Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rudoru-san galery
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Rudoru-san
*Te agrāk bija zīmējumi*
laugh.gif
jurc
Mazliet kritikas no manis:
Pirmā bilde - pirmais kas iekrita acīs - seja! Nu nau kautkas ar viņu kārtībā, tāda bik kroplīga izskatās, varēji pacensties labāk. Ta vēl pirksti ar tādi kroplīgi mazliet. Bet nu neskatoties vēl uz pārējiem sīkumiem, bilde ir patiešām ok, vislabākā no visām.
Otrā bilde - tu viņu vari iztēloties kā viņa izskatītos dzīvē? Nu makarons, vairāk nekas! Varēji tak vairāk kilogramus piezīmēt. Paskaties kāds attālums viņai starp jostu un krūtīm, nereāli liels. Un ja tie ir caurspīdīgi svārki, ta varēji viņus ieēnot visus, nevis tikai malas. Un jā, pamaini bik krūts formu viņām abām, izskatās tādas nošļukušas un uz abām pusēm sašķiebušās, takā tādām omēm...
Pārējās 2 bildes nekomentēšu, pārāk daudz būtu ko rakstīt. Bet nu piebilde viena - trūkst ēnojums. Piestrādā pie tā, jo tad bildes izskatās par kādiem 30% pievilcīgākas.

Bet tev amats ir rokā, tagad galvenais neskaties uz šo skarbo kritiku, bet mācies no viņas, vismaz zini ko pielabot un tā. Neatmet zīmēšanai ar roku!
Rudoru-san
*Te agrāk bija zīmējums*
CloudX
Amats rokās tev ir ,taagd tik vajadzētu palasīt visādus tutoriāļus (http://www.polykarbon.com/tutorials/index.htm) un attīstīt savas zīmēšanas prasmes. tongue.gif
jurc
Pamācies atsevišķi zīmēt acis/seju... Pats apskaties, viņi pēc ritīgiem citplanētiešiem izskatās!
Bet tā jau ok...
Pinky
varbuut tikai man taa liekas, bet tie mati ir paaraak pieplakushi pie galvas. huh.gif
Rudoru-san
Tās acis ir ar zibspuldzes spīdumu... ph34r.gif
Patiesībā vinjas ir melni pelēkas... Un komentāri jums arī tādi, ziniet, dīvaini... wacko.gif
Pinky
nu bet tev saka kaa ir labaak sad.gif
Rudoru-san
Labs ir, es tagad lasu to tutorialu! tongue.gif
Drīz būs more drawings... ph34r.gif
Uzzīmēšu kādu vampīru vai ko...
flasherr
ķermeņi labi. Mazliet jāpiestrādā pie galvām bet tā tiešām ir OK, Gaidam vampīrus smile.gif
vēl kas - acis likās par lielu.Kautgan - katram savs stils.
Tsukino
Jaa, kjermenji ir labi, bet sejas tev veel jaamaacaas...
Pameegji moziimeet- proporcijas zinaasi. biggrin.gif
alt
nu taa...
nekaads dizjais kritikjis no manis nesanaaks...

ziimeet tu labaak par mani. bet tomeer ... es nez.. prieksh iesaaceeja ir labi.. ja tu ziimee jau ilgi nu tad ...
Sigfa
Ok, muusu maakslinieks (lasi: pashnaavnieks (es speciaali neko nekomenteeju, jo cilveekiem te ir tieksme njemt pie sirds.)) ir paluudzis mani nokomenteet vinja darbus. Te buus vairaak kritikas kaa komentaaru, taakaa cilveekiem ar vaajiem nerviem taalaak nelasiit.

