Neizni kas man uznaaca.. bet es papetiju, un izraadaas ka te nav neviensas sadaljas par tiem miilajiem puukainiishiem, ar lielajiaama aciim, kas tik biezhi paraadaas anime..
manuprāt labākais personāžs visā Cowboy Bebop'ā
Kikyou
Apr 10 2004, 15:49
Yume, tas kakjis man kautkur redzeets izskataas... tas nav no Inuyashas, eh?
Noup, kakiits ir no Saiyuki Reload...
Re ku veel.
Kikyou
Apr 10 2004, 19:37
heh... Miilji dziivniecinji... man patiik ka animees ir smuki dziivnieki...
Vai shiis bildes centraalais teels arii uzskataams par anime dziivniecinju?
TheBadEdd
Apr 12 2004, 18:23
Man gan patiik Liddo-Kun no "Love Hina" (mans avatars)
Kaads luudzu iemet bildi ar to pinguiinu no NGE, man NGE uz cita HDD. Kaa to var vispaar aizmirst?! Tas ir viens no labaakajiem dziivnieciniem!
CryRat
Apr 12 2004, 23:58
kas notiek kad pikachu sakrusto ar lieldienu zaķi un sikspārni un pīli un vēl baru citu zvēru ?
btw tas ir no Pet Shop of Horrors... diezgan interesanta anime starp citu...
tautietis
Apr 13 2004, 00:19
to petshopofhoorror veel jaasanemas noskatiities.. drausmiigaa balss krieviski pa virsu bojaa visu iespaidu.. peerciet legaalas animes..
Man arii dikti patiik PetShop.. viens Graafs D. cik veerts...
NU si ir gabalinsh no augstaak mineetas mangas, Detektiivs ar vienu no D. dziivniecinjiem.
Kikyou
Apr 13 2004, 19:20
QUOTE (CryRat @ Apr 12 2004, 10:58 PM) |
kas notiek kad pikachu sakrusto ar lieldienu zaķi un sikspārni un pīli un vēl baru citu zvēru ?
btw tas ir no Pet Shop of Horrors... diezgan interesanta anime starp citu... |
Hehe nedaudz peec Moogla izskataas (nu zini, tie tur nelielie dziivniecinji, Final Fantasy)
TheBadEdd
Apr 13 2004, 19:44
Vienaa no maniem pirmajiem topikiem man kaads rekomendeeja noskatities pet shop of horrors it kaa baigais horror... es vel nenoskatiijos bet peec skriiniem spriezot kaarteejais love hina!
P.S. Love Hina - serials prieksh meiteneem no 8 - 14 gadu vecumaa!
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 13 2004, 06:44 PM) |
Vienaa no maniem pirmajiem topikiem man kaads rekomendeeja noskatities pet shop of horrors it kaa baigais horror... es vel nenoskatiijos bet peec skriiniem spriezot kaarteejais love hina!
P.S. Love Hina - serials prieksh meiteneem no 8 - 14 gadu vecumaa! |
Nezinu kaa tur par pet shop of horrors, bet Love Hina jau nu noteikti ir viena no labaakajaam anime komeedijaam, ko es esmu redzeejis. Manupraat vecumam nav noziimes
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 13 2004, 06:44 PM) |
P.S. Love Hina - serials prieksh meiteneem no 8 - 14 gadu vecumaa! |
Gribi es tev iespershu
nee, es tev noteikti iespershu...
Nu kaa kaa tu vari Petshop of Horrors saliidzinaat ar Love Hina.. starp citu vinshe nebuut nav meiteneem, to 75% skataas dzeki, es pat paari pirmajai seerijai netiku paari, paaraak truls...
Paklau, tu noskaties un tad saki, kas un kaa labi? Savaadaak es ar cirvi ciemos ieradiishos.
PS: Love Hina - personaazhi paarsvaraa ir kawaii meitenes, zini, te ir viens sievieshu dzimtas paarstaavis uz visu seriaalu, un taa ir detektiiva sekretaare, kuru par kawaii arii loti gruuti uzskatiit... Paareejie ir dziivniecinji, no D. veikala. Un tas ka Graafs neesaa "kleitu", nebuut nenoziimee ka vinsh ir sieviete..
TheBadEdd
Apr 13 2004, 22:30
QUOTE (Yume @ Apr 13 2004, 08:04 PM) |
Gribi es tev iespershu nee, es tev noteikti iespershu... |
Aga it iipashi ja tu esi meitene vecumaa no 16-18 gadiem, tev patiik rozaa lateks un paatadzinjas!!!
P.S. Es par ziimeeshanas stilu kaapeec tai pashaa Hellsingaa nav "pokemoni" un "liddo-kun'i"?! Ceru ka shoreiz mani sapratiisiet!
P.P.S Kaads ir zanrs tam petshop of horrors?!
!!! Pet Shopu nekaadaa gadiijumaa nesaliidzinaat ar Love Hina !!!
Pet Shop of Horrors ir loti labs anime gan animaacijas, gan idejas zinaa. Tajaa anime ir dzila doma anyway ja grib noskataas pashi.
CryRat
Apr 14 2004, 01:28
kurš te tieca ka Pet Shop of Horror nav cute...
kāds pieminēja Moogle...
