Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chibi anime
Anime forum > Anime > Requests
edg
Liidz shim diivainaa kaartaa nebiju nevienu chibi-anime skatiijies, un te peekshnji skatos Adventures of Mini-Goddess un secinu, ka patiik. Vai varat nosaukt, kaadas chibi anime esat redzeejushi?
Kikyou
Digi Charat... neko citu nevaru atsaukt atminjaa. x_x
Taka
Mūsu Chibi ir kļuvusi par anime varoni? nezināju! Apsveicu! biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Taka @ Jul 21 2005, 11:46)
Mūsu Chibi ir kļuvusi par anime varoni? nezināju! Apsveicu! biggrin.gif
*

Nezin kaapeec es jau nojautu, ka buus vismaz viens shitaads posts... o_O
Dzonis
hm..kā chibi-anime piemērs (arī skatīts)Bottle fairy derēs?Tāds vienkārš kiddy stuff bija.Pamācoša/skaidrojoša skatāmviela, kas neprasa padziļījātu uzmanību, lai izsekotu rādītajam smile.gif
Taka
tongue.gif
Es jau neko ļaunu ... unsure.gif
Yume
hmmm, cik ļoti chibi tas ir domāts? tas ir-zīmēšanas stils arī var būt chibi... teiksim Chibi Maruko-chan, tie paši Ghiblies vai Mahoujin GuruGuru..
Starp citu DiGi Charatam ir turpinājumi daudz.
edg
QUOTE(Yume @ Jul 21 2005, 16:57)
hmmm, cik ļoti chibi tas ir domāts? tas ir-zīmēšanas stils arī var būt chibi... teiksim Chibi Maruko-chan, tie paši Ghiblies vai Mahoujin GuruGuru..
*

Chibi Maruko-chan etc. nav gluzhi tas, ko biju iedomaajies ar chibi. Chibi es uztveru kaa kaut ko peec izskata (tas, kaa muusdienaas ziimee chibi, ar milzu aciim utml)(kaut kas pats Di Gi Charat) un peec attieciigas uzvediibas - chibi ir ljoti emocionaali, hiperaktiivi radiijumi. Nu taa...
Yume
hehe, tas ir super-defomed. biggrin.gif vismaz ta saucās chibi, kad viņi tiek pieminēti žanrā. happy.gif

Hmm... biaj kautkas vel tāds... tagad nenāk prātā, bet bija.
A ka ir ar anime, kuros varoņi laiku pa laikam pārvēršās chibos? tas ir, noteikta mocionalā stāvoklī? Piemēram.. emm.. Ginji no GetBackers?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.