kaarleens
Jun 16 2005, 19:42
Taa nu ir sanaacis ,ka man ir komandeejums Liepaajaa dziivoju maajaas un nu jau veselu nedeelju man nav iespeeja skatiities anime saprotiet ir reaali suudigi holivudas filmas mani vienkaarshi besii , krievu kretinee tv raidiijumi kriit uz nerviem nu vieniigais veel klipus muuzikas varu paskatiities. Ehh naktii sapnjoju ka skatos anime nu pasakiet vai taa nav atkariiba ehhh.
Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis.
Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi
Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis
Katra otaku dziivee pienaak pirmaas lomkas. Kad tiksi pie anime, buusi tik laimiigs!
Atkariiba cilveekiem ir arii no sporta. Bet vai tas ir slikti? Nee! Taatad ir arii labas atkariibas. Man anime atkariiba liekas norm. Taapeec - vairaak, vairaak, vairaak!
deleted-ray
Jun 16 2005, 22:03
Man anime pagaidām ir devusi tikai pozitīvu (īpaši uzlabojusies angļu valoda(un japāņu
) )
lastguru
Jun 16 2005, 22:06
Jebkura atkariiba ir tavs vaajums. taapeec man nav atkariibu (iznjemot taas, no kuraam neviena dziivaa buutne nevar izvairiities - elpot, eest, dzert uudeni)
GunMetaL
Jun 16 2005, 22:35
pag vaitad ir dzīve arī bez animes
. es neko neatceros pirms animes skatīties sākšanas. es nēsu atkarīgs tikai bez tās dz;ivot nevaru un vel nevaru sagaidīt kad tikšu pie kompja un atkal varēšu ieslēgt vlc lai noskatītos kādu animi. pašlaik man svienīgais dzīves mērķis ir skatīties animi. vienīgā problēma kļūsu mazliet nikns kad traucē skatīties animi (gatavs nogalināt). varbūt netk ļoti bet kūpu no dusmām gan.
ticiet man, es vina dusmas jau esmu izbaudijusi.
bypass
Jun 17 2005, 00:02
Esmu atkarīgs no datora(loģiski), programmēšanas, interneta, multiplayer-action spēlēm un mūzikas.
Pie fiziskajām atkarībām varu minēt vienīgi ķiršu tēju. Mmm...
Nejūtos kaut kādā ziņā apgrūtināts vai pavājināts.
Jebkura atkariiba ir tavs vaajums. taapeec man nav atkariibu (iznjemot taas, no kuraam neviena dziivaa buutne nevar izvairiities - elpot, eest, dzert uudeni)
Lielīgs gan tu esi. Perfekcionists?
lastguru
Jun 17 2005, 00:11
QUOTE(bypass @ Jun 17 2005, 00:02)
Esmu atkarīgs no datora(loģiski), programmēšanas, interneta, multiplayer-action spēlēm un mūzikas.
Pie fiziskajām atkarībām varu minēt vienīgi ķiršu tēju. Mmm...
Nejūtos kaut kādā ziņā apgrūtināts vai pavājināts.
tu nejuuties apgruutinaats kameer tas viss tev ir. tikliidz kaut kaadu apstaaklju deelj buusi no taa atrauts, man buus tevis zheel...
QUOTE(bypass @ Jun 17 2005, 00:02)
Lielīgs gan tu esi. Perfekcionists?
nee, neesmu perfekcionists, taalu no taa
. vienkaarshi Dzen piekriteejs
īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas.
padzīvo uz vientuļas salas. sapratīsi.
QUOTE(Batou @ Jun 17 2005, 00:07)
īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas.
Aaaaa, kad tiki liidz svaigi ceptai maize, man uzreiz atausa atminjaa maajaas cepta maize, un viss paareejais eediens tagad liekas prosts! Atkariiba kasa praatu.
