Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!!
un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!!
papildinājums: neviens tātad neskatās...
Labi runāsos pati ar sevi
tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!!
tikko noskatiijos 9. seeriju, un jaasaka, ka man ljoti patiik. Visai dzilja anime. No saakuma bija daudz smiekliiga, bet uz vidu saak palikt arvien nopietnaaks, kas mani iepriecina. Noteikti uzrakstiishu recenziju ieksh zeno lapas.
Paldies, Lija.
QUOTE(Sigfa @ Jul 29 2005, 01:22)
tikko noskatiijos 9. seeriju, un jaasaka, ka man ljoti patiik. Visai dzilja anime. No saakuma bija daudz smiekliiga, bet uz vidu saak palikt arvien nopietnaaks, kas mani iepriecina. Noteikti uzrakstiishu recenziju ieksh zeno lapas.
Paldies, Lija.
aber ludzu, ludzu..
tikko nesen noskatījos 14epu... *skrāpē nadziņus pret galdu* gribu vēl!!!!
man drīz sāksies atkarība no šitās mantas!!!! man tā patīk tas mākslinieku dzīves veids...njāā'..
Jaa, nu teishaam zheel, ka nav viss seriaals. Nevaru jau Zeno rakstiit recenziju par nepabeigtu seriaalu. Un taa kaitinoshaa gaidiishana.
Lieta kas man shajaa anime patiik visvairaak un noliek paari visaam citaam- ir par 90% mazaak bljaushanas un ljoti skalju balsu. Sheit ierunaatie characteri izklausaas tiktieshaam reaali. Visas balsis ir normaalaa skaljumaa, un ar patiikamu intonaaciju, kas ljauj iejusties un dziivot liidzi.
Otrs ir tas, ka man personiigi ir taada sajuuta, ka es varu ljoti viegli tur vilkt paraleeles ar savu dziivi. Fascineejoshi un patiikami.
It just leaves you feeling good.
Luudzu, luudzu, ieraadiet man veel kaadu liidziigu anime!
+Chibi+
Aug 3 2005, 22:43
Ļoti atgādina mani Fruits Basket. Joki paliek, taču aiz tā visa slēpjas kas nopietnāks. Man ļoti patika, Lija. Šī ir anime, ko ieteikšu citiem.
Un pēc visa tā lēruma ļoti dīvainu ir sirreālu anime, šī beidzot ir mierīga, skaista atkāpe.
Sugoi, heh, sugoi.
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 3 2005, 21:43)
Ļoti atgādina mani Fruits Basket. Joki paliek, taču aiz tā visa slēpjas kas nopietnāks. Man ļoti patika, Lija. Šī ir anime, ko ieteikšu citiem.
Un pēc visa tā lēruma ļoti dīvainu ir sirreālu anime, šī beidzot ir mierīga, skaista atkāpe.
Sugoi, heh, sugoi.
Viņa ir nenormāli, atkārtoju, NENORMĀLI superīga!!! Viņu māja atgādina uz 99% manu māju... pilnībā.. un tās attiecības arī.. būšu laikam fanāts..
+Chibi+
Aug 6 2005, 12:45
Me too.
*ierindo mīļāko animju top 5* XD
mm, shii pashlaik ir vieniigaa anime kuras katru seeriju buushu redzeejis nu jau piekto reizi
+Chibi+
Aug 9 2005, 00:53
*pat pat* Nebiju domājusi, ka obession salauž arī mūsu mentāli noturīgākos otaku...
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 9 2005, 00:53)
*pat pat* Nebiju domājusi, ka obession salauž arī mūsu mentāli noturīgākos otaku...
nesalauzh viss, vnk taa anime ir perfekta mood-building'am
Kikyou
Sep 15 2005, 21:55
Paldies, Sigfa, ka iepostoji. Atcerējos uzreiz, ka jāpārbauda vai 19. sērija Solaram iznākusi. Un bija! :3
Mja, es ar šito skatos. ^_^ Vienreizēja anime! TWISTER GAME!! XD
es te tagad taa skatiijos un izraadaas, ka C1 ar nav nemaz tik slikti. Ja ir ieprieksheeja pieredze ar anime, var droshi skatiities, jo subi nav paaraak preciizi. man nervi neiztureeja un saaku vilkt tos
+Chibi+
Sep 21 2005, 11:07
Es drusku ar nokavēšanos uzreiz laižu cauri no 16, heh. Blonds Morita ir wieeeeerd. But he's back.
