Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vampire Hunter D
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pinky
nezinu, vai taads te jau ir apspriests, bet...

nu, tas, var teikt, ir mans pirmais noskatiitais anime, esmu lielaa sajuusmaa, vnk ideaala anime. kaa jums ? rolleyes.gif
Tador
QUOTE(Pinky @ Jun 26 2005, 08:41)
nezinu, vai taads te jau ir apspriests, bet...

nu, tas, var teikt, ir mans pirmais noskatiitais anime, esmu lielaa sajuusmaa, vnk ideaala anime. kaa jums ?  rolleyes.gif
*

varu teikt ka apsveicu ar skaistu anime fanaata dziives saakumu biggrin.gif
nu par D varu pateikt ka (lai gan ne unikaali) ljoti patiikami parsonaazhi.
Batou
reāli šitais nav īstais Vampire Hunter D, jo šitas ir Bloodlust, kamēr "vecais" Vampīru Mednieks Dī savā ziņā arī bija tīri oriģināls savam laikam. Nu a šamajam ir vairāki plusi: 1)animācija 2)interesants storyline (pirmajam tas bija stipri paredzamāks) 3)protams aktieri, kuri ierunājuši txt (neuzskatu to par dubu)
Chufanzo
Man shitas movie patikaas ,jo bija pirmais anime movies kuru noskatiijos + bija vampiiru mednieks un visaadi jautri ierochi un braucamais, kas man gaaja pie sirds...
Isabel Carmin fon Edelhain
Nja......... Ja godīgi tad neticas ka tas var būt pimais anime,ņemot vērā ka pa TV rada visādus pokemonus un digimonus. laugh.gif

Bet vienalga skaists anime. Bija vērts skatīties. smile.gif
Shinobi-sama
Banaals suuds ar klishejisku action. Vieniigaa sajusma bija par animaaciju. Paarejais - teeli, sizhets, vieta kur norisinaas - atstaaj absoluutaako vienaldziibu un dusmas par to cik vampiirisma brends ir komercializeets.
Janus
Kad es pirmo reizzi palureju kinoteatri man ta iepatikas ka es vinu uzreiz saku meklet kur var dabut. tongue.gif
Church
QUOTE(Shinobi-sama @ Jul 16 2005, 20:05)
Banaals suuds ar klishejisku action. Vieniigaa sajusma bija par animaaciju. Paarejais - teeli, sizhets, vieta kur norisinaas - atstaaj absoluutaako vienaldziibu un dusmas par to cik vampiirisma brends ir komercializeets.
*

par vampiirisma teemu vispaar gruuti radiit kautko baudaamu/neklishejisku. bet no otras puses .. ja jau ir taadi gabali kaa Shingetsutan Tsukihime vaj Hitsuji no Uta, tad laikam ir iespeejams arii tas.
Naktspukjiite
Man patika - tā bija jauka anime, kuru noskatīties un uz vietas arī aizmirst līdz nākošajai reizei, kad sagribēsies izdzēst kaut ko. laugh.gif
One winged angel
Tiešām labs Anime. biggrin.gif Man patika. Labs sižets, laba animācija.
Ghoul
patika abas filmas par D. ja runaa par animaaciju, tad otrajaa daljaa taa ir skaista un nav vienkaarsha ( kaa tas ir gandriiz visaam anime ). Shizetiski nekas iipash jau nebija, patika otraas dalja miilas staasts, nesliktas ciinjas, stiliigs galvenais varonis ( vispaar chari bija labi ). Baudaamas filmas ( daziem var nepatikt pirmaa animaacijas un skanjas deelj ).
Shaisuke
Man arii Vampire Hunter D bija viena no pirmajaam animeem, bet nu, patika ljoti. Tik nedaudz piebesiija tie chari, kas nebija vampiiriski nemaz.

~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.