Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dragonballz movies...
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
alt
es protams apzinos.. ka daudzi draganbolus liek pie pokemoniem, garuma zinjaa tas apliek hamaleonus... bet nevar noliegt ka vinji tomeer ir klasiska veertiiba smile.gif man patiik
es gan visu seriaalu redzeejusi neesmu un man arii nesanaaks. bet movies arii ir tiiri taa neko tongue.gif

kvalitaate vareeja buut labaaka smile.gif
un filminju ir daudz tongue.gif

paareejie driikst pabraukt augumaa par teemu
skataamies dragonball-z tongue.gif
jaa un dziesminja arii ir uff...
jurc
TE
UN TE
anti
nez, man pārāk riebjas tieši šīs animes zīmēšanas stils, lai piespiestu sevi to skatīties.
pāris sērijas esmu redzējusi gan, un sižetiski ar kautkā nepavilka..

gaumes jautājums, protams.
Iori Yagami
Bet man patīk. Joprojam manas miļākas anime serijas tongue.gif tongue.gif tongue.gif
anti
QUOTE(Iori Yagami @ Jul 1 2005, 22:50)
Bet man patīk. Joprojam manas miļākas anime serijas :P  :P  :P
*

nēnu, kā jau teicu - gaumes jautājums.

btw, čau, es esmu Kaspara darba kolēģe :>
alt
anti
tur ir daudz seeriju un protams ka ne visaas ir normaals sizjets ieveerots...
esmu kaadas 70 seerijas tikai redzeejusi no taa kas tur ir.. bet nez

Iori Yagami
ko no vinja visa esi redzeejis tongue.gif
laikam vieniigas peec kaa aptuveni var spriest kura dalja no visiem ir redzeeta ir gohans.. ;p

jaa gomen gomen jurchix, bija baigais slinkums mekleet un movie ja tomeer nav seriaals... tas nekas ka movie kopumaa ir kaadi padsmit tongue.gif
Sērfijs
Em, šajā forumā ir daudz Kasparu, jeb tu anti esi mana darba kolēģe?

Kas attiecas uz DBZ, tad nu jā viens no maniem mīļākajiem Anime, es esmu redzējis visas sērijas.
Starp citu es ar nepacietību gaidu jauno moviku "Bio Brolly"
Iori Yagami
QUOTE(anti @ Jul 1 2005, 22:58)
*

Forši!!!
Kaspars man dažreiz stastija, ka viena kolēģe arī otaku.lv forumā sež tongue.gif tongue.gif
Tagad zinašu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
X_Kamui
Gii, tas ir mans pirmais anime ko es esmu skatijis.... smile.gif
skatijos Dragon Ball nu DBZ un viss sad.gif
anti
QUOTE(Iori Yagami @ Jul 1 2005, 23:32)
QUOTE(anti @ Jul 1 2005, 22:58)
*

Forši!!!
Kaspars man dažreiz stastija, ka viena kolēģe arī otaku.lv forumā sež :P :P
Tagad zinašu :D :D :D :D :D :D
*

viņš teica, ka esot teu stāstijis, un nujā - vispār pateica, ka tu esot viņa draugs un jā :>
alt
QUOTE(-Kai- @ Jul 1 2005, 22:47)
Gii, tas ir mans pirmais anime ko es esmu skatijis.... smile.gif
skatijos Dragon Ball nu DBZ un viss  sad.gif
*

tas ir daudz smile.gif
es drabanball neesmu redzeejusi tikai atsauksmes un review dzirdeejusi
aigarius
DragonBall ir forsh un jauks. DBZ ir jau ievilkts un mazliet garlaicīgs un vienmuļš, bet DBGT jau ir galīgi garām sad.gif

Starpcitu, DB ir divas versijas - originālā un amerikāniskā. Amerikāniskajā daudzas labas vietas ir izrediģētas ārā morālu apsvērumu dēļ biggrin.gif
alt
QUOTE(aigarius @ Jul 2 2005, 12:10)
Amerikāniskajā daudzas labas vietas ir izrediģētas ārā morālu apsvērumu dēļ biggrin.gif
*

vienaa bija hentai tongue.gif
pluss zjeel protams ka visu dbz neesmu redzeejusi bet tikai liidz kaadai 70tai seerija.. freeza uzvareets jaa bet.. ir paaris chari kurus seriaalaa veel nebiju redzeejusi :/
tas ir zjeel
daa kas var buut labaaks par to ka Vegitam ir deels Trunks tongue.gif
dmonster
Yai DB sāgas liesma (cerams) daudzu otakistu sirdīs nav vēl izdzisusi. smile.gif
Taka
QUOTE(anti @ Jul 1 2005, 21:41)
nez, man pārāk riebjas tieši šīs animes zīmēšanas stils, lai piespiestu sevi to skatīties.

*

Paskaties Rozes Stiebras multenes, pēc tām jebkurš cits gabals liekas vienkārši high-tehc zīmēts tongue.gif
anti
QUOTE(Taka @ Jul 4 2005, 07:54)
QUOTE(anti @ Jul 1 2005, 21:41)

*

Paskaties Rozes Stiebras multenes, pēc tām jebkurš cits gabals liekas vienkārši high-tehc zīmēts :P
*

esmu redzējusi - nu vismaz bērnība. un nekādu iebildumu. a dragonballi - nu es nerunāju par overall animāciju, bet tieši par to, kā uzzīmēti characteri. par viņu izskatu. yuck.
Taka
Nu bet, DBZ ir cheap-ass anime, tāpēc arī min. izmaksas smile.gif
Nu nezinu, es bērnībā ļoti fanoju par Vika grāmatu "Ness un Nesija", kad ieraudzīju multeni man vienkārši gribējās vemt, tik pretīgs animācijas stils nevienam nav...
light angel eve
i love dbz image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.