Church
Sep 21 2005, 16:11
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 21 2005, 10:07)
Es drusku ar nokavēšanos uzreiz laižu cauri no 16, heh. Blonds Morita ir wieeeeerd. But he's back.
briizhiem i patiikami ja iekaveejas un i sakraajies vairaakas epas ko skatiit / vai vairaaki chapteri ko lasiit .. it sevishkji ja konkreets shows / manga patiik ;>
+Chibi+
Oct 22 2005, 21:18
(man tagad ir grūti raxtīt, jo manu feisu laiza kaķis, so sorry par kļūdām, un šo spamu.. aaaaa, kut..)
No rīta nsokatījos arī 24.sēriju, un tagad man ir mega jautājums - tās taču nav beigas???.. *raud*
Man ļoti patika pēdējās 4 epsiodes.. Par soul-searching, how far you can go.. Gribās uzkāpt uz riteņa un aizbraukt pēc iespējas tālāk, lai atgrieztos kā no jauna piedzimis. Varbūt ne atradis sevi, bet ieguvis drosmi nu noteikti. *sigh* Thumbs up, Takemoto. Būs laiku pa laikam jāpārskata šīs šerijas, lai neistrēgtu mirklī.
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 22 2005, 20:18)
(man tagad ir grūti raxtīt, jo manu feisu laiza kaķis, so sorry par kļūdām, un šo spamu.. aaaaa, kut..)
No rīta nsokatījos arī 24.sēriju, un tagad man ir mega jautājums - tās taču nav beigas???.. *raud*
Man ļoti patika pēdējās 4 epsiodes.. Par soul-searching, how far you can go.. Gribās uzkāpt uz riteņa un aizbraukt pēc iespējas tālāk, lai atgrieztos kā no jauna piedzimis. Varbūt ne atradis sevi, bet ieguvis drosmi nu noteikti. *sigh* Thumbs up, Takemoto. Būs laiku pa laikam jāpārskata šīs šerijas, lai neistrēgtu mirklī.
pēc ši raxta man kā pa pieri iešāva... nevar būt... aizgāju un pačolēju... točna tikai 24 sērijas... a es kā muļķe gaidu nākamās kad iznāks.... *taustiņi grimst asaru peļķē*...
Mooooritaaa... come back!!!!
gribu vēl nedaudz no šitā... T.T
heh, Solar 24 beigaas ir TY vaardi ieksh mangas un pateiciiba visiem tiem, kas skatijaas shovu...
Zheel, ka beidzaas, ljoti baudaams gabals bi.
+Chibi+
Oct 30 2005, 17:02
Ierindoju šo animi to starpā, kas mani ir ļoti ietekmējušas.. viss Takemoto brauciens.. Žēl, ka beigas ir tik ļoti to be continued stilā, bet no otras puses - tas padara so seriālu tik neatkārtojami patiesu. Nu nav dzīvē momenti, pēc kura var pateikt - and they lived happily ever after till the end of tehir days. *iet ieraxtīt diskā*
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 17:02)
Ierindoju šo animi to starpā, kas mani ir ļoti ietekmējušas.. viss Takemoto brauciens.. Žēl, ka beigas ir tik ļoti to be continued stilā, bet no otras puses - tas padara so seriālu tik neatkārtojami patiesu. Nu nav dzīvē momenti, pēc kura var pateikt - and they lived happily ever after till the end of tehir days. *iet ieraxtīt diskā*
jaapiektiit, vienaa briidii pat domajau, ka tiiri jauki buutu beidzot iegaadaaties riteni un naakamo vasaru pavadiit braukaajot rinjkjii apkaart
jauka anime, sirsniiga un taataalaak un dod a nedaudz vielu paardomaam...
Pagaidīju kad Lunar nosūbo visu seriālu un noskatījos visu 3 piegājienos. Pateikt varu vienu - viens no jaukākajiem un labākajiem seriāliem kas ir redzēts. Pēdējās 4 sērijas man vislabāk patika. Tiešām žēl ka beidzās, bet domāju ka būs turpinājums, vienkārši jābūt.
