Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sports - iecienītais
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
deleted-ray
Tātad, te būs viens no maniem ... topikiem. Sagribējās te uzzināt kaut ko vairāk par saviem draugiem animistiem (animāļiem tongue.gif). Ar kādu profesionālo sportu nodarbojamies? Varbūt vienkārši ar draugiem? Kādi sporta veidi patīk, kādi ne, kāpec?
Tātad, es sākšu.
Nepatīk basketbols (galvenais iemesls, ko esm nesen atklāju ir tas, ka man bumba nu nekādīgi nelido grozā).
Patīk - futbols (īpaši kad savēji salasās), teniss (sāku spēlēt (un iepatikās) pēc vienas animes skatīšanās smile.gif), galda teniss arī patīk.
Protams, visi sporti ir amatieru-draugu līmenī, taču galvenais ir izklaidēties. Tenisu un galdatenisu cenšos spēlēt 1x nedēļā.
P.S. lūdzams nedzēst šo topiku ārā, kā tas notika ar vienu citu, kurš pazuda līdz ar galiemj smile.gif

Paldies par sapratni!!!
luster dragon
es ar basketbolu.
deleted-ray
Eu, nu stāstiet tak vairāk, nevis vienu pusteikumu. Kāpēc, ar ko, kad sāku, kas patīk, kas nē utt. Šoreiz jāizplūst sīkumos smile.gif
Iori Yagami
Man patīk futbols, bet īpaši ja es esmu vārtsargs. Bet proffesionali ar to neiedarbojos.
Arī patīk dažādi Austrumciņas. Tagad es nodarbojos ar Aikido un TaiDzi ( un man tas ļoooti patīk)
Tagad paradījas jaunais hobijs - biljards. Spelēju kaut kur 1x nedēļā.

Nepatīk hokejs un basketbols. Nevaru konkrēti pateikt kāpēc, bet domāju tāpēc, ka man nesanāks labi spelēt tongue.gif
edg
Ritenjbraukshana. Vislabaak ir ar "krieviniekiem", jo tad labi juut kalnus. Nekas nav labaaks kaa dziities pa mezha trasi, kuras gala rezultaatu neviens nezin, iebraukt sveshaa chuhnjaa noskatiities uz vieteejiem purniem pie vieteejaa veikalinja, beegt no traka sunja...

Patiik uzspeeleet futbolu mazaa sastaavaa uz vieniem vaartiem. Preciizaak: mazaak skrieshana, vairaak haljavas, vairaak spershanas pa kaajaam. Aa, patiik arii paspaardiit blukjiiti (nekaadi joki, kaajas atdauza pamatiigi).

Basketbolu nespeeleeju. Nav prasmes un laukos nav kur.

Galda teniss patiik. Paaris reizes gan tikai speeleets. Diemzheel, teniss=dzershana=peec sesijas.

Kaadreiz man patika "chakareet bobi", tomeer bobi mees salauzaam un jaunu nevar atrast.

Pietiekami izpluudu?

Aa, ir veel taadi sporta veidi kaa - zaales pljaushana (obligaatais), siena vaakshana (ja ir veelme). Nupat kaa bija kartupelju staadiishana (garlaiciigs sporta veids).

