QUOTE(Taka @ Jul 6 2005, 13:54)
Mjā
Revol zini, pie mums uz DVD vāciņiem raksta visu ko.
Esmu redzējis uzrakstus 2:35, DTS, anamorphic filmām, kuras ir filmētas 1.33:1 un stereo.
Tur jau taa lieta uz shii dvd tas nav nekur rakstiits tikai parastaa 16:9 ikona, es vienkaarshi paljaavos ka vinji izmontos tos pashus maasterus un buus vairaak vai mazaak taads pats video kaa krievu produkcijai, igaunju produkcijaam tagad tieshaam nekaadi vairs neuzticeeshos
laigan kljuudas tur arii ir visi dubi rakstiiti ka ir 2.0, bet iisteniibaa ir 5.1, un pat ar augstaaku bitrate nekaa originaalais japaanju skanjas celinjsh, kaut tur es domaaju ir upsamplots, bet kas lai zin. [dubi gan ir shvaki, pat krievu dubaa visur veel ir dzirdama originaalaas japaanju balsi, bet man liekas pat kaut kaados vhs ripos ir normaals krievu dubs kur nevar dzirdeet originaalaas balsis]
QUOTE(Taka @ Jul 6 2005, 13:54)
Ghost Ship nevar būt 2.35:1 un anamorphic wide vienkārši pēc defininīcijas. Pārāk veca anime. Remāsterēta, jā, viss pārējais - muļķības!
Kaadeelj gan lai vinja nevar buut 2.35:1 anamorphic, cik man zinaams vinja ir uznjemt uz 35mm filmas [ljoti labi ka taa, vismaz paareja uz pal ir tikai ar paaatrinaatu video, nevis ar visaadiem field-blendiem] ar Toeiscope kas ir japaanju variants par CinemaScope procesu:
The Anamorphic CinemaScope process, is a lens that condenses the width of an image, squeezes the image during filming and then expands it during projection to create a Widescreen effect. It is shot on 35mm film with an aspect ratio of 1.33:1. The anamorphic lens produces a 2.35:1 aspect ratio when projected, and a screen size nearly two and a half times as wide as it is high. This is an increase of 75% from the standard 1.33:1 screen. The anamorphic process was perfected in 1961 by Panavision, and in the 1970s became the standard 2.35:1 large screen format used in cinemas today.
taa kaa domaaju ka tas ir pilniigi reaali ka vinja ir MC Entertainment variantaa tieshaam 2.35:1 anamorphic widescreen, bez tam paaatrinaats progresive video, animeets gan tikai ar 8fps un 12fps neizskataas ka kaut kur buutu vairaak.
QUOTE("zenofex")
Man ir šī te MC Ent DVD, bet tā kā īsti neorientējos visos tajos formātos, tad nevaru pateikt kādā formātā ir šī filma MC izpildījumā.
Apskatīšos sīkāk mājās.
Atceros ka pretenziju par kvalitāti nebija ne pret video kavlitāti, ne pret subtitriem ne krievu voisoveru, kaut gan voisoveru neatzīstu, tomēr bija ciešams.
ar tevi jau nevar kaut ko sarunaat sakaraa ar dvd, bishkiit zheel izmest veel 5-7 Ls ?