Ja man kāds prasītu par ko tur ir? Vienkārši stāsts iz dzīves. Sākumā kas man lika turpināt skatīties šo seriālu - Hagu-chan. Vienkārši ģeniāli tēls ar ģeniāliem jokiem (vislabākā vieta kur viņa salīdzināja Yamadas kājas ar savām XD).
Noteikti kādreiz noskatīšos šo seriālu otreiz!
yay! Visiem h&c faniem priecīgs jaunums!! Pirms 3h20min c1 nosūbojuši Honey&clover special sēriju!
velkam te
bypass
Jan 22 2006, 14:58
Man nu patika endings, tas bija endings tā patiesajā nozīmē - nevis hapī vai sad ends, bet vienkārši beigas bez treknas noslēdzošās nots, kā tas ir parasti.
Enjoyable.
kaarleens
Jun 15 2006, 21:16
Nu te ir tas gadiijums ka mani 1 iespaids galiigi pieviila, noskatiijos paaris pirmaas epas ja nekljuudos 2 un man likaas, ka shovs ir average nekas nav intresants, nu es vinju atstaaju taalaa plauktinjaa liidz briidim ka reitingu un draugu iespaidaa noleemu vinju pameegjinaat noskatiities nonstopaa.
Nu taga man liekas ka shovs ir vienkaarshi gjeniaals story un muuzika ir noteikti visaugstaakaa liimeni no animeem vispaar, noteikti shii ir romance un drama zhanra peerle. Chari visi orgjinaali visi aizrauj un dzilji simpatizee , Takemoto Yuta vispaar man liekaas tagad vissimpaatikaakais male chars anime vispaar, vinsh protams nav tik harizmaatisks kaa Morita, bet kau kaa man personiski ir tuvaaks.
Vispaar shii nu ir lieta ko vajag skatiities, domaju patiks arii tiiro actionu mechu piekriteejiem shedevrs nu shis ir noteikti stabilu dodu 10 balles.
Nu ko shomeeness saakaas 2 sezona es tik nesaprotu kaa ir labaak gaidiit kameer vinju nobeidz un skatiities akal nonstopaa, vai arii sekot liidzi katrai seerijai. Droshi vien jau neiztureeshu un izveeleeshos 2 variantu.
Church
Jun 16 2006, 16:48
kaarleens: noskaties veel H&C special chapters L && F (2 extra epas, dvd-only)
Shinobi-sama
Jul 4 2006, 21:01
Otrā sezona saakas ar pirmās ātru jo ātru recap. Bet nu tikuntā asariņa riešas redzot tos char'us atkal uz ekrāna. Kaut kas urda vēlreiz šo šovu noskatīties.
Ehh, tieshaam, asarinja rieshas
labs garastaavoklis visai dienai garanteets. Buus pa otram laagam jaanoskataas pirmaa sezona.
+Chibi+
Jul 25 2006, 20:07
ar lielāko prieku var secināt, ka otrā Hacikuro sezona neliek vilties. šoreiz gan mazāks uzsvars uz komiskiem elemetiemm, bet vairāk uz tieši katra individuālā varoņa iekšējo attīstību, taču tas ir tā vēŗts. prieks redzēt, ka jau pazīstamie tēli netiek izspēlēti pēc vecās nots, bet tiek atklātas arvien jaunas to raskturo īpašības. piemēram, Nomiya-san piesaka sevi kā tikpat svarīgu personāžu, no Moritas puses arī gaidāms kas jauns..
visādā ziņā sugoi, sugoi.
yorsa-kun
Aug 15 2006, 10:44
Otraa sezona ir labaaka par pirmo, taadaa zinjaa, ka liek apdomaat arii par savu dziivi. Un ziimeeshanas stils ar var likties taads diivains sakauma, vismaz ma ntaa skjita, bet tad es sapratu ka tur nemaz cits nevar buut.
Otraas sezonas 7-taa seerija, super vinekaarshi tik emocionaala, ka pat iekshaa briizhiem saraujas kamolinsh un asaras jau ir gatavas birt, kaa tas bija piedziivots skatoties Brave heart beigu ainu. Tiesham interesants anime
+Chibi+
Aug 29 2006, 11:57
Damn this tear-jerker. Damn for being so realistic. Damn for being true. And for getting better and better and better.
