Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Fantasy Unlimited (FF-U)
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
baseboalbatboy
Tad kad es shito pamaniiju man acis un mute bija valjaa ph34r.gif ! ohmy.gif !!
Tagad FF ir arii anime saucas-Final Fantasy unlimited ,gan jau to pashi noprataat.Nu nezinu neko iipashu vair nav neko man teikt,bet gribeeju juus informeet.Nespeeju vien sagaidiit kad es redzeeshu!!!!
image
Info: (nu cik es te daudz ko sakariigu vareeju atrst nu man te biblenee tikai viena stunda tiek veltiita)
http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...nime.php?id=639
http://www.ffudvd.com/status/status.php
http://www.animefringe.com/magazine/01.11/...re/2/index.php3
Ghoul
FF jau sen ir bijusi anime, bet visa anime varteikt ir par Chochobo ( tie taadi lieli caalji ) un man negaaja pie sirds ( taapeec noskatiijos tikai divas seerijas varbuut taalaaak kaut kas labaks bija, lai gan shaubos )...........

Hah lai nu kaa man jau velkas shis seriaals!!!!! Bwa- ha - ha!!!!!
Hikaru
Redzēju šo anime pirms dažiem gadiem. Tad arī brīnījos, ka ir Final Fantasy anime. smile.gif Gandrīz katrā sērija bija Summon - to bija interesanti paskatīties. Kopumā anime bija OK.
kaarleens
man nepatika
tieshaam nezinu kaa tur sakars ar FF mm nu varbuut arii ir bet anime man tieshaam likaas zem average
he he openinga super puper populaarais romance train songs
Spectre
Tomeer noskatijos liidz galam ... laikam tapeec, ka reaali nebija ko citu luuret un nets negaja ... piekritiishu vairaakumam zem Avarage.
baseboalbatboy
Veel jo projaam redzeejis neesu un man tagad gribas vinju redzeet arvien mazaak... sad.gif
X_Kamui
Pff... kadeļ, noskaties, dažiem nepatika nu un kas...

Un par animi: skatiities var rolleyes.gif
One winged angel
Es arī neesmu redzējis, bet šausmīgi gribu redzēt
image
image
image
Andromens
ir redzēts un pat patika, bet saku uzreoz la tur jabūt FF fnam savādāk var ari nesaprast viņu jeb teiksim negūt īsto baudījumu ko sniedz šī anime
One winged angel
QUOTE(Andromens @ Sep 3 2005, 15:11)
ir redzēts un pat patika, bet saku uzreoz la tur jabūt FF fnam savādāk var ari nesaprast viņu jeb teiksim negūt īsto baudījumu ko sniedz šī anime
*

Tu domā, ka neesmu FF fans, TU domā ka ES neesmu FF fans, biggrin.gif hahahahaaha Smieklīgi... Esmu fanāts, fanātiķis von Fanatovičš
wesee
Dīvaini, es šo anime redzēju krietnu laiku atpakaļ, varbūt tapēc, ka es to skatijos kad tikai saku nodarboties ar anime, bet man viņa škita in teresanta... es jau neteiksu kas esmu Kumo und Kiri fane... bet nuuu biggrin.gif labi lai ir.. Nē istenībā var skatities un pat vajag skatities lai zinātu kas tur ir smile.gif Un pēc tam pateikt kā pašam patika, nevis iespaidoties no citu vidokļa smile.gif

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
Keydan
Redzeju tikai pirmu seriju... Man nepatikas. Viss ko varu pateikt.
Winry
noskatiijos pirmaas 3 serijas, nu taads tiiri cieshams, nezinu, kas taalaak notiek, jo neesmu skatiijusies, mosh skatiishos nez!...Bet nu vienvaard sakot, skataams ir! biggrin.gif biggrin.gif
One winged angel
beidzot, beidzot visu noskatiijos... Novilku truukstoshaas seerijas un noskatiijos VISU! Beidzot... Jaa man patika, pat ljoti, tikai nepatika kaa dazhas lietas bija atteelotas, pieeeram summoni, Ifrits neizskatiijaas peec vecaa labaa uguniigaa saatana, bet gan peec kautkaada Mecha type Robo thingy guy... Taa izskatiijaas lielaakaa dalja summonu tur, Odinam pat galvas vietaa kautkaads dzelzs daikts, nevis taada normaala galva ar uberkrutu feisu un taadiem ragiem... Bet tas taa... Pirmaas piecas seerijas skatiijos ar taadu taakaa negribeeshanu un likaas mazliet garlaiciigi, taalaak jau aizgaaja un nevareeju atrauties, kaa tas parasti ir man, un tad es arii saprotu ka taas pirmaas seerijas ir 4ever!!

Aaa jaa un:

QUOTE(Ghoul @ Jul 29 2005, 16:00)
visa anime varteikt ir par Chochobo ( tie taadi lieli caalji )
*

shis apgalvojums ir pilniigi, totaali greizs....

Bet anime ir laba, iekljauj sevii visus FF standartus- Chocobo, Moogli, Summoni, kaa arii kaads dzeks vaardaa Cid, kursh parasti ir vai nu izgudrotaajs, vai pilots vai viss kopaa biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.