Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Naruto
Anime forum > Anime > Requests
Andiigais
Chau! Juus gan man iveel nepaziistat, bet tie, kas bij animefestaa un cosplejoja, man vreeja atpaziit, kaa Great Teacher Onizuka!!!

Taatad, man pagaidaam nav pieejams nets un nevaru nokachaat paareejaas seerijas Naruto!!! Esu noskatiijies pirmaas 50 seerijas, JurCHiX man iedeva!!! Vai kaads nebuutu LUUDZU tik laipns un neizpaliidzeetu man???? Tieshaam Ljoti veeelos redzet paareejaas!!! Taa kaa JurCHiX dziivo liepaajaa, un es riigaa, tad vinjsh man tik aatri paareejaas neiedos!! Ja kaads vareetu padaliites ar savu Naruto kolekciju, LUUDZU atsaucieties!!! tongue.gif

Ja vaig, varu arii matricas peigaadaat (DVD vai CD)!!!!
+Chibi+
Es varētu dalīties, taču mans mazais brālītis ir pievācis diskus, man būs viņu jāpeikauj, lai atgūtu tos... Cik drīz tev vajag? [man ir visas XP]
Andiigais
QUOTE(+Chibi+ @ May 28 2005, 10:46)
Es varētu dalīties, taču mans mazais brālītis ir pievācis diskus, man būs viņu jāpeikauj, lai atgūtu tos... Cik drīz tev vajag? [man ir visas XP]
*

nu jo aatraak jo labaak biggrin.gif
kaut riitdien varetu biggrin.gif
mazo braaliiti paliidzeeshu piekaut wink.gif
lastguru
Man arii ir visas.
Andiigais
lastguru... a kaadaa formaa tev vinjas ir??? cerams paarneesaajamaa....

ko tu riit dari???? tongue.gif
lastguru
QUOTE(Andiigais @ May 28 2005, 14:28)

*

Tie man ir uz DVD, un paarrakstiit man ir slinkums, taa kaa naaksies uzticeeties tev ka atnesiisi kad paarkopeesi smile.gif

Un riit es taapat kaa vienmeer, kad neesmu derbaa, seezhu maajaas (Riigaa) smile.gif
Andiigais
QUOTE(lastguru @ May 28 2005, 15:48)
QUOTE(Andiigais @ May 28 2005, 14:28)

*

Tie man ir uz DVD, un paarrakstiit man ir slinkums, taa kaa naaksies uzticeeties tev ka atnesiisi kad paarkopeesi smile.gif

Un riit es taapat kaa vienmeer, kad neesmu derbaa, seezhu maajaas (Riigaa) smile.gif
*

NU uzticeeties tu man vari... es riit arii riigaa esu...
Tu mosh iedo savu telefonu... tad jau sarunaasim biggrin.gif
lastguru
aizgaaja PM.
Andiigais
QUOTE(lastguru @ May 28 2005, 15:54)
aizgaaja PM.
*

sanjeemu biggrin.gif
Andiigais
PAAALDIES biggrin.gif

tieshaam ljoti atsauciiga publika...

sarunaaju... riit jau dabuushu paareejaas Naruto seerijas un 1dien veel kau ko labu biggrin.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.