P.S. Vieniigais, ar ko no shiem sporta veidiem esmu nodarbojies profesionaali, ir zaales pljaushana.
SheWr
dazhus meeneshus esmu gaajis futbolaa kaa vaartusargs...tagad atkla itkaa doshos uz treninjiem.... Futbols vienkaarshi patiik labaak... basketbols neiipashi, bet visvairaak tomeer Volejbols...
Jaladin
Hmm... Agrāk spēlēju basketbolu dažus gadus - neiepatikās.
Mazliet gāju Taekwondo - noslinkoju.
Futbols - neinteresē.
Hoķis Ok - bet pats nespēlēju.
Kendo - yep, that's the one I like. Kādu pusgadu jau nodarbojos, vispār baigi forši.
Tador
hrumm...
DDR - profesionaals liimenis Latijas meerogos (master speeder)
Boulings... patiik. kaapeec - nezinu.
Snuukers. iepatikaas, jo gruuts
nav iipashi nekaa kas nepatiktu, ja nu vieniigi krievu bilijards
Yanka_ronin
ujjj... nu es esmu tikai ātrumsportu cienītājs- skrienu garās distances un braucu ar MTB
anti
ļoti patīk gulēšanas un nekā nedarīšanas sporta veidi smile.gif
Kenshin
nu taa.. pieljaushu ka man buus taadi bishjin diivaini sporta veidi...
Nenodarbojos profesionaali....
orienteeshanaas- eh, maan ljoti patiik. ^^
jaashana- gandriiz vai miiljaakais no visiem
lokshaushana-smagaa hobija liimenii
chii iespaidaa maajaas ar koka kocinju daudzu zaros sakaartas pagales... veel pagaidaam nezinu, kaa nosaukshu sho sporta veidu^^
skrieshana, sleeposhana,klinshkaapshana, futbols un veel daudznedazhaadsa janciigas lietas patiik...
volejbols- manas dziives laasts.....
CloudX
Florbols - jo maaku speeleet tongue.gif
Volejbols - baigi patik ar draugiem speeleet.
Biljards - ne īpa;si māku ,bet spēlēt patīk.
Kagome
ljoti patiik volejbols(briivajaa laikaa speeleeju ar draugiem), futbols(speeleeju tad kad ir briivs laiks), hokejs(patiik, bet nespeeleeju), skrieshana(skrienu katru riitu ar suni), patiik austrumu ciinjas, un zobenu maaksla tongue.gif . visus sporta veidus kuri man patiik es nerakstu, jo to ir ljoti daudz biggrin.gif
nepatiik - basketbols, nezinu kaapeec, vienkaarshi nepatiik, laikam taapeec ka skolaa paaraak biezi liek speeleet un paaraak daudz noteikumu. dry.gif
Hikaru
Atceros, kad mācijos skolā, visiem baigi patika tautas bumbu spēlēt. biggrin.gif
Biju trenējies taekwon-do kādu gadu vai pusotra. Pēc tam, spēlējot Tekken, pamanīju, ka Hwoarang kaujas tieši ar šo stilu. Tagad atkal gribās taekwon-do trenēties. Bet laikam tomēr būs slinkums atkal kaut kur speciāli iet uz treniņiem.
Biju spēlējis basketbolu pāris gadus. Uz beigām iepatikās.
Hokeju un futbolu patīk tikai skatīties pa TV Pasaules čempionātus, kur spēlē profesionāļi.
Tagad patīk uzspēlēt japāņu stratēģisko galda spēli - GO. Iepatikās pēc Hikaru no Go noskatīšanās.
Par citām sporta spēlēm nebiju interesējies.
sandzi
es speleju futbolu ar draugiem bet mes esam labaki par daaziem futbola klubiem biggrin.gif man seviski nepatik basis jo ta ir tada patrula spele biggrin.gif
edg
QUOTE(Hikaru @ May 26 2005, 11:15)
Tagad patīk uzspēlēt japāņu stratēģisko galda spēli - GO.
*

Shaadas sporta speeles neskaitaas. Tad jau te shahu, duraku un dajebko vareetu rakstiit. edg zoli ierakstiitu.
X_Kamui
Hihi futbols man patik vislabak, no visiem sporta veidiem....... super!!!
rolleyes.gif hmm.... laikam tapec ka pats esmu nodarbojies ar futbolu (visadi treniņi XD)
nu un gandriz katru svetdienu naku to spelet ar draugiem gigigi...... tongue.gif

smile.gif Heh.... vel voleibolu ļoti patik spelet.... pludmale ar draugiem hehe biggrin.gif

Basketbols....... nu ta....... spelet var wink.gif

dry.gif Hokejs..... hmfff agrak patika, bet tagad vispar paraleli nak
laikam tapec ka neprotu hokeju spelet......
edg
QUOTE(-Kai- @ May 26 2005, 15:28)
cool.gif Hihi futbols man patik vislabak, no visiem sporta veidiem....... super!!!
rolleyes.gif hmm.... laikam tapec ka pats esmu nodarbojies ar futbolu (visadi treniņi XD)
nu un gandriz katru svetdienu naku to spelet ar draugiem gigigi...... rolleyes.gif  tongue.gif

smile.gif Heh.... vel voleibolu ļoti patik spelet....  rolleyes.gif pludmale ar draugiem hehe biggrin.gif