Well es anime ''skatos'' aptuveni 8 gadus un varu dereet, ka esmu redzeejis teiksim triis reiz mazaak kaa visi shii foruma iedziivotaaji, kuri skataas anime tikai gadu vai pat pusgadu ( man vienkaarshi nav, kur dabuut anime ), tagad es anime neesmu skatiijies jau kaadu meenesi ( var buut mazaak ) un juutos normali tas laikam taapeec, ka esmu pieradis. Bet peedeejaa laikaa visi saak sacensties, kursh vairaak anime redzeejis un skataas anime tikai taapeec lai vinja kontaa buutu par veel vienu nelaimiigu animi vairaak, un peec tam vinjsh to animi vienkaarshi aizmirst un nav guvis nekaadu pozitiivu pieredzi. Es piemeeram atceros visas animes, es piemeeram atceros visas animes kuras esmu redzeejis ( lakam taapeec, ka to ir tik maz ), pat suudiigaas.
kaarleens
Jun 17 2005, 19:08
QUOTE(S.U.D @ Jun 17 2005, 16:37)
Well es anime ''skatos'' aptuveni 8 gadus un varu dereet, ka esmu redzeejis teiksim triis reiz mazaak kaa visi shii foruma iedziivotaaji, kuri skataas anime tikai gadu vai pat pusgadu ( man vienkaarshi nav, kur dabuut anime ), tagad es anime neesmu skatiijies jau kaadu meenesi ( var buut mazaak ) un juutos normali tas laikam taapeec, ka esmu pieradis. Bet peedeejaa laikaa visi saak sacensties, kursh vairaak anime redzeejis un skataas anime tikai taapeec lai vinja kontaa buutu par veel vienu nelaimiigu animi vairaak, un peec tam vinjsh to animi vienkaarshi aizmirst un nav guvis nekaadu pozitiivu pieredzi. Es piemeeram atceros visas animes, es piemeeram atceros visas animes kuras esmu redzeejis ( lakam taapeec, ka to ir tik maz ), pat suudiigaas.
Nu es galiigi neskatos taapeec lai palieliitos te cik daudz es esmu redzejis
Es skatos taapeec ka man patiik un intresee, ja mani tas nesaistiitu es neskatiitos. Ir man paaris iesaldeeti seriaali kurus neesmu pabeidzis jo saaku kau ko citu skatiities vai tie man saaka kljuut garlaiciigi nu nav svariigi =)
Vieniigais atziishos jaa paaris animeem ko skatiijos apmeeram pirms gada pusotra suudiigi jau saturu atceros, bet nu tas nekas viss jau ir diskos man nesagaadaas nekaadas probleeemas naakotnee noiskatiities kaadu forshu shovu veelvienu reiz
Hm. Anime ir tik aarpraatiigi daudz, ka mieriigi var izlasiit tikai pashas, pashas labaakaas un taas skatiities. Un arii tad sanaaks dah... daudz. Protams, lai vareetu dabuut taas pashas labaakaas, jaabuut attieciigam piesleegumam, HDD vietai, pacietiibai u.tml.
Kad anime man bija kaut kas jauns, man likaas, ka daudz tie seriaali nav un skatiijos visu, kas nebija smagi garlaiciigs. Bet, kad paraadaas nojausma, kaads iisti ir apjoms, un ir reaalas iespeejas dabuut pashu gardaako, tad visa viduveejiiba vienkaarshi tiek ignoreeta.
Ir gan viena lieta. Ljoti svariiga lieta. Atrast pashu labaako nav tik vienkaarshi, jo gaumes ta ir atshkjiriigas. Plus veel, dazhreiz ir gruuti noteikt, vai anime buus gjeniaalas beigas, ja saakums ir neinteresants. BET, jaaatceras, ka ir pietiekami daudz gjeniaalas anime, kuraam jau saakums ir attieciigs. Taapeec nav veerts cereet, ka kaadai ar neinteresantu saakumu buus fantastiskas beigas. Jebkas, kas ir patieshaam saiko, NEVAR pasliideet garaam - daili varees just jau pa gabalu tikliidz tiks izlasiitas atsauksmes un/vai redzeeta pirmaa seerija.