Taatad, ar visu peec kaartas.
1. ziimeejums. Vieniigais kas shajaa ziimeejumaa ir kautcik proporcionaals ir spaarnu, paareejaa kjermenja attieciiba. Galvai nav formas. Pareizaak- tai ir lauzta, saliekta, ieliekta un vietaam izliekta 10 stuura forma. Kaadreiz anatomiju esi maacijies? Acis novietotas pieres aukshdaljaa, kas arii pa lielai daljai kropljo formu. Aciim ir jaaatrodas galvas viduu. Deguns kaa deguns, mute kaa mute. Primitiivi. mati izskataas kaa no galvas karaajoshaas pa daljai atlobiitas banaanu mizas. Spaarni aciimredzot domaati kaa engjelja/putna spaarni, tobish ar spalvaam. Tas kas tur ir, ir taadi pamatiigi eerkshkji, nevis spalvas. Stipri par asu un trijstuurainu. Spalvas ir apaljiigas formas, ja neesi pamaniijis. Vispaar pashu spaarnu formai vajadzeetu buut simetriskai, vismaz daljeeji. Sheit tas taa nemaz nav. Apgjeerbs kaa apgjeerbs. Primitiivi. Apgjeerba krokas ir paarsvaraa nevietaa saziimeetas un nemazaakaa meeraa nenoraadu uz to, ka tas ir apgjeerbs. Viens ljoti leils gljuks- vinjai nav plecu. Te es nekaadus padomus nesniegshu, vnk pastudee cilveeka anatomiju. Kaut bildiites apluuko. Kruutis vinjai izskataas taa itkaa tamaa apgjerbaa buutu salikti mazi pelashkju maisinji. Izveelies ziimeeshanas stilu- ja ziimee reaalistiski, tad visu, nevis tikai kruutis, ja ziimee anime, tad anime kruutis ir apaljas, vai vismaz ovaalas. Viena kruuts vinja aug no paduses un otra buutu vairaak vai mazaak ok. Roku garums, par briinumu, ir tiiri normaals. Tas protams, skatoties kopumaa, jo tas cilveeks ir shausmiigi izstiepts ap vidusdalju. Uz paareejaa kopskata, kaajas ir ok. Kopumaa, proporcijas ir pilniigaa dirsaa un roka paaraak nedrosha tev kaa ziimeetaajam. Izskataas daudz dzeests. Ja esi shaadaa liimenii, dzeeshgumiju NEIZMANTO. Taa tu savas kljuudas labaak atcereesies. Vnk ziimee taalaak pa virsu, lai var saliidzinaat kaa tad vajag pareizi. Dodu 3/10.

2. ziimeejums. VISS ir pilniigaa pakaljaa. Proporcijas, perspektiiva, anatomija. Pilniigaa dirsaa. Dodu 2/10, jo ir redzeets arii sliktaak.

3. ziimeejums. Proporcijas. Anatomija. Perspektiiva. NAV. 2+/10 (+ jo vismaz kautkaada koncepcija ir)

4. ziimeejums. Apmeeram tas pats kas pirmajam, bet te jau ir bik labaak. 4/10. Apsveicu, sekmiigi.

5. ziimeejums. Atgaadina to stilu kaa ziimeeja alus laikmetaa. Velk uz abstrakcionismu. Attiecinu to pashu ko pirmaja, bet te jau ir veel labaak. 4+/10. (+ jo vismaz kautkaads minimaals eenojums ir)

Tava probleema ir pieredzes truukums. Pastaigaa pa muusu foruma Art galerijaam un apluuko kas tur notiek. Un saac beidzot eenot. Reku paraadishu tev vienu darbinju, kur var redzeet kaa ir jaaeeno- [links] Jaa, tas ir ziimeets, taa nav fotograafija. Un te anime stilaa- [links]
Rudoru-san
*Te agrāk bija zīmējums ar vampīru... Neizdevies zīmējums...* cool.gif
anishuara
mdaaaaa sakarigi iznaca..... ^__^
xikes
Lasot Sigfas textu paaris reizes paarskroloju lapu atpakal pie taam bildeem, tad atkal atpakal pie texta, lai vareetu lasiit taalaak.. smile.gif
Kermena vispaareejaas proporcijas, nemot veeraa tavu ziimeeshanas skillu, par briinumu visos ziimeejumos ir daudz maz ok.. smile.gif Man ar taadu skillu kaadreiz proporcijas bij galiigi garaam.. varat iechekot dazus vecos ziimeejumus, kas atrodami veel kaut kur Pikis topikaa... tongue.gif
Njaa.. vieniigaa lieta, kas man palika atminaa no pamatskolas ziimeehsanas stundu laikiem (tad veel nabiju saacis nedz skatiities anime, nedz ziimeet) ir tas, ka aciim jaabuut galvai (kas ir BEZ matiem) tieshi pa vidu.. Ar matiem acis sanaak veel bishku zem vidusliinijas..
Eidorian
Ko lai saka... Vajag vairāk piestrādāt! Pozas ļoti nedzīvas.
Zīmējot ķermeni, to no sākuma vajag tā iztēloties:
image
Sākumā jātrenējas ar shematiskiem pozas zīmējumiem.
-nDigo-
sen es neesu bijis useru art sadaljaa..
taa, proporcijas nav labas, vairaak jatreneejas pozas ziimeet.. dereetu paziimeet tos kermenja skeletus.. (kuri redzami postaa augstaak)
Ito no Kazuki
Weiii, gomen, ka tikai tagad atnāku apskatīties happy.gif

