es no šitā topic veidošanas neko daudz nesaprotu... ja kaut kas ir pavisam nesakarīgi, nesatraucieties =))) ( ) Click to view attachment aa, laikam sapratu
šitais un nākamie 4 zīmējumi ir diezgan paveci (gads un vairāk) Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
nākamie divi zīmēti skatoties uz bilzjukiem priekšā. dažreiz es arī tā papraktizējos šie ar nav tie jaunākie darbi... pirmais gandrīz precīzi kā bildītēs priekšā sanāca: Click to view attachment šitajā vairāk manis pašas fantāzijas un "daiļrades" Click to view attachment šis jau ir no jaunajiem (ti, tikko aizgājušais māc. gads. tas man skaitās jauns ) man pašai šis ne īpaši, bet citiem patīk. un viņai nav roku... Click to view attachment kaut kas līdzīgā stilā Click to view attachment šis tāds īsts mangu piuka Click to view attachment vispēdējākajos darbos esmu no mangu stila attālinājusies, bet kaut kas vēl ir palicis... Click to view attachment vai arī nav Click to view attachment daļa darbu ne tā ieskenēti vai apstrādāti, bet ar skeneri es ar īsti neprotu tikt galā. vispār sanāca diezgan daudz to darbu... toties tagad varēšu jūs atkal pāris gadus likt mierā (ņemot vērā arī to, ka mangas vairs īsti nezīmēju...)
tad nu- ņemiet par labu! un gaidu kritiku...