QUOTE(Tador @ Jul 14 2005, 19:25)
runaajot par trikiem - sarunas izveidot ir elementaari saliidzinot ar citu piemeeram, kaa jau zinaat. soljoshana, viss paareejais prasa tikei kustiigas kaajas (liidz 100 freimiem pa visu multeni) un gruutaakais vispaariibaa ir tikai zhesti.
Nu nevajag jau arii par maz to kustiibu.. svaadaak izskataas patiesi debili..
Peec iespeejas vajag tomeer censties visu animeet.. Trikus var izmantot, kaa jau teici, pie dialogiem, it sevishki, ja veel chars staav ar muguru.. (tad jau vispaar kustiiba nenotiek, ja nu vieniigi veeju gribas paraadiit..), tad veel atteelojot kaadu ainavu, izmanot divus, vai vairaak sliidoshus fonus, lai radiitu `kameras`paarvietoshanaas efektu. Var pielietot (ar praatu) dazaadus zoom, flash un citus efektus uz aiz nekustiiga chara esosha fona, lai atteelotu kaadus emocionaalus paardziivojumus.. Nu un veel daudzas citas vietas.
Tomeer es esmu redzeejis animaacijas fimas, kur cilveeki ar t.s. `limited animation` ir paarcentuhies un rezultaats ir briesmiigs.. uh..
Izmantojot trikus (lietojot nekustiigas bildes.. utt), visam paareejam jaabuut top liimenii, lai radiitu liidzsvaru. Ja nav siikas animaacijas, jaabuut detalizeetam un skaistam atteelam.. un var arii otraadi- pie detalizeetaam kustiibaam nedaudz `noshmaukt` uz atteela detalizaacijas reekina..
Nedaudz paarspiileeji sakot 100 frame`i uz multeni.. Nu nebuus tik maz.. Lai uzziimeetu to meiteni (es domaaju to galeejo kraasaino variantu, nevis to test b/w, Sigfas papildinaato, variantu, ko tu piemineeji) man aizgaaja apm. 50 lapas. Kaut kur 20+ tikai lai pilnu soli uzziimeetu, un paareejaas prieksh sejas, matiem, aciim, fona u.c. lietaam. Nez, tas links jau laikam vairs neiet.. Ielikshu veel mosh, veelaak..
Zhesti.. njaa.. buus smagi.. bet nevajag steigties.. lai jau aiziet paaris meeneshi, vai pat gads.. galvenais ir dabuut beigaas kaut cik kvalitatiivu rezultaatu, nevis kaut ko anime liidziigaa stilaa, kas ir uz aatru roku pat animeets.. Citaadi toch labaak ir mangu ziimeet..