Basketbols....... nu ta....... spelet var wink.gif

dry.gif Hokejs..... hmfff agrak patika, bet tagad vispar paraleli nak
laikam tapec ka neprotu hokeju spelet...... ph34r.gif
*

OMFG! Visu paaremocionaalo postu paraugu paraugs. Taadus postus vajadzeetu izskaust kaa sugu! Tos lasiit ir kaa skatiities reklaamas - kaut kaads raibs murgs, no kura gruuti saprast jeegu. Kai, luudzu, labojies!
xikes
NU vispaar rweti kursh aktiivaa sporta veids mani speej piesaistiit..
Bet vispaar.. beisbols.. kaapeec? Laikam taapeec, ka patiik koncentreeties un meeginaat ieraudziit bumbinu, kad taalido, lai pa vinu vareetu traapiit.. UN noveerot liidzspeeleetaaju sejas, kad esmu uzsitit kaadu home-run smile.gif
Tad veel lasot citu komentaarus secinaaju, ka tiiri labi patiik arii ritenbraukshana.. Laikam kaut kas ar briiviibas izjuutu..
Hikaru
QUOTE(edg @ May 26 2005, 16:23)
QUOTE(Hikaru @ May 26 2005, 11:15)
Tagad patīk uzspēlēt japāņu stratēģisko galda spēli - GO.
*

Shaadas sporta speeles neskaitaas. Tad jau te shahu, duraku un dajebko vareetu rakstiit. edg zoli ierakstiitu.
*

Go ir ļoti nopietna profesionāla sporta spēle, kura ir ĻOTI izplatīta Japānā un citas austrumu valstīs. Profesionāli spēlētāji ar to pelna naudu. Japānā ir liela konkurence, lai varētu kļūt par profesionālu Go spēlētāju. Notiek dažādi čempionāti, kuros var iegūt dažādus prestižus titulus.
Un šahs arī ir sporta spēle.
FaNtA
teiksim taa, man patiik dažaadiibas kaa pludmales volejbols, paintball, riteņbraukšana, futbols, skriešana utt, bet visvairaaks es dievinu peldeešanu wub.gif itsevišķi profesionālo peldeešanu, kad tu ciinies par to kurš ir aatraaksun tad no viena gala uz otru vuš vuš mocities liidz tu sarijies uudeni happy.gif bet tas taa, es dievinu to sajuutu kad ķermenim pieskaraas uudens un uudenii tu juuties briivs sleep.gif ir viens sprota veids kas man neparaak un tas ir basketbols ph34r.gif
Kagome
Varbuut buus offtopic, bet es tomeer uzprasiishu, kaads nezin kaadu skolu, kur var iemaaciities Kung Fu?
dmonster
Ok, man visvairāk patīk galda tenis - jo... vienkārši patīk,
volejbols - man labi padodas,
futbols - vienkārši dauzīt bumbu pa vārtiem.
Tador
QUOTE(Kenshin @ May 26 2005, 08:33)
lokshaushana-smagaa  hobija liimenii
*

ok...
kur...
kaa...
cik...
X_Kamui
edg
Hihihi.... tu doma to smailiku daudzumu rolleyes.gif
FaNtA
QUOTE(Kagome @ May 26 2005, 17:53)
Varbuut buus offtopic, bet es tomeer uzprasiishu, kaads nezin kaadu skolu, kur var iemaaciities Kung Fu?
*

es varu paintereseeties, zinu ka ir, bet neatceros kur happy.gif takaa es tuvaakajaas dienaas nebuushu online, tad te mans nr 9525754
lastguru
smile.gif Esmu lepns rietumu sporta veidu niideejs, it iipashi es nesaprotu daudzus savus draugus kas fano par hokji.