Pieziime sev: Vaards "daile" jaalieto biezhaak, mazaak smiekliigs ar laiku liksies varbuut, nesaistiisies ar Raini, baletu, jeelu "maakslu" un viena sunja vaardu.
es laikam te iisti neiederos..jo skatos tikai tik,cik sanak un nemiriiju nost,ja nedabon neko arii krietnu laiku..wienmeer taksh paliek manga..hehe..miiljie,wecie zhurnaalinji..nedomaaju,ka buutu atkariiga,neee..(un "dailjsh" wispaar ir gjeniaals waarc. 'dailjawa' ir manaaa biezhaak izmantoto waardu saraxtaa.*un weel ir taadas konfektes 'daile' *
)
QUOTE(rebel @ Jun 19 2005, 14:55)
un "dailjsh" wispaar ir gjeniaals waarc. 'dailjawa' ir manaaa biezhaak izmantoto waardu saraxtaa.*un weel ir taadas konfektes 'daile' *
Latvieshu valodaa ir nejeegaa daudz izteiksmes pilnu vaardu. Nez kaapeec vinjus parasti lieto tieshi friiki. Viena saruna no dziives (atstaastiijums):
"
Ienaak meitene kojaas istabaa:
- Vai jums kaadam nav gadiijumaa kaads dzejolju kraajums?
- Jaa! Steriem!
"
Sarkasmam taadi vaardi ir neaizvietojami. Diemzheel, nopietni vinjus lietot gruuti taapeec, ka lielaakaa dalja to uzskatiis par sarkasmu.
lastguru
Jun 19 2005, 23:40
QUOTE(edg @ Jun 19 2005, 16:07)
Steriem!
kaa pareizi tulkojas shis vaards uz krievu vai anglju valodu?
aigarius
Jun 20 2005, 01:21
QUOTE(lastguru @ Jun 19 2005, 22:40)
QUOTE(edg @ Jun 19 2005, 16:07)
Steriem!
kaa pareizi tulkojas shis vaards uz krievu vai anglju valodu?
IIRC, sters bija graudu mērvienība, tāpēc pēc analogijas varētu uz angļu valodu pārtulkot kā 'bushel'.
" - Do you have any poetry books?
- Yeah, bushels of those!
"
Tilde:
Svešvārdu vārdnīca. Jumava- Izcelsme - franču stčre < sengrieķu stereos kubisks.
- Malkas, kokmateriālu tilpuma mērvienība 1 kubikmetrs.
un pasakiet man kas taa pa sajuutu?-
Ja anime ko gribu novilkt velkas looooooti ilgi, es esmu noskumusi, dusmiiga, man negribas neko dariit, tikei seedeet un blenst bezjeegaaa monitoraaa. Kad es aizbraucu uz laukiem, es ceru ka mana tukshuma sajuuta beigsies, bet es vel vairaak gribu tikt atpakal pie datora jo man skiet kad kaads apdraud manus downloadus
man radaas jautaajums- JOHAIDII KAA ES AGRAAK VAREEJU TUPEET TAJOS TUPAJOS DRAUGOS????
neesmu nekaads izcilais anime fans(tikei iesaaceejs) un raxtu paarsvaraaa spamus, bet kaapeec man ir shaada sajuuta?
GunMetaL
Jun 20 2005, 18:28
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 20 2005, 18:25)
Ja anime ko gribu novilkt velkas looooooti ilgi, es esmu noskumusi, dusmiiga, man negribas neko dariit, tikei seedeet un blenst bezjeegaaa monitoraaa. Kad es aizbraucu uz laukiem, es ceru ka mana tukshuma sajuuta beigsies, bet es vel vairaak gribu tikt atpakal pie datora jo man skiet kad kaads apdraud manus downloadus
man radaas jautaajums- JOHAIDII KAA ES AGRAAK VAREEJU TUPEET TAJOS TUPAJOS DRAUGOS????
neesmu nekaads izcilais anime fans(tikei iesaaceejs) un raxtu paarsvaraaa spamus, bet kaapeec man ir shaada sajuuta?
ĻOTI LIELS IESĀCĒJS
untas kas apdraud downloadus laime esmu es
muhahahahaa...
tev ir kompleksi, bro....
obligaati man visu download procesu vaig izjaukt!
Kagome
Jun 20 2005, 20:01
Ja anime ko gribu novilkt velkas looooooti ilgi, es esmu noskumusi, dusmiiga, man negribas neko dariit, tikei seedeet un blenst bezjeegaaa monitoraaa.
laikam vareetu teikt, ka taa jau ir atkariiba no animeem.
es animes skatos apmeeram gadu vai pat ilgaak, un var teikt ka man jau ir atkariiba, jo katru reizi kaa iesleedzu datoru, es vai nu skatos animes, vai seesu anime saitos un makleeju kaut ko jaunu.
