+Chibi+
Jun 14 2005, 23:04
Es gan emsu tikai pie 8ās sērijas, bet tas ir viens no smieklīgākiem gabaliem, kas ir nonācis manās rokās.
Anyone? Izņemot Liju.
erm, vai tas buutu par pedinjiem? Ja nee, tad varbuut ir veerts noskatiities? man tieshi prasaas peec komeedijas.
Kagome
Jun 15 2005, 11:59
es esmu noka4aajusi 1. seeriju, bet neesmu veel noskatiijusies.
+Chibi+
Jun 15 2005, 12:35
QUOTE(Sigfa @ Jun 14 2005, 23:12)
erm, vai tas buutu par pedinjiem? Ja nee, tad varbuut ir veerts noskatiities? man tieshi prasaas peec komeedijas.
Mmm, tieši tā, tur ir "pediņu" leģioni.
Kas tas vispār par debīlu vārdu - pediņš?
Šajā seriālā ir tikai minimāli mājieni uz shounen - ai, ne vairāk kā jebkurā parastā animē.
Un ja tu gribi ko labu, velc Fruits Basket. Tur NAV pediņu. Gandrīz! XD
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 14 2005, 22:04)
Es gan emsu tikai pie 8ās sērijas, bet tas ir viens no smieklīgākiem gabaliem, kas ir nonācis manās rokās.
Anyone? Izņemot Liju.
Esu jau pie 9tās...
un tā ir tik nenormāli superīga!!!!
tā adīšana tiešām bija kaut kas iekšām ko turēt!!! un tas naktskrekliņš/kleitiņa..
zenofex
Jun 15 2005, 13:54
Dīvaini dzirdēt no cilvēka kurš ne jau pirmo reizi sastopas ar animi, šādus vārdus. Anime taču šādas un līdzīgas attiecības ir sastopamas ļoti bieži. Ar ko anime arī atšķiras no citas animācijas.
Man liekas, ka Kyou Kara Maou ir diezgan patālu no shounen-ai, kur nu vēl yaoi. Daži to salīdzina ar Azumanga Daio. Azumangā tač nepavisam nav "pediņi"?
nju klausies...
dzeki taisās precēties!!!! tas par neko neliek aizdomāties????
anime ir anime, jautaajums tomeer bija nekorekts no manas puses. Doma bija, vai tas ir kautkas uz shounen-ai pusi. Nu, ja zeno iesaka, laikam noskatiishos.
zenofex
Jun 15 2005, 19:06
Ja džeki taisās precēties anime komēdijā, tad man nerodas nekādas aizdomas. Citādi gan
Nespēju neielikt!!!
pie šīs ainas es ilgi ilgi rēcu...!!!!1
+Chibi+
Jun 16 2005, 09:14
QUOTE(zenofex @ Jun 15 2005, 13:54)
Dīvaini dzirdēt no cilvēka kurš ne jau pirmo reizi sastopas ar animi, šādus vārdus. Anime taču šādas un līdzīgas attiecības ir sastopamas ļoti bieži. Ar ko anime arī atšķiras no citas animācijas.
Tieši tā. To es arī mēģināju viņam ieskaidrot. Anime kopumā izceļas ar tolernaci.
Chufanzo
Jul 22 2005, 21:41
Kad juus tiksiet liidz beigaam tad buus ar labi. Es noskattiijos visas 39 seerijas un varu teikt, ka seriaaals tieshaam ir ok...
Tomeer jaapiebilst ka visreeciigaakais ir tieshi saakuma daljaa un dazhos personaazhos...
Church
Jul 22 2005, 22:17
redzeets upto 45. pie beigaam bik vienmuljsh saak palikt. pirmaas epas 10-20 bij daudz baudaamaakas imho.
Chufanzo
Jul 24 2005, 19:38
Diivaini, pirms kaada laika, kad es skatiijos anidb tur bija taada lieta, ka bija domaatas tikai 39 seerijas un tad taisiit otro dalju a tagad, kad apskatiijos jau 45 gatavas kopaa, shito es nezinaaju...
sākot ar 40 sēriju ir otrā sezonā. Emm, tas šķiet bija gan rakstīts arī anidb.
man patika tas kards ar magjiskaas flautas "pasaules glaabshanu"
he hee pirmaa sezona done
+Chibi+
Jul 25 2005, 22:30
kaut kā tālāk par 45. sēriju netieku...
