Andromens
Jul 9 2005, 01:19
Vardu sakot kaut kadi amatieri ir pacentushies un sastitejushi kaut ko, ko var saukt par filmu, ta ir fantasy filma un lai man nebutu daudz jastasta lidziga LOR, nu lidziga lielos vilcienos protams ;]
Filma ilgst aptuveni 30 min, manuprat vinja ir pat skatama ( jo bez taa veel tur var nenormali iereekt)
Filminja saucas
Legends of Namaris, novilkt + uzziants visu par filmu un tas veidotajiem var
http://www.ahmedpictures.tria.lvKa ari ja kads neprot kirilicu tad daudz maz sakarigu izklastu var izlasit
http://nemirst.lv/index.phpTiesham gribetos dzirdet atsauksmes par filmu, man personigi stjita ka ir pat visai skatama ...
p.s ja kads kas velas vinju skatit un ir dsl nets tad trubaz.com pie sadaljas ENG ir shis garadarbs
He he... Filma tiešām ir ok.. Var parēkt.. Sākumā novilktu lai apskatītos kā mūsu "latvieši" taisa filmas amatieru līmenī, bet nu beigās skatījos ar intresi. Var redzēt ka zēni ir pacentušies...
Burvis džinsos
Iepatikās tas sarkanais personāžs beigās... ļoti atgādināja kādu asasinu...
Vēl pāris tādas filmas un kautkas pavisam labs viņiem sanāks...
QUOTE(Shumins @ Jul 9 2005, 01:52)
Novilku traileri, kaa jau pienaakas, tach iespaids okey...vareeja jau LV variantu arii uztaisiit...citaadi angliski skan toch perveersi...Visu cienju fanaatiem un tiem kam nav ko dariit...
man domāt, LV variantā skanētu tikpat perversi.
viņiem labāk krieviski taisīt.
-nDigo-
Jul 9 2005, 12:52
lai gan amarieriski taisaiits un mazliet kaujas ne tik aizraujoshas utt nu kopumaa man pat patika
QUOTE(Shumins @ Jul 9 2005, 18:19)
pat sizjetu nevareeja paredzeet, nu kau vai ka shis ir ljaunais un grib savaak sev visus atifaktus
Spoilers
Vaajpraataa noreecos par fraazi "Ze darkness is creaping around..." Ja nesaprataat, izlasiet veelreiz
Bet latvieshiem ir stipri labaakas fantasy filmas. Kautvai tie pashi Trollju nakshu treileriishi ir vnk lieliski un ar labu humoru.
QUOTE(Sigfa @ Jul 11 2005, 11:32)
Bet latvieshiem ir stipri labaakas fantasy filmas. Kautvai tie pashi Trollju nakshu treileriishi ir vnk lieliski un ar labu humoru.
Kas tie? Kur dabuut?
Jaa, nu es pamekleejos internetaa, bet tie serveriishi kur bija samests (laikam jau viss uz pashu kompiishiem bijis ar mDSL piesleegumu...) vairs nav. Tagad vieniigais ir caur cilveekiem, kuriem tie ir un uz diskiem. Ja tikshu klaat, uzlikshu visu vienaa torrenta failaa un uzlikshu arii uz sava nabaga datora :S
Tas buutu briinishkjiigi!
Andromens
Jul 11 2005, 23:52
so amatieru movie ko pats filemju ;]
http://adrians.ventspils.us/viskas1.php?id=3adresite var mainities, bet ja kas tad 4ekojiet saitu vinsh nav liels un tur gan jau bus filminja : P
ShinChan
Jul 12 2005, 00:47
Gribētu zināt, vai tiešām ir kāds cilvēks, kas skatoties šo "filmu" nesmējās? Vājprāta murgi, it īpaši tā burvja bārda. Un kāda velna pēc viņa ir angļu val.? vai kāds ir sacerējies ar šo prodžektu iestūrēt starptautiskos ūdeņos? Ambīcijas Namarisas leģendu veidotājiem ir bijušas lielas, bet beigu beigās čiks vien ir, labāk būtu par to naudiņu labus ieročus un tērpus larpiem nopirkuši - burvju pelnu trauks, ko neteiksi.
