.gif
Sigfa
*noslauka sveidrus* nee, man shodien pietiek. Godiigi sakot man ir dzilji vienalga, es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu. Vnk bija garlaiciigi. Labi, es eju tuseet.
slay3r
QUOTE(Sigfa @ Jul 31 2005, 15:53)
*noslauka sveidrus* nee, man shodien pietiek. Godiigi sakot man ir dzilji vienalga, es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu. Vnk bija garlaiciigi. Labi, es eju tuseet.
*

Omīte tev ieteiktu palasīt kādu grāmatu nevis nodzert nieres. image
ReD_FoXy
Manis peec Shaisuke vareetu raxtiit kaut vai mainot burtus vai vaardus katru savaa kraasaa... dry.gif
Sigfa - Chill out man... Take a COLD shower! biggrin.gif
lastguru
Es biju tas nejauks foruma daliibnieks kas aizsuutiija vinjai PM ar aizraadiijumu. Man ljoti nepatiik, jo bold+italic ieveerojami apgruutima lasaamiibu, bet ja tas veel ir zilaa fontaa, tad shausmiigi kaitina acis. ja tev ljoti patiik rakstiit zilaa kraasaa, tad vismaz novaac to bold+italic...

pareizi jau piemineeja - fonta izskata mainja ir paredzeeta tikai lai kaut ko izdaliitu. pameegjini piemeeram nodot skolaa/universitaatee (ehm... nezinu cik tev ir gadi, jo peec profila sanaak ap 100...) kaut kaadu referaatu kas viss ir uzrakstiits ar virsraksta fontu (vispaar jau man liekas pat ja tikai bolditalic buus vienalga pasniedzeeji piekasiisies).

Vispaar es shaubos ka tikai man taa origjinalitaate (ja neteikt vairaak, iebrienot dzilji psihologjijaa... to vareetu atstaat ShinChanam - vinjam labaak izdodas) traucee - vienkaarshi es biju tik bezkauniigs ka to pateicu pirmais. esmu paarliecinaats ka ir veel daudzi cilveeki kas vienkaarshi negrib striideeties un pienjem to rakstiishanas stilu kaa dabas stihiju...
Shaisuke
Pokemoni skaitaas cilveeki, kas afishee sevi par to kas vinji nav... Piem,*nodraazta teema*, ja es tagad staigaatu apkaart pa vecriigo ar melnaam dzinsaam, korn kreklu un pie somas ziimiiti ar uzrakstu gothic girl, tad mani vareetu saukt par pokemonu...

Vai arii, ja es no sevis, kam nav atbilstoshu uzskatu, uzmeistarotu piem. gotu un censtos iekljuut alternatiivo kompaanijaa, jo tas redz ir kruti, arii tad mani vareetu taa saukt...

zinaama taisniiba arii slay3r ir...

Un lastguru... tur jau taa lieta... mees neesam skolaa... forumaa katram ir tiesiibas izteikt savu viedokli, kaadaa veidaa vinjsh to veelas. Mans iemesls tam ka es taa rakstu ir atshkjiriiba, taads nu mans raksturs ir, tur neko nevar dariit, tas, ka negribu buut taada kaa paareejie nav nekas slikts, bet aciimredzot dazus tas traucee... No savas atshkjiriibas atteikties netaisos, taapeec arii iesaaku sso topiku, piedaavaaju kompromisu, zils fonts bez bold un italic , ja kaadam ir veel kaadi piedaavaajumi, uzklausiishu... Sigfa mani nepareizi saprata ja uzskata ka esmu atnaakusi karot.

BN
flasherr
man arī netraucēzils fonts

Tikai, ja tā sāks raxtīt daudzi, būs grūti lasīt.
Sigfa
Es oomiitee neklausiishos, labaak pataupiishu acis, lai vareetu redzeet arii ko citu bez burtiem, bet kam mums nieres? ejam nodzert!

Tikko ieveeroju, ka savu esmu panaacis- Shaisuke shajaa topikaa vairs nav zilojusies.