Ierakstīju šo seriālu DVD diskā jau pirms krietna laika, diezgan pasen, bet sākumā skatoties kaut kā nepiesaistīja un es atmetu to. Ieliku disku savā kolekcijā un nodomāju- nu, kad būs brīvs laiks un vēlme pamēģināt vēlreiz, noskatīšos. Un tā pagāja kādi četri mēneši un tikai tagad esmu beidzot to noskatījusies līdz galam. Vienkārši lieliska anime, man rokas niez ķerties klāt nākošajai daļai, bet gribu būt pacietīga un sagaidīt visu, tapēc pacentīšos noturēties un neskatīties pa vienai sērijai, kā pārējos seriālus tagad.
Ļoti patika tēli šajā animē, Morita ir vienkārši lieliski izveidots, praktiski vienmēr smējos, un biju tikpat šokēta kā pārējie, kad viņu parādija pa TV par to, ka viņš esot baltu saņēmis. Un tas Moritas profesors, tas vecais ģeķis, ar jau bija riktīgi labais.
Kā man patika šī seriāla beigas, vienkārši lieliskas. Tas moments, kad ir tā uguņošana un Takemoto saka to Hagu chan, tas bija tik... skaisti.
Vienkārši 10/10
Tātad, esmu redzējusi I. sezonu un tagad fanoju par otro....varu teikt, ka 2. sez. ir emocionālāka nekā pirmā, (bet tas nemaina faktu, ka man tik un tā patiik arii 1. sezona)...2. sezonas 8. sērija (ja nemaldos) kur Hagu uzkrita stikls, tas bija ļoti aizkustinošs mirklis, tādā nozīmē, ka gribējās raudāt....un arī 10. sērija bija šausmīgi skaista, esmu vienkārši starā.
Man drausmīgi velk redzēt, kas notiks tālāk, ka nevar sagaidīt!
Winry- kad tu tā saki es vienkārši nespēju turēties pretī kārdinājumam
. Es tik ļoti vēlos sākt skatīties otro sezonu. Būs jāmeklē torrenti sērijām. Tiešām viena burvīga anime, brīnos, kā man viņa sākumā nevisai patika?
kaarleens
Sep 15 2006, 08:08
QUOTE(Natsuki @ Sep 14 2006, 20:39)
Winry- kad tu tā saki es vienkārši nespēju turēties pretī kārdinājumam
. Es tik ļoti vēlos sākt skatīties otro sezonu. Būs jāmeklē torrenti sērijām. Tiešām viena burvīga anime, brīnos, kā man viņa sākumā nevisai patika?
Buutu pacietusies palikusi tikai peedeejaa seerija. Es veel cieshos
Neptuuns
Sep 15 2006, 22:28
Es noskatiijos tikko peedeejo seeriju pirmajai sezonai. Vienkaarshi ideaali. Tik daudz labu lietu tur bija, romance pat nelikaas banaala un stulba. Man gan beigas likaas diezgan beigiigas. Nu vispaar ir tik daudz lietas ko es gribeetu par sho animi teikt, ka pilniigi labaak neteikshu jo notirps labaa roka, kas atstuteeta pret galda malu pirms buushu pabeidzis. Gribaas arii ar to riteni pabraukt, plus gribas buut par maakslinieku (cerams paaries, i s.ck xD)
+Chibi+
Sep 17 2006, 14:28
brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs..
Tigra2
Sep 17 2006, 15:45
QUOTE(+Hachi+ @ Sep 17 2006, 14:28)
brīžiem paliek žēl, ka Hachikuro nav no tām animēm, kur skaidri zini, kurš ir labais, kurš sliktais, kurš kam ir lemts... ja visi ir vienlīdz labi un tā vērti, vienalga, kāds būs turpinājums, iznākums vienam vai otram būs sāpīgs..