ShinChan, ja visu taisiitu uzreiz ar taadu veerienu un nopietniibu, kaa tu gribi, tad maz kas vispaar jelkad tiktu pabeigts. Amatieru video (un amatieru darboshanaas vispaar) ir piedziivojums, mazaak skatiitaajam, vairaak tiem, kas piedaliijaas. Ar to amatierisms atshkjiras no profesionaalisma.
Ja tev uz meeles ir teikt: "Nu tad kaapeec mums jaagruuzh sejaa taadi murgi?", tad atbilde ir: "Ir cilveeki kam patiik (piem., edg)".
Hideki
Jul 12 2005, 09:09
QUOTE(edg @ Jul 12 2005, 00:30)
Amatieru video (un amatieru darboshanaas vispaar) ir piedziivojums, mazaak skatiitaajam, vairaak tiem, kas piedaliijaas. Ar to amatierisms atshkjiras no profesionaalisma.
Nu gadās jau dažādi, ir arī tādi amatieru darbi, vismaz kuru rēcīgumu var saprast tikai personīgi pazīstot aktierus reālā dzīvē, šis laikam nav gluži tas gadijums.
ShinChan
Jul 12 2005, 09:23
QUOTE(Shumins @ Jul 11 2005, 23:58)
Filma angliski, jo taisiija krievi, labaak buutu krieviski?
Būtu daudz labāk ja tā būtu krieviski un jo īpaši tāpēc, ka to taisīja krievi.
Nav jau grūti subus angļu vai lat. val uztaisīt
QUOTE(edg @ Jul 12 2005, 00:30)
ShinChan, ja visu taisiitu uzreiz ar taadu veerienu un nopietniibu, kaa tu gribi, tad maz kas vispaar jelkad tiktu pabeigts. Amatieru video (un amatieru darboshanaas vispaar) ir piedziivojums, mazaak skatiitaajam, vairaak tiem, kas piedaliijaas. Ar to amatierisms atshkjiras no profesionaalisma.
Ja tev uz meeles ir teikt: "Nu tad kaapeec mums jaagruuzh sejaa taadi murgi?", tad atbilde ir: "Ir cilveeki kam patiik (piem., edg)".
Tu esi mani mazliet pārpratis. Es nevēršos pret amatieru kino, un vērojot šādas filmas es nebūt negaidu, ka katrā kadrā ieraudzīšu miljonus dekorācijās un specefektos. Tā lieta, kas man šo konkrēti šo filmu padarīja nebaudāmu ir, absolūts paškritikas un humora izjūtas trūkums. Zinot, ka netaisa neko dižu varēja tak mazliet par sevi pasmieties un kādu humora pavedienu iepīt (tāpēc krievu val. būtu īsti vietā), nevis ar lielām ambīcijām par savu meistardarbu kā slotaskāti noskaldīt patosainus tekstus, pavicināt zobenteli un noplaģiātot visu kas fantasy žanrā ir plaģiātojams. Mans uzskats ir tāds, ja tu taisi amatieru kino tad pārsteidz ar kaut ko oriģinālu un nebijušu (Blēras raganu variants) un neba nauda vai aktiertalants vienmēr spēlē pirmo lomu. Tas ko es redzēju šajā gadījumā bija LotR ambīcijas bet sūnu ciema izpildījums. Pārāk liela disonance.
hmm, es shodien aizskrieshu pie vieniem pazinjaam, kas taisiija treileri savam samurajiskajam larpam "celjsh" es gan esmu nosoliijies vinju vairaak stilistiski uzlabot, bet uz vakarpusi laikam uzlikshu uz sava nabaga kompiisha nelabotu. Vnk lai paraadiitu jums, kaa ieksh amatieru video vajadzeetu izskatiities ciinjaam.
Man jaasaka, ka piekriitu shin-chan'am. Es skatiijos un man aiz garlaiciibas pat bija gruuti panjirgaaties vietaam. paaraak banaals un prasts tas gabals.
erm... tas treileris ir gatavs jau kaadu meenesi...
