Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 21 2005, 22:58
Man ir viens jautājums. Vai kāds vēl prot minēt šīs mīklas? Personīgi man tās patīk. Kadas ir jusu domas par tām?
Nu labi tur bija divi jautājumi, bet vienalga ceru ka domu sapratāt.
Tu domā tās krāsojamās, kur verikāli/horizontāli sarakstīti cipari, un tad pa rūtiņām jāaizkrāso?
Jā, tās ir labas, garlaicīgi nav.
deleted-ray
Jul 21 2005, 23:13
Man ar patīk šad tad pazīmēt tādas.
Jul 22 2005, 00:36
QUOTE(bubu @ Jul 21 2005, 23:04)
Tu domā tās krāsojamās, kur verikāli/horizontāli sarakstīti cipari, un tad pa rūtiņām jāaizkrāso?
Jā, tās ir labas, garlaicīgi nav.
Tieši tās arī domaju.
Njuf jaa... es itkaa protu... (wairaakas miiklas jau ir atmineetas
)
Hikaru
Jul 22 2005, 11:31
Jā, šīs protu minēt. Nekādu problēmu.
jā,jā,jā!!! wiņas ir foooršas.... es kādu brīdi biju pamatīgi ar viņām aizrāvusies... šur un tur var dabūt baigi labos žurnāliņus ar kādu anime dūdiņu uz vāka...
Kikyou
Jul 23 2005, 12:22
Mm, pirmo reizi dzirdu... o_o'
Varbuut, ka redzeejusi esmu, bet nevaru atsaukt atminjaa. ~_~;
Kikyou
Jul 23 2005, 12:45
Aa, redzeejusi esmu, a neviena gan nav izdevusies. ^__^; (varbuut tas taapeec, ka man nekad iisti nepielieca kas tur jaadara... o_O)
Aug 13 2005, 02:32
QUOTE(Kikyou @ Jul 23 2005, 12:45)
Aa, redzeejusi esmu, a neviena gan nav izdevusies. ^__^; (varbuut tas taapeec, ka man nekad iisti nepielieca kas tur jaadara... o_O)
Varētu jau kadreiz paradīt ka tas jārisina.
Kikumi
Aug 13 2005, 11:51
Jā, lūdzu! Es arī ļoti gribētu zināt, kā tās jārisina! Vienmēr esmu iesākusi, bet nekad neesmu pabeigusi, jo nekas nav sanācis... Eh, man tāda lēna pielekšana...
Yanka_ronin
Aug 15 2005, 21:37
Karamele
Oct 26 2006, 13:20
atceros, ka vienu brīdi biju sapirkusies pa lēto veselu kaudzi to žurnāliņu. malači, ka anime bildes virsū liek.
pēc kāda laika nebija ko darīt, kā arī nebija interneta un tapēc sāku viņas risināt. tīri labi iepatikās :3 tagad gan diemžēl nav laika viņas risināt & so, bet gan jau kādā garlaicības lēkmē atkal sākšu pildīt.
Man ir tieši kaut kādi krievu izdevumi, viņi iznāk it kā reizi divās nedēļās vai kaut kā tā un tad tos arī pērku. Viņiem ir arī sudoku, bet to es neesmu veikalos redzējusi.
stacijas tunelii var nopirkt labas japaanju miiklas(biezas, ar baigi daudzaam miiklaam), tur ir iekshaa arii texti, protams, ka saistiibaa ar japaanu, bet taa kaa es krievu valodu nesaprotu, tad nezinu cik sakariigi tie texti tur ir, bet iesaku nopirkt... maksaa apmeeram 75sant. un parasti virsuu ir drakons ...es vinjas minu jau kaadus paaris gadus, bet man liidz shim nav izdevies nevienam paskaidrot kaa vinjas jaapilda... vai nu visi kas prasa ir paaraak lieli idioti kam nekas nepielec vai arii vnk esmu slikta skolotaaja
Karamele
Oct 26 2006, 13:53
es viņas pērku vai nu tirgū vai vienā dzelsceļa stacijā, tur viņam maksā kaut kādus 20 santīmus, varbūt nav tik bezas, bet tur arī ir kautkādi teksti tikai arī es nesaprotu krievu valodu.
njā. mana atkarība no šīm mīklām aug - tagd katru wakaru wiena jāatmin, lai waru mierīgi gulēt
Blackout
Oct 26 2006, 16:02
un kaa paliek ar sudoku? o.o''
Tigra2
Oct 26 2006, 16:26
man vairāk patīk viņas veidot nekā minēt.(pilns ar tauriņiem^^) Lai gan minēšanai nav ne vainas.
bikiņ atgādina adījumu rakstus, ne?.
sudoku.. tas man riktīgi patīk katru mēnesi pērku pluspunktā jauno nummuru, uz vāka anime chiksa.
Arfija
Oct 27 2006, 16:13
man vinjas patiik! esmu meegjinaajusi kko tur dariit bet vienmeer [><] nesanaak!! taas instrukcijas arii nesaprotu! [sh.t]!
Blackout
Oct 28 2006, 11:32
es no sudoku neko nesaprotu ;]
Man reiz literatūras skolotāja centās ieskaidrot, kā šitās krāsojamās mīklas risināmas, bet viņai nesanāca, bet varbūt es vienkārši īpaši neieklausījos, man daudz vairāk patīk Sudoku risināt, nav sarežģīti! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.