Tsukino
Jul 4 2005, 13:51
Tu vinkaarshi nezinaaji kaa ir labaak, jo pirms atklaaji ka anime ir tavaa dveeselee ierakstiita, tu par anime veel neko nezinaaji...
Shitais arii mans gadiijums...
anishuara
Jul 4 2005, 14:21
mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo... es nesezu anime saitos cauram dienam un pat sheit iegriezos nevienmer... bet man patik anime un skatos ne visu kas ir zimets anime stila, bet tikai to kas man iepatikas.... es saprotu ka anime ir manas dzives sastavdala... bet ta man ir tikai 2 vai pat 3 vieta....
QUOTE(anishuara @ Jul 4 2005, 14:21)
mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo... es nesezu anime saitos cauram dienam un pat sheit iegriezos nevienmer... bet man patik anime un skatos ne visu kas ir zimets anime stila, bet tikai to kas man iepatikas.... es saprotu ka anime ir manas dzives sastavdala... bet ta man ir tikai 2 vai pat 3 vieta....
pamēģini to pašu pateikt pēc kāda gada, diviem... =)
bet varbūt vienkārši esi tāds cilvēciņš kam vienkārši anime tik ļoti nesaista kā pārējiem, neesi ieraudzījusi to īsto odziņu kas tevi pilnībā aizrautu anime pasaulē un pateiktu bye bye TV.
ShinChan
Jul 4 2005, 14:38
QUOTE(JurCHiX @ Jul 4 2005, 13:27)
bet varbūt vienkārši esi tāds cilvēciņš kam vienkārši anime tik ļoti nesaista kā pārējiem, neesi ieraudzījusi to īsto odziņu kas tevi pilnībā aizrautu anime pasaulē un pateiktu bye bye TV.
MAni anime aizrauj, tachu skaidrais sapraats un organisms neljauj paardozeet. Arii man nav saprotams, kaa var dziivot ar nemitiigu anime shirmi sev priekshaa. JA neskaita aizvakar apmekleeto anime nakts tusu, taa nopietni anime neesmu luureejis jau vairākas nedeeljas. Nevelk. Pirms meenesha noskatiijos pusi no GitS: Innocence, otru pusi veel shobaltdien neesmu noluureejis. LAi gan jaasaka ka "thodnjaks"man nav ar anime vien. Pilns cietnis labaam filmaam - neskatos. Kompii staav GTA:SA - nespeeleeju. Pirms gada nekas taads nebuutu iedomaajams, bet laiki mainaas un cilveeki taapat.
anishuara
Jul 4 2005, 14:39
QUOTE(JurCHiX @ Jul 4 2005, 14:27)
es nesaku ka es neatradu... vienkarshi es maku to dozet... ^__^ es neesmu anime fanatike tas taisniba... bet man patik anime un es to uzskatu par dzives sastavdalju... jo taja atrodu daudza kopiga ar savu isto dzivi.. ka ari atrodu problemu risinajumu taja.... lai ka tas nebutu gruti...
mdaaa es jus tauta
nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo...
QUOTE(ShinChan @ Jul 4 2005, 14:38)
Arii man
nav saprotams, kaa var dziivot ar nemitiigu anime shirmi sev priekshaa.
A es saprotu.
o_o! Kā vispār cilvēki tur var stundām ilgi tupēt... Pazītstu daaaaudzus, kas tur sēž stundām - pirms skolas, skolā, starp skolu un mājām vēl ieskrien kautkādā bibliotēkā draugos pasēdēt, tad mājās arī... (kas zina, varbūt pa miegam arī sērfo) @_@;
Varbūt tas nav nekas daudz atšķirīgāks no anime lūrēšanas vairāku stundu garumā, bet jebkurā animē ta vismaz ir vairāk action nekā, "ĒE! ES ATRADU TO DŽEKU KO ES PAGAIŠGAD UZ IELAS REDZĒJU!"
-nDigo-
Jul 4 2005, 23:55
nu es paspamoshu
es neesu nekaads dizhs anime fanaats.. neseezhu ar anime saitos vispaar(iznjemot sho forumu) animi skatos tik to kas iepatikas. neseezhu arii draugiem cauraam dienaam utt.. bet man cita slimiiba
es esu geimers, es to atziismtu, es cauraam dienaam praktiski to daru ka speeleeju kaadu speeli
tik pa starpaam noskatos kaadu filmu vai animi..