Kakamaka.. noup, rozaa lateks un paatadzinja man nepatiik, man vispaar besis uz rozaa kraasu.. nu vismaz spilkti rozaa...
Un zhanrs, nu tas buutu .. nezinu, nevaru kautkaa noformuleet, nosktaies un pats sapratiisi. Es pat buushu tik godiiga un iedoshu diskus ja tev nav no kaa skatiities.
TheBadEdd
Apr 14 2004, 15:18
QUOTE (Yume @ Apr 14 2004, 10:34 AM) |
1)Kakamaka.. noup, rozaa lateks un paatadzinja man nepatiik, man vispaar besis uz rozaa kraasu.. nu vismaz spilkti rozaa... Un zhanrs, nu tas buutu .. nezinu, nevaru kautkaa noformuleet, nosktaies un pats sapratiisi.2) Es pat buushu tik godiiga un iedoshu diskus ja tev nav no kaa skatiities. |
1) Ljoti zeel...
2) Es labraat tos panjemtu no tevis, ja tas tik nav iemeesls lai mani satikt un iepeert vai nez ko tu tur veel sadomaaji...
BlackDragon
Apr 14 2004, 17:07
mans vismiiljakajs anime dziivniecinjsh
O, labi ka atgaadinaaji, man vesela mapiite ar Wolf's Rain.. vecaa skleroze...
Kikyou
Apr 16 2004, 22:11
AAAAAA! WOLF'S RAIN O.O!!!! Nezheeliigi patiik taa anime man....
Aha... man arii dikti patiik..
Kikyou
Apr 18 2004, 01:16
Heehee no pirmaas seerijas screenshotu uztaisiiju =)
Reku kautkas ne-vilciigs =) Poochiguso
Totoro...
CryRat
Apr 19 2004, 02:46
QUOTE (Kikyou) |
Heehee no pirmaas seerijas screenshotu uztaisiiju =) |
vajag vairāk vilkus sniegā !
es ar gribētu rozā kaķi... vai zaļu...
laikam jau iekš
lol būtu labāk nu bet sāku te postēt ta ar turpināšu...
Doom Rabbit !
Esmu pret pokemonu diskriminaaciju!
TheBadEdd
Apr 20 2004, 18:23
QUOTE (edg @ Apr 20 2004, 11:37 AM) |
Esmu pret pokemonu diskriminaaciju! |
Mirsti!!!
Kikyou
Apr 20 2004, 20:06
Cryrat hahahahhaha tas kakja komikss smiekliigs
QUOTE (edg @ Apr 20 2004, 11:37 AM) |
Esmu pret pokemonu diskriminaaciju! |
Nu jaa, kaatad mazos Ash'a draudzinjus apdaliit..
CryRat>
neko? Ne-e-eko's.. daudz kakiiishu.. super.. !
Protams, prieka un visa labaa iemiesojums, lai kaa arii es tos skatiitu man vienmeer ir galvaa doma, ka tas ir kaut kas komerciaals. Lai par shito striideetos vajag jaunu topiku.
Piekriitu
Jaa tas ir komerciaals un gan sizhets, gan maakslinieciskaa veertiiba tur sux, bet
dziivniecinji pokemonos ir kaa nekur citur daudz!
Turos pie teemas ar dziivniecinju, kuru pirmo reizi ieraugot, es smeejos ne pa jokam:
tautietis
Apr 21 2004, 20:01
totoro.. manupraat jaukaakaa multene..
tautietis
Apr 21 2004, 20:02
NieaA under7.. neko;)
tautietis
Apr 21 2004, 20:06
he,he,he..
interesanti.... kā tas zariņš nelūzt...
Jaa, man Totoro arii dikti patiik, kautko tik miilu un labu es sen nebiju redzeejusi. Jo tieshi pirms Totoro noskatiijos "Grave of the Fireflies".. so.. komentaari lieki..
kaut kur izraku: Wolf's Rain:
Kiba....jaa Lija, es pat zinu kur tu izraki... tas bija veel gadu atpakal oficiaalajaa maajas lapaa.
Un shis ir Wizu no DNAngel...
Ah par Wizu galiigi aizmirsu =D Tas arii forshs dziivniecinsh
TheBadEdd
May 3 2004, 22:56
QUOTE (Kikyou @ May 3 2004, 09:29 PM) |
Ah par Wizu galiigi aizmirsu =D Tas arii forshs dziivniecinsh |
Uzreiz var redzet, ka meitene!
(Patiik mazi, balti, miilji, puukaini dziivniecini...)
No offence!
Neizskatās diezko mīlīgs, bet tomēr ir dzīvnieks.
Miiliigums varbuut mazaak paarsteidz nekaa taa dzivniecina gaismas un eenas, taas vienkaarsi ir forsas taa man liekas vins izskataas taads kaa vientulais varonis
QUOTE (Yume @ May 8 2004, 12:29 PM) |
Kikumi, tas peedeejais.. hmm, nezinu kaa nosaukt... tas kas tur bildiitee, nav no Dragon Drive? |
Nu vispār tas ir Django no Ehrgeiz. Tā ir kaut kāda spēle. Fighting tipa...
A.... tagad zinaashu
A nu runaajot par Dragon Drive, tas buutu shis.. mangas bildiite protams nav taa labaakaa, bet citu bija slinkums griezt laukaa..
Tomeer atradu kaadu screenshotu arii..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.