Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakie no jaunajiem
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Drako
Kad aizeju uz kaadu domainu man priekshaa paraadaas saraksts
PSC lasot virsrakstus neko nevar saprast

Pateikshu kas man no jaunaakajiem redzeetajiem iepatikaas

Iznaakushi 2005 gadaa

Mahou Sensei Negima - Magic, Scool life, fantasy, comedy
Atradu 18 serias kas jau ir ar subiem anglju valodaa 19- 21 veel tikai tiiri japaaniski sastopami

10 gadiigs anglju burviitis tiek nosuutiits uz japaanu uz meitenju skolu kaa skolotaajs
(Tas ir trenninju noluukos lai vinjsh vareetu kljuutu par magu - magjistru)
Nu un Tur dziive jautra - Meitenes ar ljoti dazjaadiem raksturiem un ljoti energjiskas

Erementar Gerad - Action, fantasy, love romance(laikam), comedy
Pavisam nesen iznaacis Redzeeju 7 seerijas ar anglju subiem un tagad velkas 8. Pienjemu ka bez subiem.
Man ljoti iepatikaas sizjets
Debesu zaglis Couds atbriivo no guusta (Laikam var teikt ka no guusta, varbuut var teikta ka uzmodinaaja no ilga miega) kaadu meiteni -
Renu, kas ir ljoti kautriiga, kas izraadaas ir visspeeciigaakais edel raids - cilveeks (vai buutne) ar speejaam reagjeet ar cilveeku izveidojot speeciigu ieroci. Rena veelas tikt uz kaut kaadu eedenes daarzu (vai kaa nu to paradiizi sauc) un Couds apnjemas vinju tur aizvest. Protams vinji neceljo divi vien Vinjus pavada 3 kautkaadi Edel raidu sargi (laikam). Trakuliiga meitene ierochu eksperte, un viens visu maakosh brunjinieks ar veel vienu Edel reidu.
Noskatiijos pirmaas seerijas un tagad aardos nespeedams sagaidiit paareejo seeriju iznaakshanu

Ah! My goddess - Love romance, comedy, fantasy
Pastaav divas versijas pirmaa naak no taalajiem 90tajiem - 5 seerijas
Otraa laikam ir shogad iznaakusi - laikam iznaakushas 19 seerijas un turpina iznaakt (kaa man liekas) Personiigi es 19 ar subiem veel neesmu dabuujis
Vobshem doma taada - Atlido dieviete un pazinjo, ka par to ka dzjeks ir ljoti labs cilveeks, vinja izpildiis vienu veeleeshanos. Dzjekinjsh apjucis nesaprata vai tas ir joks vai iisteniiba un ieveeleejaas lai skaistaa dieviete paliek pie vinja uz muuzju.
Veeleeshanaas tika izpildiita un taa kaa dievietei patiik dzjekinjsh, dzjekinjam patiik dieviete tad nu vinji dziivo laimiigi un interesanti. Notiekas visaadas jautras padariishanas, abi biezji iekljuus diivainaas situaacijaas(jo dieviete nevisai labi paarzin cilveeku tradiicijas, bet dzjekinjsh ir nevisai populaars skolaa), utt

Veeleetos lai shai topikaa Liek jauno Anime nosaukumus un veelams kaut vai iisus aprakstus
Var arii vecus anime ja ir shausmiigi labi (Ja buus vienkaarshi labas visu laiku Anime tad buus taapat kaa domainos nezjeeliigi gari saraksti un rezultaataa nezinaasim ar ko saakt)
kaarleens
Mans jaunaas sezonas favoriits ir Speed Grapher
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2696
diezgan asinjains, bet ar orgjinaalu sizhetu un forshu animaaciju.
Opening songs lai arii rimeiks ierulee =) protams endings ar ir ljoti labs.
Pagaidaam shis izskataas shinii sezonaa labaakais, Tsubasa tomeer vinjam zaudee lai gan ar nav slikts.
Protams velkam anime empire reliizes zheel ka vinji kaa parasti iebremzee dry.gif
http://a.scarywater.net/ae/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.