ShinChan, tu domaa tev traki ar to othadniku?? nekaa
man bij taa ka es izdzeesu pilniigi visas speeles, filmas, animi un visu pareejo stuff kas nebij vajadziigs lai dators varetu sakariigi straadaat
zenofex
Jul 5 2005, 12:46
Atkarība no anime nu noteikti man nav.
Patiesībā dažbrīd vēlētos, kaut man būtu lielāka interese par to, lai varētu kaut ko ierakstīt savā būdaslapā.
Un arī vasarā nemaz negribas (vismaz pa dienu) lūrēt monitorā - lai kas tas arī nebūtu.
X_Kamui
Jul 5 2005, 14:10
Mde, lomku man nebija... bet kas zin kas bus pec vasaras
jo es visu atlikušo briivlaiku pavadišu bez datora XD - Cool, kaut divus menešus atputišos.....
QUOTE(zenofex @ Jul 5 2005, 11:46)
Un arī vasarā nemaz negribas (vismaz pa dienu) lūrēt monitorā - lai kas tas arī nebūtu.
Manas domas...
luster dragon
Jul 5 2005, 14:23
Man atkariiba ir no Mu-online servera ussr.
lastguru
Jul 5 2005, 23:05
QUOTE(zenofex @ Jul 5 2005, 12:46)
why? ko tad citu var dariit vasaraa (un visos citos gadalaikos)?
zenofex
Jul 5 2005, 23:13
QUOTE(lastguru @ Jul 5 2005, 22:05)
QUOTE(zenofex @ Jul 5 2005, 12:46)
why? ko tad citu var dariit vasaraa (un visos citos gadalaikos)?
My, my...
Pa dienu jāstrādā, un brīvdienās ir visādi citādi pasākumi - ceļojumi, tusi, jūrmala, draugu un radu padarīšanas... Man, piemēram, tā īsti laika nesanāk...
Tāpēc jau es sevi tā ļoti pie otaku nepieskaitu, man šķiet, ka interesantāk ir ārpusē.
Pārējos gadalaikos vairāk laika sanāk jo man nepatīk aukstums un ziema. Neredzu tur nekā kas mani varētu interesēt.
lastguru
Jul 5 2005, 23:18
QUOTE(zenofex @ Jul 5 2005, 23:13)
Pa dienu jāstrādā, un brīvdienās ir visādi citādi pasākumi - ceļojumi, tusi, jūrmala, draugu un radu padarīšanas... Man, piemēram, tā īsti laika nesanāk...
Tāpēc jau es sevi tā ļoti pie otaku nepieskaitu, man šķiet, ka interesantāk ir ārpusē.
nee nu protams ka pa dienu darbs, bet darbaa es arii pie monitora, un visi projekti kur piedalos ar datoriem saistiiti, un maajaas atnaaku - tuuliinj pie monitora... taa luuk dziivo tie kam iipashi neinteresee "ceļojumi, tusi, jūrmala, draugu un radu padarīšanas"
baseboalbatboy
Jul 6 2005, 11:40
Nu nez man piemēram sanāk pa dienu sēdēt mājās skatīties A-bildes un lasīt mangas...nesen 1 nedēļu biju laukos tur internets nebija
un dienu pēc dienas palika štruntīgāk...nez kāpēc!?
baseboalbatboy
Jul 6 2005, 11:42
QUOTE(luster dragon @ Jul 5 2005, 11:23)
Man atkariiba ir no Mu-online servera ussr.
Tas nu gan ir stūlbi!Es ussr 1 dienu paspēlēju un man dariebās 15 punkti par 1 lvl up!Tas ir par traku!!!