/bump
Nu, te nu soliitais celja treileris. Vakar bija slikums vilkties pie vinjiem :S Trollju naktis lika pagaidiit. Ja verot valjaa vinjsh to atver kaa tekstu, tad right click un save as, vai kautkaa taa. Username: Administrator Pass: [atstaaj tukshu] Domain: [taapat atstaaj]
http://80.232.249.121/Celjsh_N.avi.torrentvaidzeetu iet :S
Man neiet. Kaads nevar nohosteet .avi?
cuuciiba. Vari pateikt, kas vainas?
par hosteeshanu, varu uzlikt uz trubaam, ja ir mdsl, vai arii var meegjinaat sarunaat ar rozi.
http://www.yousendit.com/Aizsuuti uz savu
spam e-pasta adresi (ja nav, tad izveido). Uz e-pastu (ja nemaldos) atnaaks links, peec kura var novilkt.
ShinChan
Jul 14 2005, 09:54
QUOTE(Sigfa @ Jul 13 2005, 19:18)
cuuciiba. Vari pateikt, kas vainas?
par hosteeshanu, varu uzlikt uz trubaam, ja ir mdsl, vai arii var meegjinaat sarunaat ar rozi.
liec uz trubām
un taa arii es neuzzinaashu, kas vainas? ehh.
Uzliku uz trubaam. Misc>Celjsh_N.avi
Tur daudz mb? Piemēram, kautvai yousendit.com nevētu ielikt, citādi ne visiem ir tā truba?
ShinChan
Jul 14 2005, 13:30
QUOTE(Sigfa @ Jul 14 2005, 09:55)
un taa arii es neuzzinaashu, kas vainas? ehh.
Uzliku uz trubaam. Misc>Celjsh_N.avi
Lielais paldies.
Nu ko lai saka, ja šo var uztaisīt larpa promoušenam, tad cepuri nost. Labi kostīmi, neradīja lētuma iespaiddu. Protams stāsts tāds banāls "ir pienākušas ziņas no Robežas"
bet te vismaz bija redzams, ka cilvēki paši apzinās, ka netaisa baigo mākslas prodžektu. Efekti dozēti ar mēru un galvenais ka neviens koks necieta filmēšanas laikā.
Vienīgi varēja rūpīgāk piemeklēt mūziku, Vanesas Mejas Vivaldi improvizācija, īsti negāja kopā ar bildi. Ok, bet tas atkal esmu es - piekasīgais kritiķis kam nekas nekad nav pa prātam.
Nu, par yousendit, es 2x meegjinaaju, bet abas rezes peec 5min teica ka 'file doesn't anything' vai kaa taa.
Par to treileriiti runaajot, man baigi patiik kaa kaujas ir iestudeetas.
QUOTE(Sigfa @ Jul 14 2005, 17:03)
Jupis, vinjsh laikam izdzeesh tikliidz viens ir atvilcis. Man atnaaca kaadi 90% un tad paartrauca vilkties. Laikam kaads pasteidzaas pirms manis
Negribi atsuutiit uz manu epastu: the-sviests@inbox.lv
bypass
Jul 15 2005, 01:14
Sākotnēji man nevilkās.
Pieslēdzu referer un griežās.
referer wikiQUOTE
Many web sites log referers as part of their attempt to track their users. Most web log analysis software can process this information. As referer information can violate privacy, some browsers have the option of disabling this functionality. Some proxy and firewall software will also block referers, to avoid leaking the location of non-public websites. This can in turn cause problems: some servers block parts of their site to browsers that don't send the right referer information, in an attempt to prevent deep linking or unauthorised use of images (bandwidth theft).
Man tagad atnaaca tas video. Pirmiit laikam kaut kas nobruka konekcijaa vai tml. Un peec tam nevareeja vairs vilkt ottreiz deelj tieshi deelj taa, ka yousendit noleema, ka es esmu kaads cits, kas velk pa taisno, neapmekleejot yousendit saakotneejo lapu (to, uz kuru linku Sigfa iedeva).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.