QUOTE(Shumins @ Jul 15 2005, 07:57)
Offtopic 3 --- Cerams peedeejais, jo teemas nosaukums ir cits
Ja juus zinaatu, ,kaa man patiik cilveeki, kas visu 100% paarspiilee...Beigaas pat sanaaca, ka tu nedabuusi `valsts apmaksaatas izgliitiibas `;P
Es domaaju, ka es varu galiigi sazin kur aizdomaaties, un visu dienu nekaa nedariit, tikai domaat un risinaat visaadas globaalas probleemas galvaa...tachu shitais jau mani paarspeej pat 100x .........
Pat vilku baraa nepastaav anarhisms...Un demokraatija ir tikai iļuuzija...Demokraatijaa ir dazji citi veidi kaa tikt pie valdiishanas un viss...
Pat rome total wars bija labs teiciens....Stiprais dariija cik speeja, tachu vaargais cieta kaa vinjam lika...
<--------------------------------------------------------------------->
Nav ko par shitaadaam teemaam izbojaat topiku...
Man arii ljoti nepatiik bojaat topiku, bet:
1. Es nepaarspiileeju. Tie bija logjiski secinaajumi, kurus es parasti siiki paskaidroju (taapeec man sanaak 1000 vaardu posti), bet shoreiz skaidrojumu patureeju galvaa, pienjemot, ka to var izprast. Nekaa sarezhgjiita tur nav. Logjika.
2. Par demokraatiju es nekad neesmu fanojis (nekad!). Vilku baraa pastaav anarhisms - ieskaties anarhisma definiicijaa. Bet vispaar - nav noveerots, ka vilkiem "uznaaktu" nogalinaat visus citus vilkus vai arii veelme buut par visu vilku valdniekiem, vai arii izniicinaat kaiminju mezha vilkus, taapeec, ka kaiminju janka beerniibaa brauca augumaa.
Ja veelies par to visu siikaak parunaat (lasiit manus skaidrojumus, oponeet, spriedeleet), tad droshi suuti privaato zinju - esmu atveerts diskusijaam par taadaam teemaam, taadas diskusijas man ir ljoti patiikami nosists laiks.
Par teemu:
"Grave of Fireflies" beigas man nelikaas beediigas divu iemelsu deelj:
1. Visa anime bija skumja, taapeec beigas neradiija nekaadu kontrastu. Galu galaa palika taada skumjas anime sajuuta, bet to, ka bija tieshi beigas beediigas nevareeja just.
2. Nepalika neviens dziivais, kas justu liidzi. Es anime emocijas uztveru, juutot liidzi cilveekiem. Ja nav neviens, kam just liidz, tad es nespeeju pa iistam skumt. Citreiz var just liidz tieshi galvenajam varonim, kursh mirstot ljoti skumst, bet shis nebija tas gadiijums. Galvenie varonji aareeji neizraadiija saapes, kaut arii zem taa sleepaas dziljas saapes. Bet uz aaru neizraadiitas saapes mani nekjer, ja vien animatori ar animaaciju taas nav izteikti paraadiijushi.
Taa kaa - pat shajaa anime var striideeties.