Church
Jul 25 2005, 23:13
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 25 2005, 21:30)
varbuut taapeec, ka veel nau nosubots? ;P
hehz tad jau mani tikai 5cas seerijas ir ko skatiities veel
emmm.. kāds zin kapēc tik lēni subbo? emm.. RAW jau labas 10 sērijas uz priekšu ir.
Church
Jul 26 2005, 02:08
QUOTE(Yume @ Jul 25 2005, 23:06)
emmm.. kāds zin kapēc tik lēni subbo? emm.. RAW jau labas 10 sērijas uz priekšu ir.
leeni subo? ;D
paskaties kautvai One Piece .. rawi jau 238, bet koshera subotaaji upto 153, detective conan - subs upto 85 of 497 raw ;>
.. patinot bik atpakalj veesturi KTP peedeejo, 45.o, seeriju Juuni Kokki > gadu suboja. ;>
P.S.
un nee, luudzu nemineet par bikinj taalaak esoshiem HK subiem/speedsuberiem utml.
kā lēni subo??? man ir viena kaut kur vēl uz priekšu un tā ir nosubota!!! (varētu būt 48
)
kur ķēri?Es arī gribu, ļoti gribu.. tūlīt pat gribu!
Un Runājot par Detective Conan, em, nekā nebija ir nosubotas līdz 191, heh, bet tas situāciju nemaina, es vakar raw'u skatījos 407 sērijai.
PS, vai nu es kauto nezinu, vai nu 497 vel nav. Jo šķiet tomēr 407 bija pēdējā kas iznāca.
QUOTE(Yume @ Jul 26 2005, 09:23)
kur ķēri?Es arī gribu, ļoti gribu.. tūlīt pat gribu!
gi,gi, gi *smejas kulaciņā* tev vienmēr!!!! tikai man arī gribās no sākuma dabūt 47, 46...
Church
Jul 26 2005, 22:24
QUOTE(Yume @ Jul 26 2005, 09:23)
.. es vakar raw'u skatījos 407 sērijai.
cienna. /me bows to ones being able to watch raws, jeb driizaak nevis bows bet melli apskauzh? ;>
pats laikam ar savu nu _ljoooti_ ierobezhoto vaardu kraajumu laikam labi ja tikai action animes rawos varu noskatiities saprotot ljoti minimaalu dalju :/
+Chibi+
Jul 30 2005, 12:56
QUOTE(Church @ Jul 25 2005, 23:13)
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 25 2005, 21:30)
varbuut taapeec, ka veel nau nosubots? ;P
da man nav laika pat pārbaudīt....
Es esmu nonākusi 58 sērijai.
Es laikam atkārtošos, bet mans mīļakais chars ir Gunters, viņa skaidrā un patiesā mīlestība un labā sirds ir vienkārši apbrīnojumas.
Vispār pati anime ir pats labākais gabals, ko pēdējā laikā esmu skatījusies.
Chufanzo
Jan 7 2006, 00:12
Guntar ir labs chars, bet vislabaakais man shini animee patiik par to, ka pirmajaa epizodee galvenajam charinjam ienaaca praataa doma - es laikam buushu pirmais cilveeks pasaulee kursh ir noskalots podaa... Ar to arii saakaas mana cienja pret sho seriaalu
Nu, krietnu laiku atpakaļ šo te centos noskatīties, vilkt gan negribējās. Izmantoju vnk youtube, jup. Galīgi negribējās piegruzot kompi ar kko, par ko man nebija ne jausmas, uzgāju gan šito pilnīgi nejauši. Ok, pāris sērijas ostījos, likās saistoši. Novilku. Skatījos un tiku tikai līdz pusei. Sapratu, ka kkas tajā muļļāšanās mani nu nemaz nepiesaista. Kaut kā tie tēli līdz galam neaizrāva, un attiecības starp Volframu un to galveno chaaru (bāc, aizmirsu, pat kā viņu sauc, lol) bija draudzīgas, es, tā kā anime genre ir shounen-ai biju cerējusi ko inčīgāku sagaidīt. Teiksim tā- par daudz sēriju manai pacietībai.
Spectre
Mar 20 2007, 17:57
Es sho gabalu leenaa garaa skatos tad kad nav ko citu skatiites esu ticis paari pusei jau
Viva mani apjomiigie HDD
Hikaru
Apr 23 2007, 15:16
Kaut kad pirms 2 gadiem noskatījos 1. sēriju, kura man galīgi nepatika. Tagad noskatījos 2. sēriju, kura izrādījās diezgan smieklīga. Un sāku nākošās sērijas vilkt. Tagad esmu pie 20. sērijas. Vispār anime diezgan fun. Laba komēdija. Skatīšos tālāk.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.