Pirmkārt, liels YAY pirmajiem centieniem un drosmei centienus publiskot!!! Iesākumam - very nice (FAVs, protams, pēdējais), bet vajadzētu izvairīties no zīmēšanas uz rūtiņu/līniju papīra (arī DataCopy nav mūsu draugs), lai radītu nopietnāku iespaidu (ok, man pašai gadījies, kā par spīti, algebras kladē starp diviem funkciju grafikiem iespiest kaut ko foršu, bet tas jau ir cits stāsts). Tapat nevajag baidīties no Photoshopa (vai kas nu katram sirdij tuvāks), lai uzlabotu kontrastu, toņus utt. Tāk, pagaidām nav vērts sīki iztirzāt proporcijas un pozas (pati neesmu nekāda pilnība), bet iemest aci anatomijas grāmatā vai vnk aplūkot savu pašam savu sažņaugto dūri nav nemaz tik peļama doma (tas tik tāds piemērs ^_~). Anyways, turpini tik tālāk, jo tikai caur darīšanu var kaut ko panākt. G-luck wink.gif
Rudoru-san
image
Third Impact
gramozeks
he he!!! darbs ar photoshopu ir laba manta biggrin.gif , tik es ar to nevisai maaku riikoties. dry.gif
AmnE
manupraat kkas naw ar rokaam, bet nu ir okey! smile.gif
Tigra2
Viņam sēžamvieta tāda jocīga un rokas arī, bet krekls un pakausis ļoti labi sanākuši, un viena liela patiesība par acīm- ACIS ATRODAS PAŠĀ SEJAS VIDŪ!
Rudoru-san
QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 18:05)
ACIS ATRODAS PAŠĀ SEJAS VIDŪ!
*

Ja kāds vēl kaut ko tādu pateiks, pats personīgi nožmiegšu... dry.gif
Tigra2, neapvainojies, tas nav nekas saistībā ar Tevi... smile.gif
Nu tad tā, es trīs mēnešus no vietas mācījos zīmēt all kinds of stuff... Pēc mirkļa iepostošu, you'll all see the evolution in front of you...
-nDigo-
QUOTE(Rudoru-san @ Sep 30 2005, 20:42)
Pēc mirkļa iepostošu, you'll all see the evolution in front of you...
*

gribeetos jau paskatiities uz to visu evoluuciju taa saucaamo, tikai viena lieta mani neliek mieru! kad tad iisti tev tas mirklis paies?? wink.gif
Tigra2
Varbūt es arī kļūdos, bet ja uzzīmē galvu, kā ovālu, tad acīm jābūt it kā sejas vidū, image
Tālāk iet mati, ai vispār tam nav īpašas nozīmes, kur atrodas acis, galvenais ka uz galvas biggrin.gif , bet tas tikai tā, rudoru san parādīs tev pareizāk, viņš mums gudrs,( ja parādīs)
Rudoru-san
image
Kazuki inspired me to draw Shounen Ai, Woot! laugh.gif
image
Echii! *drool* cool.gif
P.S. Nu tad tā, kā redzat, es zīmēju daudz, daudz labāk, kā iepriekš... rolleyes.gif
Kagome
ziimeejumi tieshaam ir daudz labaaki smile.gif
tikai, vai tad otrajaa ziimeejumaa rokas nav biski pa garu, vai arii vinjaam jaabuut tik garaam?
ReD_FoXy
QUOTE(Kagome @ Oct 23 2005, 12:51)
ziimeejumi tieshaam ir daudz labaaki smile.gif
tikai, vai tad otrajaa ziimeejumaa rokas nav biski pa garu, vai arii vinjaam jaabuut tik garaam?
*