pilnīgi piekrītu;
nenoskatījos pēdējās 3 sērijas(1 sezonai) lai nezinātu, kas notiks tālāk,otrai sezonai vēl neesmu gatava ķerties klāt. (savādāk noraudāšos un izlekšu vēl pa logu
)
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2006, 15:45)
QUOTE(+Hachi+ @ Sep 17 2006, 14:28)
pilnīgi piekrītu;
nenoskatījos pēdējās 3 sērijas(1 sezonai) lai nezinātu, kas notiks tālāk,otrai sezonai vēl neesmu gatava ķerties klāt. (savādāk noraudāšos un izlekšu vēl pa logu
)
:/ Emo? Shis seriaals teishaam ir lielisks, bet lai brauktu no vienaa graavja (neskatiishos, jo nepatiik) otraa? (neskatiishos, jo paaraak patiik)
Es gan tieshi charu neitralitaates un dazhaadiibas deelj varu sho gabalu izbaudiit. Tieshi tas to padara cilveeciigaaku, tuvaaku.
No otras puses, liidz shim man nebija ienaakusi praataa doma, ka tas ar shito buus kopaa, bet gan tieshi par pashas Hagu dziivi, un kad centraalais chars nomainaas, par vinju dziivi. man shaadas anime vairaak patiikaas uztvert kaa taadu pamaacoshu staastu, nevis meksikaanju miilas deeku, kur triis keksi aplido vienu daamu, kurai tad nu jaaizveelas. Manupraat, vinji peedeejaa laikaa paarlieku spiezh uz Hagu. Kur tad palika lieliskais staasts par Riku? Nevar buut, ka viss jau izstaastiits. Kur staasts par braalju deekaam? Kur staasts par melanholisko ritenjbrauceeju? Vai tieshaam tagad jaaspiezh uz aplidoshanu? manupraat, biistami tuvu banaaliibaam.
Jautājums no manas puses: kāds nezin kad iznāks pēdējā epizode? Gaidu 2 nedēļas un nekā....kādam moš ir ziņas par to.
P.S Danke for info...tagad varu zināt laiku un gaidiit!
kaarleens
Sep 28 2006, 18:11
QUOTE(Winry @ Sep 28 2006, 15:14)
Jautājums no manas puses: kāds nezin kad iznāks pēdējā epizode? Gaidu 2 nedēļas un nekā....kādam moš ir ziņas par to.
citaats no Solara foruma posts rakstiits 28 sept.
Anyway, on 12, yeah. It'll be out soon. I'll have some initiative and set the ETA: before the weekend. If it's not, you guys are legally allowed to throw your bandwidths at our ultimate disposal and serve our series. >_> For life.
Cauri ir. Lieliska anime. Noteikti veel vairaakas reizes noskatiishos.
Wonderful....JUST wonderful, there's nothing else to say *crying*
Kikyou
Sep 29 2006, 19:13
Hmm... Žēl, ka cauri. :| Bet man patika beigas.
On another note, man tikai izliekās, vai arī Takemoto ierunātājs pēdējā sērijā nomainījās? o.ō
Man nav neviena paša slikta vārda, ko teikt par šo seriālu. Vienkārši lielisks. Otrā daļa bija burvīga. Ja pirmajā daļā visi šķita vēl tādi jauni (vairāk attiecos uz domāšanu, nevis vecumu), tad otrajā visi tēli jau likās nopietni un pieauguši. Ārkārtīgi skaista, skumja un arī ļoti daudzās vietās pozitīva anime. Iedvesmojoši un ārkārtīgi interesanti. Noteikti must see anime! Es zinu, ka paies laiks un es to noskatīšos vēlreiz.
Dead Star
Sep 30 2006, 17:32
Noteikti man skaistākā un mīļākā anime un tieši vārds "mīļš" ir raksturojošais ^^ pilnīgi peikrītu,ka pieder pie must see kategorijas. un jā tad,kad Kikyou to piezīmēja,tad arī paklausījos Takemoto balsi 11. un 12. sērijā un jāsaka,ka esmu droša,ka nomainījuši gan ir O_o Bet jā tā tiešām ir brīnišķīga anime
Neptuuns
Sep 30 2006, 23:18
Vot taa, kachaajas otraas sezonas peedeejaa seerija un par sho anime man ir sakaams tikai viens, lai apmeeram vareetu nojaust cik ljoti man vinjsh patiik- vieniigais, kuru esmu skatiijies vairaakas reizes un vieniigais, ko neplaanoju dzeest uzreiz peec noskatiishanaas. Otrajaa sezonaa degradeeshanaas nebija noveerojama nemaz.
