Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani pirmie zīmējumi. Pakritizē arī tu!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
flasherr
nu tā. Es saņēmos,palasīju netā tutoriāļus un kautko pazīmēju. Tagad brīvāks laiks - varēšu trenēties. Varbūt arī kādu ar zīmuli zīmētu bildi ielikšu, bet tagad ērti liekas uz datora (dzēst var bezgalīgi, krāsot ļoti labi, vienīgais - jātrennē pele un roka).
Būtu ļoti labi, ja jūs iepostotu kādu ieteikumus, lai kļūdas tiktu nokautas jau sākumā.
Zīmējumi šeit : http://flasherr.eclub.lv/manga.swf

Paldies.

EDITED: Pats kritisku aci uzmetu - k-kas ar matiem īsti nav.
Rudoru-san
Nu tā... Uz datora jau nu zīmēt nav ieteicams, tur vajag baigās tehnikas... Labāk ieskenē kaut ko ar roku zīmētu... Ievēroju, ka ādas krāsa dažiem čariem tāda neatbilstoša... Labāk gaiši rozā, nekā dzeltenu! wink.gif
Pinky
hehee, flasherr smile.gif

rudoru, flasheram sitie ar datoru ziimeetie ie loti labi.

flasher, malacis, ka te ieregojies happy.gif
Rudoru-san
Nu labi, labi, if you say so...
Bet ar roku zīmētie are the best! ph34r.gif
flasherr
visu cieņu, Rudoru-san. Es arī zinu, ka ar zīmuli labāk, jo visas kustības reāli attēlojas uz papīra. Ar peli nav TIK precīzi.
Datorā es zimēju ne jau prieka pēc, un ne jau tāpēc, lai būtu kruti. Zīmēju, jo ir vēlme tālāk veidot animācijas. Ar roku zīmētiem pēc tam ir probzas. Bet nu OK.Būs jums arī tādi.
Rudoru-san
Klau, man labs padoms Tev... Pats esmu pārāk slinx, lai uz datora censtos kaut ko radīt, bet ir viena metode, kā padarīt zīmējumu perfektu... Nu gandrīz... ph34r.gif
Uzzīmē cilvēka siluetu (vienkrāsainu) un tālāk apvelc ar ink bottle tool... Es jau ievēroju, ka Tu lieto Flash MX versiju, es tur programēju... tongue.gif
Pēc tam izdzēs melno laukumu un paliek skaista, gluda līnija... Tā pat arī seju... Zinu, čakars baigais, bet tā bieži dara arī Pro animatori... Keep on drawing, you're doing great! biggrin.gif
flasherr
nu vēl vienu bilžuku pievienoju. Ar zīmuli veidotu. :
Click to view attachment
Pinky
flash, palasi kaartiigaak taas mangas graamatinjas happy.gif
flasherr
QUOTE(Pinky @ Jul 12 2005, 21:22)
*

Nav man grāmatiņas. sad.gif Netā lasīju tutoriāļus. Vienkārši grāmatnīcās (arī K.Barona J.Rozes) nav. Bet būs jau jādabū. biggrin.gif A kas tur nebūt tajās bildēs ? Nu jā.Es arī skatos - kautkas nav.
Eidorian
Ieteiktu pielabot purnu kontūras.
Vēl kas - mati ir pārāk haotiski zīmēti! Mēģini uzzīmēt kaut kādu konkrētu frizūru, kur mati "plūst" kaut kādā virzienā.

Pats svarīgākais - sākumā ir jāiemācās zīmēt ar zīmuli uz papīra, un tad tikai var mēģināt digitāli. Vismaz tās ir manas domas.
Tomoko
QUOTE(Eidorian @ Jul 22 2005, 00:12)
Ieteiktu pielabot purnu kontūras.
Vēl kas - mati ir pārāk haotiski zīmēti! Mēģini uzzīmēt kaut kādu konkrētu frizūru, kur mati "plūst" kaut kādā virzienā.

Pats svarīgākais - sākumā ir jāiemācās zīmēt ar zīmuli uz papīra, un tad tikai var mēģināt digitāli. Vismaz tās ir manas domas.
*

Eidorian, es tev pilniibaa piekriitu! rolleyes.gif Es pati kautko gribu uzziimeet uz datora, bet nu... iisti jau ar roku nemaaku, un ja pat ar roku nemaaki, sanaak suudiigs ziimeejums! (ooo.... re, cik es gudra tongue.gif ) To es saku no pieredzes tongue.gif
anishuara
Mda ar matiem ieteiktu kko darit.... izskatas ka spradziens makaronu fabrika.... nenem launa.... bet ta doma ir riktigi forsha... biggrin.gif
flasherr
es neņemu ļaunā. Es priecājos. Par to, ka cilvēki ziedo laiku, lai sniegtu padomus.
Es jau tagad bišku labāk zīmēju. Tikai ar laiku ir tā kā ir sad.gif
zīmēju ar peli, bet drīz mēģināšu šādi :
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1583&st=30 - patieniet uz leju un ieraudzīsiet ideju.
Tikai jānopērk skaneris wink.gif

bilde, ko nesen uzzīmēju (nu ar peli,protams)
image
Eidorian
o, šitam jau mati ir daudz, daudz labāki!
Nākamais, mēģini piestrādāt pie sejas kontūras, tā vēljoprojām tāda grubuļaina.