Jaa kaajas tieshaam sanaak liidz celjiem laugh.gif
Ziimee bik iisaakas... Un mati aizsedz seju - seju vispaar gandriiz nav laugh.gif
Bet da lap.. Ir oki... happy.gif
Taa tik tureet biggrin.gif
Kazuki
es saziimeeju matus feisam priekshaa ja nevaru dabuut vienaadas acis. ph34r.gif nu ir ok. tikai taas rokas bik pa daudz izstieptas. shie peedeejie ziimeejumi pagaidaam man patiik vislabaak.
Rudoru-san
QUOTE(dark_angel @ Oct 24 2005, 00:00)
es saziimeeju matus feisam priekshaa ja nevaru dabuut vienaadas acis.
*

Es varu uzzīmēt vienādas acis, bet es reti zīmēju seju pretskatā... Un mati, kas aizsedz acis izskatās forši... laugh.gif
Tad tā, šodien pabeidzu:
image
Arts
Tikai retajiem ir izdevies uzzīmēt perfektas krūtis...tu neesi viens no tiem. closedeyes.gif Pārējais itkā būtu labi. smile.gif
EndlessReality
Rokas DAUDZ par garu, izskatās pēc paviāna, zīmē garākus augšstilbus, rokām visi pirksti NAV vienādā garumā, mati pārāk plakani, zem tiem tomēr ir galva... Starp citu, uz kā viņa peld?

Ieteiktu paskatīties šeit: http://www.drawmanga.ru
Rudoru-san
QUOTE(EndlessReality @ Oct 24 2005, 17:39)
Rokas DAUDZ par garu, izskatās pēc paviāna, zīmē garākus augšstilbus, rokām visi pirksti NAV vienādā garumā, mati pārāk plakani, zem tiem tomēr ir galva... Starp citu, uz kā viņa peld?
*

1. Rokas ir proporcionāli pareiza garuma... Tici, vai nē... Rodas tāds iespaids dēļ melnās kontūrlīnijas un baltā fona... sleep.gif
2. Ok, roku pirksti varēja būt labāki...
3. Zem matiem IR galva, look closer...
4. Es vēl NEESMU beidzis Mākslas Akadēmiju...
P.S. Izkrāso pats...
EndlessReality
QUOTE(Rudoru-san @ Oct 24 2005, 19:27)
QUOTE(EndlessReality @ Oct 24 2005, 17:39)
*

1. Rokas ir proporcionāli pareiza garuma... Tici, vai nē... Rodas tāds iespaids dēļ melnās kontūrlīnijas un baltā fona... sleep.gif
2. Ok, roku pirksti varēja būt labāki...
3. Zem matiem IR galva, look closer...
4. Es vēl NEESMU beidzis Mākslas Akadēmiju...
P.S. Izkrāso pats...
*

NAV pareiza garuma, paskaties cik daudz garākas tās ir par, atvainojos, pēcpusi;
zem matiem ir galva, taču tā izskatās tādas dīvainas formas...