kaarleens
Jul 11 2005, 13:12
man darbaa taa svaigais gaiss pieriebies ka tieku maajaas vai ka ofisaa jarukaa esmu laimiigs ka pc var paseedeet
Saki Hanajima
Jul 11 2005, 15:35
QUOTE(Ray @ Jun 16 2005, 22:03)
Man anime pagaidām ir devusi tikai pozitīvu (īpaši uzlabojusies angļu valoda(un japāņu
) )
skatíjos aizvakar anime vairaak par 7h no vietas, bet bija pieejams tikai anglju valodaa, beec tam arii domaaju anglju valodaa, nevareeju paarsleegties atpakalj. taa kaa valodu zinaashanaa tas tieshaam ir pozitiivi, nez vai tik pozitiivi ir seedeeshana 7h non-stop pie datora
Saki Hanajima
Jul 11 2005, 16:26
Man ar to atkarību ir tā... ka man ir atkarība no interneta, laikam vairāk nekā no anime. anime man liekas perfekta. skatoties kādu anime, parasti, ja man patīk, nevaru atrauties, skatos naktīm, bez apstājas, raudu, smejos, sapņoju... utt. jā, arī webā meklēju visādas, bildes, informāciju, mēģinu pazīmēt, bet tas uznāk viļņiem. kad esmu noskatījusies kaut ko, kas spēj mani satricināt, tad es aktivizējos. citā laikā esmu pie datora, bet ir daudz ko darīt... jo es neskatos to, kas man nepatīk un man nav ļoti lielas iespējas kaut ko novilkt, jo šeit dc++ nedrīkst, ja kāds iesaka, parāda, iedod.
bet atkarība, protams, ir. kad rādīja van hellsing pa vācu kanāliem, katru dienu ap tiem 23 biju kā likts...
es nezinu vai tas ir slikti vai labi, vai pareizi. reizēm skatoties anime uznāk tik skumja sajūta, ka mēs neesam tādi, ka nekad nebūsim..
Rudoru-san
Jul 11 2005, 16:47
Waah, saprotu... Es nedēļu slimnīcā sēdēju, piezīmēju pilnu blociņu ar Anime... Un lasīju Japāņu autora grāmatu "Cloud of Sparrows"... Neko citu arī nedarīju, tā grāmata tā iedvesmoja, ka četras dienas no vietas samurajus zīmēju! Un pa vidam arī kaut ko citu, gadījumā ja apnika... Tā jau ir, kad atrod kādu sev tīkamu Anime, liekas, ka šitā ir tikai priekš tevis zīmēta... Un tad pat pa naktīm jāskatās...
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 13 2005, 20:24
Seviskjas lomkas nejuutu. Pat peec kompja nospraagshanas. Atvaljinaajums briiviiba. Varu dariit visu. Dienas/ nakts normaalais rezjiims jau galiigi sabeigts.
anishuara
Jul 14 2005, 15:42
mdaaa jauka saruna sanak
baseboalbatboy
Jul 27 2005, 17:57
(..)Es jums saku es gandriiz nojuudzos pa shitiem chetriem gadiem bez foruma man ir totaaaala anime un foruma atkariiba paldies dievam ka veel neesu atstiepis kaajas.
P.S.
Sorry par garumziimju un miikstinaajuma ziimju neizmantoshanu jo biblenes kompim nezinu kur taada piga ir:(
Izvēlies vārdus! Un ir tāda poga "Detranslit" lai dabūtu garumzīmes
man ir gruuuti!!!!! T.T līdz 9.tajam septembrim uzliku sevi uz "anime diētas" (ne anime, ne mangas, nekā!!!!) un jau tagad ir smagi!!!
heeeelp!!!
QUOTE(Lija @ Sep 6 2005, 16:37)
man ir gruuuti!!!!! T.T līdz 9.tajam septembrim uzliku sevi uz "anime diētas" (ne anime, ne mangas, nekā!!!!) un jau tagad ir smagi!!!
heeeelp!!!
Palīdzībā NĀK!!!! Slayers Next tuvojas!!
GunMetaL
Sep 6 2005, 21:01
njaa deeļ slayers. nolikšu karoti....yeak
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 6 2005, 21:26
Man laikam sak paradīties atkariba no Naruto. Ta iet ja koncentrejas uz vienu animi.
QUOTE(Hikaru @ Sep 6 2005, 17:53)
QUOTE(Lija @ Sep 6 2005, 16:37)
heeeelp!!!
Palīdzībā NĀK!!!! Slayers Next tuvojas!!
whaaa... *raud* tauta tik laba, visi man dod kaut ko skatīties un es nevaru!!! Hikaru vispār mani izlutinās...
man ir jāmācās... lūūdzu, lūūūdzu, nepiedāvājiet neko līdz 9.tajam, kad nolikšu (ja) valsts exi... T.T... es jau tāpat cenšos neko neskatīties... (uzsvars uz vārda "cenšos")
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.