Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labu filmu meklējumos...
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Sinistry-Orleo
Lūdzu,iesakiet man kādas,jūsuprāt,labas Anime filmas,kuras būtu atbilstošas manam vecumam!Vnk pasakiet nosaukumus,varat arī k-kādas anotācijas,un pēc tam modi varēs darīt ar šo pavedienu,ko grib!

Es jau izmantoju Meklētāju,bet neko tādu neatradu,turklāt man i-netam sāk veidoties gļuķi,tāpēc viņš darbojas lēni un slikti.

Lūdzu! sad.gif
Ghoul
Cik tev gadu??????????
Pokemoniem ir diezgan daudz filmu!!!!!!!! tongue.gif
anishuara
mda cik tad tev gadinju...
Niks
Sinistry-Orleo ir 11.
P.S. Tās gan nav piemērotas vecumam, taču, spriežot pēc avatara, iesaku Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth un Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion, ja tās vēl nav redzētas.
Ghoul
Nu kaa jau teicu pameklee Pokemon filmas, Yu-Gi-Oh arii ir filma, Kiki's Delivery service, Spirited away!
jurc
Kā jau S.U.D pieminēja vari noskatīties visas Ghibli ražojuma filmas.
Sinistry-Orleo
Nespriediet par mani pēc vecuma,es jau tagad zinu,ka Yūgijs un visi tie Moni ir galīgi sū*i,kuri ir ne tikai nebaudāmi,es pat uz Eša un Mistijas attēliem nespēju paskatīdies,nenokaunējusies,ka skatos tādas bērnu multenes. dry.gif Nemēģiniet man te iesmērēt visādus Pokemonus un Digimonus,turklāt "Spēļu karaļus" arīdzan ne! dry.gif sleep.gif

Spirited Away un Mononoki esmu jau redzējusi,kaut gan sen,sen atpakaļ,bet Evangelion es pati apzinos,ka varbūt riskēšu tādas skatīties.Varbūt sadūšos...

S.U.D. ieteikto saitu vēl skatos,un loloju lielas cerības,ka tur nebūs visi tie Poke un Monu sviesti

*Avatara bildīte man vnk iepatikās... biggrin.gif
pinksakura
nju es tev ieteiktu inuyasha filmas.......
1.Inuyasha: Love that Transcends Time
2. InuYasha: The Castle Beyond the Looking Glass
3.InuYasha: The Sword of World Conquest
4.InuYasha: Crimson Horai Island
smile.gif cool.gif
ja esi redzējusi tad neko nevaru palīdzēt....
Kagome
pameegini noskatiities naruto muuviku, ja veel neesi redzeejusi
slay3r
QUOTE(Niks @ Jul 29 2005, 15:10)
Sinistry-Orleo ir 11.
P.S. Tās gan nav piemērotas vecumam, taču, spriežot pēc avatara, iesaku Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth un Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion, ja tās vēl nav redzētas.
*

Mjā, šo filmu es bērniem neieteiktu. I mean NGE ( Neo Genesis Evangelion )
Varētu ieteikt Last Exile nu bet te jau runa ir par filmām, nu ja jau pa filmām tad jau moš var noskatīties appleseed. ( Ābola sēkla biggrin.gif )
slay3r
QUOTE(Kagome @ Jul 30 2005, 13:51)
*

Mjaa, nez kur viņa vilks epizdoes, sākot no pirmās līdz 145 cik atminos un vel katru nedēļu nāk ārā. Mans trakeris ir nomiris so padalīties ar visiem subbed Naruto pagaidām nespēju.

P.s
Bet Naruto iesaku, tiešām laba ! Salīdzinoši labi uzzīmēta, piedzīvojumiem pilna un protams ka arī ar jauku humoru, lielisku draudzību and'stuff'like'that.
Kagome
QUOTE(slay3r @ Jul 30 2005, 14:59)
QUOTE(Kagome @ Jul 30 2005, 13:51)
*

Mjaa, nez kur viņa vilks epizdoes, sākot no pirmās līdz 145 cik atminos un vel katru nedēļu nāk ārā. Mans trakeris ir nomiris so padalīties ar visiem subbed Naruto pagaidām nespēju.