Edit: aatraakais download speed no aarzemeem kaads man jebkad ir bijis
kaarleens
Oct 2 2006, 07:32
Sakkshu ar to, ka man 1 sezona tomeer patika labaak. Nav runa par animaaciju vai muuziku taas ir vienliidziigas labas daljaas. Saturs: 1. daljaa bija viss skumjas, prieks, rutiina un viss beidzaas uz taadas ceriigas nots, kas viesa manii tadu prieku, optimismu. Praktisku visu 2 dalju bija beediiga nospiedosha gaisotne, nezinu bija varbuut arii kau kas prieciigs, bet tas manaa iespaidaa kau kur pazuda uz paareejo notikumu fona. Vispaar 2 dalja tieshaam bija skarbi reaalistiska viss bija taa kaa dziivee - nezinu es to laikam animees nemekleeju. Ja jau taa padomaa beigas itkaa bija pozitiivas peec idejas, bet manaa apzinjaa vinjas palika beediigas. Katraa zinjaa shows, tas ir kopumaa abas sezonaas, ir es teiktu must seen un 10 balju veerts. Peec manaam domaam, no jaunaam animeem speeciigaakaa draama.
Ragana
Nov 19 2006, 15:11
Pirms minūtes noskatījos pirmās sezonas pēdējo sēriju, un varu teikt tikai - izcili!
Nebiju vēl redzējusi tādu anime, kas atstātu tik reālu iespaidu - pilnīgi kā dzīvē, ne jau tikai tāpēc, ka uz katra soļa nav kāda pārdabiska radījuma vai ar Super Power apveltītas tīnes...
Must see.
Un vēl jāpiebilst, kādas sajūtas manī atstāja noskatīšanās - platu smaidu...
Candyhunter
Nov 22 2006, 02:00
Otrās sezonas pēdējās divas vai trīs sērijas vēl neesmu redzējusi, bet vispār Honey&Clover noteikti ir viena no manām mīļākajām animēm. Jap, visiem piekrītu - tiešām, tiešām labas un atmiņā paliekošas sērijas.
Rusell the carrotstork
May 1 2007, 18:14
f.ck, viena no foršakajām lietām ko esmu redzējis.
Man liels prieks ka ari Latvija kads ir skatijies sho lielisko anime! Es par to uzzinaju tikai tapec, ka Taivana nupat reklame live action movie, nu un ta sanaca ka paris dienas noskatijos visu no sakuma lidz beigam.... vienreizeji!!! man liekas, ka katrs var atrast pareleles ar savu dzivi, turklat nebija nekadas saldas beigas, kad visi ir laimigi! Varu mierigi atzities, ka vairakas reizes apraudajos. Beigas bija viekarsi super- ar medus un chetrlapu abolina sendvichu...
Noeikti iesaku visiem noskatities un ari izlasit mangu!
un vel- muzika ir super, daudz dziesmas no vienas no manam miljakajam japanu grupam- Spitz!!! (tagad klausos 'Sakana", dziesma no 10 epas, vienkarsi izcila!)
pedeja serija tiesam Takemoto ieskanotajs nomainijas, bet man jau liekas, ka tapat bija loti labi!
klist baumas, ka autore rakstis turpinajumu, nu ne tiesi, bet ta saucamo spinoff, loti jau gribetos ticet, ka ta ir taisniba.
gribas vel paturpinat, ka 1 sezona man likas vislabaka- vissabalansetaka sajutu zinja. otraja sezona bija brizhi, kad story likas biski pastiepts, bet kopiespaidu tas nebojaja.
Tiem, kas noskatijusies- vai jums ir kada miljaka epizode? Chara? (atzishos, ka Hagu man pirmas 2 sezonas drausmigi krita uz nerviem, mana izpratne vina bija parak berniskiga un neizprotama, tikai pedeja sezona tika dots kads ieskats vinas sajutas)
Laikam man vistuvakie bija Takemoto un Yamada, varbut tapec, ka daudz kas tika stastits no vinu perspektivas un vareju ar viniem identificeties vieglak. un Morita ir vienkarsi super!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.