Neapvainojies pārāk, es jau zinu, ka mana kritika mani iedzīs kapā wink.gif
Rudoru-san
Es neapvainojos... wink.gif
Un, lai vairs nebūtu jāstrīdas...
image
laugh.gif Ceru, ka ir kaut nedaudz labāk...
Janots
man liekas ka plaukstas par lielu... vai peedas par mazu... un ar galvu gan diivainiibas sanaak, pieres vispaar it kaa nav... manas domas, nez ka doma citi....
Ghoul
es saku viss ir Ok, iznjemot rokas, galva ir normaala, plaukstas ir par lielu ( vispaar atgaadina, taada riktiiga graavju raceeja, speeciiga dzeka plaukstas, taa kaa nesader ar paareejo kjermeni....) ,paareejais ir Ok!!
ReD_FoXy
kreisaa kruuts bik reeciiga laugh.gif
plaukstas toch maiteneem vaig smalkaakas, kaajas pa tievu - kaa divi stabi bet kur paliek ikri? wink.gif
Rudoru-san
image
Say it... Just damn say it, it's perfect... closedeyes.gif
Sushi
Tjamm... Mana kritika- Diivainas, taadas taisnas, stiivas kaajas (vai vnk tikko izgludinaatas bikses biggrin.gif ) Diezgan sievishkjiigs augums (ja tas ir zeens vai viirietis). Veel jociigi taas kurpes- tas, ka zoles ir taisnas, kaut arii vinjsh it kaa iet vai taa staav. Bet tas taa tikai pie proporcijaam un pareiziibas. Man shis ziimeejums tieshaam ljoti patiik, vispaar diezgan laba ideja ziimeejumam. Tev respect tiek no manis! rolleyes.gif
Rudoru-san
QUOTE(Missy @ Nov 1 2005, 00:35)
Tjamm... Mana kritika- Diivainas, taadas taisnas, stiivas kaajas (vai vnk tikko izgludinaatas bikses biggrin.gif  ) Diezgan sievishkjiigs augums (ja tas ir zeens vai viirietis). Veel jociigi taas kurpes- tas, ka zoles ir taisnas, kaut arii vinjsh it kaa iet vai taa staav. Bet tas taa tikai pie proporcijaam un pareiziibas. Man shis ziimeejums tieshaam ljoti patiik, vispaar diezgan laba ideja ziimeejumam. Tev respect tiek no manis!    rolleyes.gif
*

A big thanx to you... laugh.gif
Stīvās kājas dēļ tām strane-looking biksēm, bet proporcionāli tomēr... cool.gif
Taisnās zoles... Zīmējums ir nedaudz pagriezts, fočēts ar digitālo... Patiesībā viena kāja ir domāta pie zemes...
Un tas par augumu... Ha, ha, bet izskatās taču labi! ph34r.gif
Tas zīmējums vispār ir domāts kā topošās mangas galvenais chars... smile.gif
Un drīz būs vēl kāds drawings, might be a fanart... wink.gif
Rudoru-san
Let's play a little game- tas, kurš uzminēs charu, varēs izvēlēties, ko es zīmēšu nākamo... biggrin.gif
image
P.S. Man pieleca, kā jāzīmē, tāpēc tik labs sanācis... Un par lielu līdzību (apģērba ziņā) nagarantēju, jo skice zīmēta skolā... stundas laikā... cool.gif
Sushi
Veel drusku par ieprieksheejo...- Ja ziimeejums ir drusku pagriests, tad sanaak vnk ka vinjsh staav shkjiibi. Nu labi, nepiesieshos jaw siikumiem! biggrin.gif
Es nezinu par to peedeejo... citi noooteikti zin, jo vareetu buut, ka uzziimeets ljoti liidziigs! smile.gif Bet labpraat izveeleetos naakamo... oh well... meegjinaashu citreiz!!! laugh.gif
P.S.- Ziimeejums ljoti smuks!
ReD_FoXy
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 2 2005, 00:57)
Un par lielu līdzību (apģērba ziņā) nagarantēju, jo skice zīmēta skolā... stundas laikā...  cool.gif
*

Muns beerns muns! laugh.gif
Bet darbs sanaacis ljoti labs! man patiik apgjeerbs un ''poza''... Tikai sejas liidziiba pieklibo... dry.gif tongue.gif Bet mati super!!! rolleyes.gif
Daudz labaaks kaads vinjsh bija skolaa wink.gif Mlacis, taa tik turpinaat, mazais! smile.gif
Ghoul
tas pirmais nav nekas iipash, kaajas kaitina, bet patiik taas liesmas, stiliigi izskataas, bet otrais man patiik, tieshaam patiik, vieiniigaas kljuudas ir sejaa, deguns pan liekas atrodas par taalu no sejas centra wink.gif Bet tikuntaa izskataas labi smile.gif
Rudoru-san
Tā, te būs līdzīgāks variants:
image
Sushi
Njaa... var redzeet, ka liidziiba ir! smile.gif Smuki izskataas tas uzraksts!
Jaa! Labs darbs! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.