*

ja vinjai ir DC++ vija var no manis vilkt naruto seerijas, bet man ir tikai no 31. seerijas, jo pirmaas seerijas naacaas izdzeest (bij palicis maz vietas uz mana cietaa diska tongue.gif)
Sigfa
Nee nu klausies, vispirms tu saki, ka gribi lai iesakaam tev filmas atbilstoshi tavam vecumam un tagad tu saki, ka moni un yugioh tev neder. Tava vecuma beerniem tas ir vislabaakais saakuma materiaals preiksh anime. Noskaties tos un tad izdomaa, kura to anime puse tev vislabaak patiik. Faktiski, pasaki zhanru, kuru gribi. Romantika, izvirtiibas, draama, sci-fi, fantaazija, utt. Veel bez moniem un jurgja, sailor muuns ir labs tavam vecumam. Ja juuties par 3 gadiem vecaaka, tad Neon genesis evangelion, ghost in the shell. Te jau ieprieksh teica- Ghibli ir par 50% beernu filmas ar labu domu apaksh taam. Spirited away, Nausicaa u.tml. noskaties tos gabalus un tad tev buus kautkaada nojauta par to kas tev patiik.
Sinistry-Orleo
Labi,varbūt es biju mazliet nekonkrēta,bet pateicoties Sigfam,es labošos.

Vēlētos es kvalitatīvu filmu,un FILMU nevis kaut kādu seriāliņu.
Žanrs varētu būt fantastikas,romances,Action un vēl mazlietiņ no drāmas,jo filmā es gribu redzēt asinis rolleyes.gif Bet galvenais ir kvalitāte,īsta kvalitāte un Anime.

Kā jau teicu,esmu redzējusi Spirited Away,un maz viņa ļoti patika,lai gan es viņu slikti atceros.NGE es varbūt paņemšu,bet varbūt arī ne,ja jau tā sāk skaitīties pieaugušo filma.Bet uz Naruto gan man īpaši nevelkās,tas laikam nav manā gaumē,bet ķa saka - par gaumi nestrīdas,par gaumi smejas!
Pagaidām es tikai domāju varbūt ņemt Spirited Away un Inuyashu wink.gif .

*Kad būs izskanējuši visi varianti,lūdzu,izdzēsiet visu šito ārā.Vispār,varat jau tagad to darīt.
Sigfa
Inuyasha ir 'seriaalinjsh' kaa tu izteicies. Noskaties Nausicaa of the valey of wind.
zenofex
Iesaku:
Kumo no Muko, Yakusoku No Basho
Aa! Megami Sama!
Ghibli filmas (doh!)
Munto

Un veel - kaaeec gan nesaakt skatiities seriaalus? rolleyes.gif
Niks
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jul 30 2005, 18:40)
Vēlētos es kvalitatīvu filmu,un FILMU nevis kaut kādu seriāliņu.
Žanrs varētu būt fantastikas,romances,Action un vēl mazlietiņ no drāmas,jo filmā es gribu redzēt asinis rolleyes.gif Bet galvenais ir kvalitāte,īsta kvalitāte un Anime.
*

Tad NGE ir priekš tevis, jo tur ir sci-fi, action, drama, blood, romance, taču, lai pilnībā saprastu sižetu, tev ir jāievēro šāda secība:

• Neon Genesis Evangelion (visa pamatā ir seriāls, tāpēc tas ir jāredz obligāti);

• Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth (filma);

• Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion (filma).

P.S. Es dabūju NGE no šejienes. Fails saucas zx.eva.renewal (tas satur visas 26 sērijas labā kvalitātē, angļu (2.0) un japāņu (5.1) valodā ar subtitriem angļu un vācu valodā).
P.P.S.
QUOTE(Important)
The links themselves are only valid for 5 minutes after the page has loaded so press refresh if you get an error when you try to download. Asking for unlinked torrents will get you banned.
Sinistry-Orleo
Thanks for help! happy.gif
Tagad es esmu pilnībā pārliecināta,ka es ņemšu
NGE,Spirited Away,Nausicaa of The Walley of Winds,Aa! Megami Sama!

*Ja kāds vēl grib ko teikt - ātri rakstiet.
**Modi - jūs tagad varat darīt ko gribat,et šinī pavedienā ir daudz informācijas,kuras man lieti noderēs vēlāk...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.