Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ROD TV un piens
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
zenofex
Tikko kaa rakaajos pa inetu un uzgaaju incantu zinju:
R.O.D TV seriaalaa Anita lieto dzeerienu Happy Milk. Nu, luuk, izraadaas ka apriilii kaada japaanju firma saaks paardot sho dzeerienu dziivajaa (tobish pudele un viss liidz peedeejam iespeejamajam siikumam buus kaa anime), interesantaakais ir tas, ka jau tagad izsolees tuksha pudele maksaajot 8000 jeenas. (!!!!!)

Man liekas, ka kaut kur jau japaanji paarsit pashi sevi blink.gif
Rune
Jaa , to pudeli esmu redzeejis ieksh pasha anime. Japaani tochna ir otaku gan labajaa, gan sliktajaa noziimee. rolleyes.gif
TheBadEdd
Kas ir Otaku?! unsure.gif
edg
Es esmu, tu esi, vinjsh, vinja ir...
Vairaak vai mazaak...

Otaku = anime fans.

Citas noziimes neapskatiishu ph34r.gif

Visaadaa gadiijumaa noskaties Otaku No Video - mans miiljaakais gabals biggrin.gif
CryRat
QUOTE (Kakamaka!)
Kas ir Otaku?!
QUOTE (edg)
Otaku = anime fans.

Citas noziimes neapskatiishu
otaku nav anime fans... otaku ir cilvēks bez reālas dzīves - sēž mājās skatās anime, spēlē spēles, browso netu, chats utt.

tikai tā ir sanācis ka visi ārpus .jp domā ka otaku ir kaut kāda saistība ar fanošanu un anime... nu bet laikam šitā ir viena no tām lietām ko visi dara nepareizi...

correct if i'm wrong...
AlexMak
Tieshi taa CryRat. Tads pats skaidrojums bija GTO, kad tas runaja par Yoshikawu ar tas meitenes, kas vinju vislaik sita(nolaadets, kads bija vinjas vards?)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.