Vispaar jau es esmu ljoti mieriigs ieksheeji, un aktiivie sporta (nav svariigi, rietumu, vai austrumu) veidi man deelj taa nepatiik. Kaut gan peec dazhu anime noskatiishanos, es dazhreiz domaaju, a uz ko pats buutu speejiigs (ar vienu pieziimi: taa kaa agresiju no sevis es padzinu, man buutu gruuti kaadam uzbruukt)... Es nenodarbojos ne ar vienu sporta veidu, bet ko es vareetu varbuut kaut kad saakt ir kaut kaads IMA (internal martial art, kaa tai czi).

Kas vareetu patikt, ir intelektuaalaas speeles (ne biljards, golfs, vai duraks, bet galda speelas, taadas kaa shahs vai go). Pret GO man it iipashi nav nekaadu pretenziju, un es pat gribeetu uzspeeleet ar kaadu, kaut gan shajaa zinjaa esmu pilniigs iesaaceejs (Hikaru, riikojam chempionaatu, ko...). Kaut kad sen ar vecteevu speeleeju shahu, bet tas bija kaadus 10-12 gadus atpakalj.
Hikaru
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:43)
Pret GO man it iipashi nav nekaadu pretenziju, un es pat gribeetu uzspeeleet ar kaadu, kaut gan shajaa zinjaa esmu pilniigs iesaaceejs (Hikaru, riikojam chempionaatu, ko...). Kaut kad sen ar vecteevu speeleeju shahu, bet tas bija kaadus 10-12 gadus atpakalj.
*

Davaj rīkojam chempionātu. biggrin.gif
Es jau arī esmu iesācējs. Pie tam kādus 2 mēnešus jau nebiju spēlējis un jau aizmirsu visu, ko biju iemācījies.
Yume
emm, pārskrēju pāri ar acīm divu lapaspušu postiem un tā arī nenonācu pie vienota viedolķa, tikai sapratu ka daudziem patīk volleibols tauta vācamies, ejam u pludali un spelejam. happy.gif Tagad tam ir ideālie apstākļi.

Nu un lai nav offtopic. tad te būs tas kas man nāk pie sirds.

Tennis- spēlēu 4 gadu sākot ar 2 klasi. biggrin.gif Liela biju ne?
Futbols- mūža mīlestīa spēlēsanas ziņa, laikam tas man asinīs, tēvs bija profesionāls spēlētājs junioros. happy.gif
Volleibols- 9 gadi spēlēšanas, 3 gadi profijos uz trīniekiem. Bija jauks trenneris, par spēlētājiem nedomāja, tagad visa komanda vairs nevar spēlēt, jo diemžēl ir lielas problēmas ar ceļiem. dry.gif
emm, kas vēl, LARP skaitās?
Ā, un jā... horse riding, un orientēšanās bija mazumdienās, sākumskolā un pamatskolas sākumā.

Bet tauta, es nopietni pa to veolleibolu, padomājiet,man škiet laba iedeja.
SheWr
eu nu, bet ja taa nopietni, tad kaadreiz varbuut vareetu salasiities uz kaadu sporta speeli? itkaa es pats gribeetu paspeeleet taa pat prieka deelj, bet bailes buutu izgaazties kaa vecai seetai visu priekshaa....
Yanka_ronin
tu domaa Go?
SheWr
QUOTE(Yanka_ronin @ May 29 2005, 16:31)
tu domaa Go?
*

nee... es domaaju - volejbolu, vai futbolu.....
lastguru
QUOTE(Hikaru @ May 29 2005, 15:59)

live vai online?
Yanka_ronin
QUOTE(SheWr @ May 29 2005, 17:42)
tu domaa Go?
*

*

ooo, nu tur jau nevar tik viegli izgaazties, ja ir kārtīga organizācija
Hikaru
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 17:53)
QUOTE(Hikaru @ May 29 2005, 15:59)

live vai online?
*

Live būtu kruta. Bet vai ir uz kā spēlēt - fiškas un board?
Onlainā varētu.
lastguru
QUOTE(Hikaru @ May 29 2005, 16:59)
Live būtu kruta. Bet vai ir uz kā spēlēt - fiškas un board?
Onlainā varētu.

