---
ON UPDATES: jaunaakie linki tiek doti naakoshajos postos. Kaarteejaas nodarbiibas materiaali iznaak sestdien no riita, liidz 11 - 12. Pilns saraksts ar visiem materiaaliem, kaa arii linki uz lapaam kuras veel nav gatavas (ieteicams nelasiit tiem kas beel nepaarzin attieciigo teemu, tikai tiem kas grib paliidzeet materiaalu izstraadee) atrodas sheit: http://en.wikibooks.org/wiki/Japanese:New_Lesson_Thread.
---
Hmm... es biju cereejis sheit HTML iebaazt, bet nu labi, tas sheit neiet, un moderatori buutu uz mani ljoti nikni pat ja izdotos, jo apjoms nav viens ekraans
Te buus linki uz shiis nedeeljas maaciibu materiaaliem:
Week 1: Introducing Japanese
Week 1: Word order in Japanese
Week 1: Hiragana group a
Week 1: Hiragana group ka
visus komentaarus laipni velkomoshu sheit. ieksh taa wiki varat rakstiit protams arii, bet tikai tad kad juus tieshaam saprotat ko rakstat un pirms redigjeejast luugums pieregjistreeties lai es neminu niku peec IP adreses.
Ideja ir taada ka shito vajadzeetu taadaa nesteidziigaa tempaa iemaaciities liidz naakamai sestdienai (23. juulijam), kad juus no riita cerams gaidiis kaarteejais lessons. Uzreiz sakiet ja temps ir pa aatru - tas man ir bijis taads approximation.