Ljoti gaidu Shin-Chan'a komentaarus.
aya-angel
Slay3r- pareizi, pareizi! Un man vispaar patiik- "...es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu!" a ko tu tad te izteicies? 0__0
FaNtA
QUOTE(Sigfa @ Jul 31 2005, 16:53)
*

nee nee, tu tagad nekur nedriiksti iet, tu esi galvanais daliibnieks, kuram patika izvirziit pretenzijas ohmy.gif
slay3r
QUOTE(lastguru @ Jul 31 2005, 15:54)
Es biju tas nejauks foruma daliibnieks kas aizsuutiija vinjai PM ar aizraadiijumu. Man ljoti nepatiik, jo bold+italic ieveerojami apgruutima lasaamiibu, bet ja tas veel ir zilaa fontaa, tad shausmiigi kaitina acis. ja tev ljoti patiik rakstiit zilaa kraasaa, tad vismaz novaac to bold+italic...

pareizi jau piemineeja - fonta izskata mainja ir paredzeeta tikai lai kaut ko izdaliitu. pameegjini piemeeram nodot skolaa/universitaatee (ehm... nezinu cik tev ir gadi, jo peec profila sanaak ap 100...) kaut kaadu referaatu kas viss ir uzrakstiits ar virsraksta fontu (vispaar jau man liekas pat ja tikai bolditalic buus vienalga pasniedzeeji piekasiisies).

Vispaar es shaubos ka tikai man taa origjinalitaate (ja neteikt vairaak, iebrienot dzilji psihologjijaa... to vareetu atstaat ShinChanam - vinjam labaak izdodas) traucee - vienkaarshi es biju tik bezkauniigs ka to pateicu pirmais. esmu paarliecinaats ka ir veel daudzi cilveeki kas vienkaarshi negrib striideeties un pienjem to rakstiishanas stilu kaa dabas stihiju...
*

Man tomēr ir jāpiekrīt arī LastGuru teiktajam. Sava patiesība tur tiešām ir.
slay3r
QUOTE(aya-angel @ Jul 31 2005, 15:56)
Slay3r- pareizi, pareizi! Un man vispaar patiik- "...es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu!" a ko tu tad te izteicies? 0__0
*

Es tikai balansēju situāciju.
Sigfa
aya- es jau teicu kapeec izteicos tongue.gif izlasi postu lidz galam. un tagad jums ir jauns muuris ko dragaat- last guru.
FaNtA
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 16:57)
*

nu jaa, bet te jau nav nekaads referaats vai kkas cits, kas ir svariigs un ja vajadzees izcelt kko, tad es nešaubos par to ka atradiis veidu kaa kko izcelt no taa teksta
aya-angel
aha, un tu liidz ar to aizlaidisies! nu nee- ja jau saki, tad arii esi tik miilsh un pabeidz sho kautinu.
un postus es tavus uzmaniigi izlasiju tongue.gif
FaNtA
un lastguru, kapee tu vispaar izteici kkaadu nepatiku? lai jau cilveeks dziivo kaa dziivojis
Ghoul
Man nekaadu probleemu nav, tikai vienigi taa kraas man liekas par spilgtu, saak saapeet acis, peec tam galva tad es nokriitu uz griidas saaku raustiities un tad.......................... ta ka manupraat lai paliek!!!!!!!! laugh.gif
anti
QUOTE(FaNtA @ Jul 31 2005, 16:52)
QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 16:47)
*

taa viš i... un man domaajam, ka cilveeki kuriem tas traucee, gan jau izdziivos tai skaitaa arii tu, tad mees visi laimiigi dziivosmim un postosim taalaak, liidz atkal kaads kko tml uzrakstiis un tad tas vis saaksies...
*

es nesaku, ka man Shaisukes rakstītais akurāt tik traki traucētu. nau jau arī tā, ka ieraugot tos zilos burtus, acis iztek. protams, patīkamāk būtu, ja viņa rakstītu kā pārējie, bet nu.. tam jau mums te ir Sigfa & Co, lai iedresētu citus darīt tā, kā viņiem tīk :>

paldies par uzmanību.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.