Purnu kontūras ar brīvo roku un ar peli ir ļoti grūti dabūt labas. Ja tajā programmā ar ko tu zīmē ir tādas iespējas, kā vektorgrafika, tad var mēģināt ar ar path čakarēties.

Cerams, ka ir saprotams, ko es domā! smile.gif
flasherr
jā, paldies.

Augustā diezvai k-ko lielu/nopietnu zīmēšu, jo laiks ir extrēmi maz un vēl uz kakla sēž veci projekti. Gan jau skolā stundās varēšu zīmēt. Ar zīmuli. ;0
xikes
Come on.. man labaak gaaja pie sirds vecais matu attelojums smile.gif
Tas jau bij gandriiz vai kaa tava stila ieziime.. Uzreiz vareeja pateikt, ka tas ir tavs ziimeejums.. smile.gif
flasherr
paldies par pozītīvu attieksmi, bet tā kā šis ir anime forums un zīmēta tiek manga, tad es mēģināšu pieturēties pie tās . Modifikācijas radīsies pašas no sevis, tā kā speciāli pat nevajag taisīt.
lūk <15 min. darbs/haltūra:
image
un krāsains:
image
biggrin.gif Ko paspēju, to uztaisīju
Angelina
hmmm.. neizkrāsots man viņš patika labāk..manuprāt kkas ar krāsām nav īsti riktīgi huh.gif un kapēc viņam ausis ir normālā krāsā, bet seja balta? laikam par ilgu gulējis saulē, un viss iedegums nolobījies nost tongue.gif
-kumori-
Luuk ta ir maxla... Nav jau slikti. Es ari ta zimeju, kad man bija 11 gadi happy.gif ...
Es visu laiku censhos tos nolapitos matus dabut tadus, bet man nesanak. Man vinji sanak pielaiziti...
Es ari mazliet neizprotu, kapec tam dzekam ir balta seja. Ta ir domata sejas maska? Lai vinam pec tam ada butu miixtaka wink.gif
edg
Nu kaa var nesaprast! Tur ir ziema un vinjam seja taapeec balta (nav sauli redzeejusi!) un ausis ir saartaakas taapeec, ka nosalushas. Ja baltums nav pietiekams, tad pienjemsim, ka vinjsh dziivo savu vecaaku pagrabaa (tur noteikti nav saule!) un aaraa iziet tikai taapeec, ka, redz, tagad paarvaacas uz citu pilseetu. Diivainais apgjeerbs un matu kraasa ir taapeec, ka vinjam ir ljoti speeciigs pashveerteejums. Mamma vinju visu laiku slavee, un vinjsh aaraa nav bijis, lai zinaatu citu domas. Un vinjsh tic, ka mammas viedoklis ir ultimate.

Un par rokaam. Pameegjini iedomaaties vinjas iztaisnotas. Liidz celjiem wink.gif

Ir vairaaki veidi kaa ziimeet matus.
1. Izteelojies preciizi galvaa, kaa tie mati izskatiisies un uzziimee. Man pasham nekad neizdodas vienu un to pashu atteelu notureet galvaa ilgaak par sekundi. Bet gan jau var shito ietreneeties.
2. Paarziimee 100 reizes dazhaadus spurainus matus un ieiesies ziimeeshana.
3. Dari kaa edg buutu dariijis, ja kaadreiz ziimeetu spurainus matus - izveelies kaut nebuut kaadu matu shkjipsnas veidu un atkaarto to pa perimetru. Tik jaaskataas, lai paaraak liidziigi nesanaak. Droshi var jaukt tos veidus. Piemeera veidi un mati:
image

Tas peedeejais ir meegjinaajums atdarinaat flasherr matus. Diezgan neveiksmiigs...
Shatako
Nez,nez...Man liekas ka deguns varētu būt tāds izteiksmīgāks,formīgāks.Nu vienkārši pieklibo sejas proporcijas!Bet progresiņš ir redzams!Tā tik turpini! smile.gif
Mimi
QUOTE(flasherr @ Jul 12 2005, 20:29) *

QUOTE(Pinky @ Jul 12 2005, 21:22)
*

Nav man grāmatiņas. sad.gif Netā lasīju tutoriāļus. Vienkārši grāmatnīcās (arī K.Barona J.Rozes) nav. Bet būs jau jādabū. biggrin.gif A kas tur nebūt tajās bildēs ? Nu jā.Es arī skatos - kautkas nav.

Laikam lasu to visu par vēlu, bet tiešām - vai ir iespējams kaut kur dabūt mangas grāmatu? Man arī vajaga... Neviens nezin, kā saucas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.