Well, man ir Palm ar uzinstaleeto softu ar kuru var divi cilveeki speeleet live (bet nekad neesmu to izmantojis, though). bet diemzheel, ekraans ir ljoti mazs...

onlainaa gan var atrast vietu... papeetiishu veelaak...
Yanka_ronin
onlainaa var (ja runaajat par Go) uzspeeleet http://kgs.kiseido.com
lastguru
A tu arii piedaliitos?
Hikaru
QUOTE(Yanka_ronin @ May 29 2005, 18:05)
onlainaa var (ja runaajat par Go) uzspeeleet http://kgs.kiseido.com
*

Es tur esmu ar niku: Hikaru128. smile.gif Tur arī var uzspēlēt (....varbūt kādreiz).
SheWr
QUOTE(Yanka_ronin @ May 29 2005, 16:56)
QUOTE(SheWr @ May 29 2005, 17:42)
tu domaa Go?
*

*

ooo, nu tur jau nevar tik viegli izgaazties, ja ir kārtīga organizācija
*

nejau no organizatoriskaa viedoklja.... tiiri personiigi - aizieshu tur un visi apspeelees....
Yanka_ronin
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 18:07)
A tu arii piedaliitos?
*

nu jaa, speeleeju tur diezgan bieži. esmu Yankazaru
lastguru
QUOTE(Hikaru @ May 29 2005, 17:08)
Es tur esmu ar niku: Hikaru128. smile.gif Tur arī var uzspēlēt (....varbūt kādreiz).

how many Hikarus are there smile.gif
pieregjistreejos (uzminiet niku.. es taads vieniigais smile.gif ), bet diemzheel shodien nebuus laiks. varbuut naakamnedeelj

QUOTE(Yanka_ronin)
esmu Yankazaru

taa arii padomaaju smile.gif

--
katraa gadiijumaa varam jau veelaak kaut kad konkreeto laiku sarunaat skaipaa (tur mani vienmeer var atrast)... hmm... tikai es juus nevaru atrast tur... ieposteejiet liidzu savus skype vaardus attieciigajaa kopikaa smile.gif
X_Kamui
QUOTE(Yume @ May 29 2005, 16:06)
emm, pārskrēju pāri ar acīm divu lapaspušu postiem un tā arī nenonācu pie vienota viedolķa, tikai sapratu ka daudziem patīk volleibols tauta vācamies, ejam u pludali un spelejam. happy.gif Tagad tam ir ideālie apstākļi.
*

rolleyes.gif Es ar visam četram par!!! biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(Yanka_ronin @ May 29 2005, 18:18)
esmu Yankazaru
*

tiešām Yankazaru? Nevarēju tādu useru atrast.

QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 18:30)
katraa gadiijumaa varam jau veelaak kaut kad konkreeto laiku sarunaat skaipaa (tur mani vienmeer var atrast)... hmm... tikai es juus nevaru atrast tur... ieposteejiet liidzu savus skype vaardus attieciigajaa kopikaa smile.gif
*

Skype neizmantoju (atkal kaut kāda jauna hrenatenj). laugh.gif nu vienkārši neizmantoju es visas šitās te.
Es atrados tepat. Tāpēc varbūt varēs arī te caur PM arī srunāt.
Yanka_ronin
speeleeju taapat bez regjistraacijas, jo nezkaapeec registreeties nav iespeejams. katru reizi paraada kaukaadu erroru mad.gif tomeer bez regjistraacijas tur pa reizei ielienu
Yanka_ronin
o, tag viss OK, esmu reģistreejies
lastguru
QUOTE(Hikaru @ May 29 2005, 18:32)
Skype neizmantoju (atkal kaut kāda jauna hrenatenj). laugh.gif nu vienkārši neizmantoju es visas šitās te.

"visas shitaas te" es arii neizmantoju, IRCaa piemeeram esmu bijis tikai vienreiz (piespieda), bet MSN necieshu kaa paraadiibu... tomees sho ljoti iesaku. tas atshkjiras no paareejiem softiem ar to ka nepiespamo ne kompi, ne tevi. mana darbaa gandriiz visi to lieto. bet nu... negribi tak negribi... var vau arii caur PM un mobiilo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.