Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime varoņu turnirs?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Iori Yagami
Es jums reiz jautāju jūsu miļāko anime varoņu vārdus un tagad pastāstīšu, kādeļ. Vienā saitē es redzēju tadu turniru ar dažādiem varoņiem no spēlēm. Tas iet ļoti vienkarši, katru dienu ir jautājums, kurš no diviem personāžiem jūms vairak patīk. Un cilvēki balso. Nākamajā raundā iziet tas personāžs, kuram ir vairāk balsu.
Man drīz beigses sessija, tāpēc gribu pamēģināt tadu turniru uztasit šeit ar jūsu miļākam anime varoņiem.

Un es gribu jums pajautāt, vai ir kāda jēga man to darīt, vai tas ir kadam interesanti un vai kads balsos? unsure.gif unsure.gif

Ja viss izdosies, tad es izmēģinašu uztaisit interesantu finālu.
Sigfa
Balsos, balsos.
CloudX
smile.gif Es laikam par tādu izdarību
lastguru
un kaa tu to tehniski realizeesi? ne jau taisot katru dienu jaunu topiku, tad tevi droshi vien izbanos smile.gif
Kikyou
QUOTE(lastguru @ Jun 16 2005, 21:31)
un kaa tu to tehniski realizeesi? ne jau taisot katru dienu jaunu topiku, tad tevi droshi vien izbanos smile.gif
*

Aptauju jau var nomainīt vienam un tam pašam topikam. smile.gif

Es esmu par. :3
Iori Yagami
QUOTE(lastguru @ Jun 16 2005, 22:31)
*

Nu par to var padomat. Es domaju taisit "polls" balsošanai un nekatru dienu, bet sakam katras tris dienas, lai visi varetu piedalities. Kad ir nakošais raunds tad ieprekšeju pollu es izdzešu. Un protams ja cilvēkiem tas bus interesanti es vispirms parunašu par turniru ar foruma administraciju.
Ayumi
nu ja taads turniirs notiks, tad zini, mana miilaakaa varone ir no Gundam SEED destiny lacus clyne. rolleyes.gif
SheWr
Uuu. ja pareizi sapratu to domu, tad es kautkur jau taadu ideju esmu pats redzeejis. Nu jebkuraa gadiijumaa - tikai par

un pieliec paaris Bleach kapteinjus! tas nav luugums - paveele! laugh.gif
Iori Yagami
QUOTE(SheWr @ Jun 16 2005, 23:21)
Uuu. ja pareizi sapratu to domu, tad es kautkur jau taadu ideju esmu pats redzeejis.

Tadi turniri dažreiz notiek saitā GAMEFAQ.COM (Es tur redzeju un piedalijos). Varbūt tur?
Sērfijs
Ieliec arī sliktos. Kas gan būtu varoņi bez ļaunajiem tēliem.
Iori Yagami
QUOTE(Sephiroth @ Jun 16 2005, 23:45)
Ieliec arī sliktos. Kas gan būtu varoņi bez ļaunajiem tēliem.
*

Protams ka ielikšu. Pilnigi piekritu par to ka bez ļaunajiem tēliem nebutu varoņus laugh.gif

Starp citu, turnirā būs varoņi, kurus jūs iesakat mana topika "Request => Palidziet ludzu". Ja gribat kaut kadus varoņus pielikt klut tad bus labāk tas izdarit tur.
SheWr
QUOTE(Iori Yagami @ Jun 16 2005, 22:44)
QUOTE(SheWr @ Jun 16 2005, 23:21)
Uuu. ja pareizi sapratu to domu, tad es kautkur jau taadu ideju esmu pats redzeejis.

Tadi turniri dažreiz notiek saitā GAMEFAQ.COM (Es tur redzeju un piedalijos). Varbūt tur?
*

tur gan nee... es taadu ideju redzeeju tieshi ar anime teeliem kautkaadaa mazaakaa lapaa...
Ghoul
esmu par ( kuram tad Hintaro vareetu nepatikt ( ahh naf es to teicu tagad man neuzvareet !!!) sad.gif
Yume
un, pusi izlaidu, jo sapratu ka nav vēts lasīt.
Bet ideja par pollu katru trešo dienu man ne īpaši patīk. Hmm, a users vispār var izdzēst topiku?
Vārdu sakot, skaties ka floods vai spams nesanāk.
Iori Yagami
QUOTE(Yume @ Jun 17 2005, 22:17)
un, pusi izlaidu, jo sapratu ka nav vēts lasīt.
Bet ideja par pollu katru trešo dienu man ne īpaši patīk. Hmm, a users vispār var izdzēst topiku?
Vārdu sakot, skaties ka floods vai spams nesanāk.
*

Nu man izdevas vienu savu topiku izdzeest. Bet par floods un spam varbut palidzes polls opcija No Replies? Tada veida cilveeki vares tikai balsot. unsure.gif
Yume
taisi, tad jau redzēs. happy.gif
Iori Yagami
Tā, man sesija ir beigusies un visi es sakšu darīt turnīru. Tuvākajā laikā būs pirmais raunds biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.