GunMetaL
May 25 2005, 19:13
tā kartējais no maniem nosense topikiem. pacik mēs visi zinam ka tagad dadzi lieto skype darētu savākties ari taja.
nu vienkārši katrs pasaka savu fullname spypei lai citi var atrast un ielikt savos skype contacts.
moš ši ir slikta doma, a moš laba. tad reedzesim ko otakieši teiks
Tā kā profilā var pielikt ICQ/MSN/u.c. IM kontaktinformāciju, tad turpat vien varētu uztaisīt lauciņu, kur pierakstīt Skype vārdu, un tad arī pie katra posta to rādīt. Bet nu tur jau darbiņš adminam.
deleted-ray
May 25 2005, 20:48
my skypename is ray-lv
")
QUOTE(bubu @ May 25 2005, 19:03)
Tā kā profilā var pielikt ICQ/MSN/u.c. IM kontaktinformāciju, tad turpat vien varētu uztaisīt lauciņu, kur pierakstīt Skype vārdu, un tad arī pie katra posta to rādīt. Bet nu tur jau darbiņš adminam.
ļoti pareiza doma. ja vien es zinātu kā to izdarīt. mani apjukumā ieved arī tas, kā journal.bad.lv pie userinfo tiek norādīts lauciņš ar skype adresi. Roze any ideas?
Tiko nošārēju skype.
Niks Nuin77.
Kagome
May 25 2005, 21:19
mans skype niks ir dzenna
Uzzvaniet man kāds, es vēl neesu piešāvies kā tur kas darbojas.
GunMetaL
May 25 2005, 22:02
davai otakieši postojiet savus
mans: pirmajam pc ir - kurisuzenisu
otrajam pc ir - </\>''Kurisuzeinisu2''</\>
atvainojos par drukas kļūdu sava vārda KurisuzeiniZu
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 22:02)
davai otakieši postojiet savus
mans: pirmajam pc ir - kurisuzenisu
otrajam pc ir - </\>''Kurisuzeinisu2''</\>
atvainojos par drukas kļūdu sava vārda KurisuzeiniZu
offtopiks: teu signaturei kļūdiņa - nevis
mey, bet
may.
lastguru
May 27 2005, 02:06
Taads pats kaa lietotaaja vaards sheit, tas ir lastguru
taa kaa esmu Bleach-maniaks, tad vaards tur ir: b-l-e-a-c-h
-kumori-
May 27 2005, 10:50
Manz ir mimi_shadow
Manz ir gandriz visu laiku online
Chufanzo
Jul 4 2005, 14:16
chufanzo - nav orgjinaali, bet ir ok
baseboalbatboy
Jul 6 2005, 22:48
Nu man ir tas skype un tā lai jums atvieglotu drukāšanu mans niks ir
b-boy-lv
Andiigais
Jul 18 2005, 20:39
es skype esu Andiigais_onizuka :DDDDD
flasherr
Jul 20 2005, 21:36
flasherr. Pārsteidzoši līdzīgs ar manu foruma niku. Bet tā laikam jābūt..
ReD_FoXy
Jul 20 2005, 23:04
viennoziimiigi varat atrast ar vaardu gintinna vai Ji...
aigarius
Jul 21 2005, 20:22
Manējais ir analoģisks foruma - mans visur ir "aigarius".
Tomoko
Jul 23 2005, 09:53
A mans skype ir Linduxiitis .... mans neko citu izdomaat nevareej'
Yanka_ronin
Jul 26 2005, 18:39
Taa kaa kaads man ir nospeeris niku Yanka_ronin, skaipaa esmu yankazaru , taapat kaa ieksh kiseido.
GunMetaL
Jul 27 2005, 16:24
beidzot kustība šajā topikā
Tākā SKYPE funkcija diemzēļ vel pie mūsu profiliem nav pielikta, tad rakstu šeit. ( d00h )
skype = slay3r.lv
Shaisuke
Aug 6 2005, 21:10
beautiful_nightmare
A, kur to Skype var dabuut it kaa interesanta manta, bet man nav...........??????
GunMetaL
Aug 7 2005, 17:01
OK, esmu iekshaa!!!!! Username Kvivalen!!!! Pagaidaam nav mikja, bet buus!!!!!
ja nu kādam savajagās - jur4iks
bet nu reti esmu skaipā. Uz zvaniem neatbildu, mikrafona nav, izmantoju tikai čatošanai.
Ehh, ja kādam vēl vajag, tad mans ir mindless16...
One winged angel
Oct 6 2005, 21:49
aaa oops, izskatās, ka tāds pavecs topiks, bet es vēl savu neesmu pateicis...
Esmu: Oligio
Sērfijs
Oct 6 2005, 22:49
Varbūt noderēs, bet atrodos ļoti reti pie tam izmantoju tikai Chat, tātad Skype esmu Universal_Migrator
Bet to tak var ierakstiit profilaa- vai ta nevar sleegt sho topiku? Nu labi, gan jaw juus visu kontroleejat, bet mans- lil_missy262
Jaladin
Oct 7 2005, 18:10
šaubos, ka kādam interesē, bet man ir jaladintf
Chufanzo
Oct 7 2005, 19:06
Hei hei, beidzot Jaladins pievienojies barinjam - apsveicu vecais, taa tikt turpinaat
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 9 2005, 23:31
Isabel_Carmin_fon_Edelhain
nju tad- Watashi13.
Tigra2
Oct 19 2005, 23:10
freya15 tas būtu bijis mans niks, bet Oriflame nolēma šo brīības dievieti attēlot smaržās.
forshi ka ap 50% no te posteejoshiem (atziishos, lka pacietiibas un gribeeshanas pietika paarbaudiit tikai vienu lapu) nezin, vai ignoree ka ir laucinjsh SKYPE ADRESE ieksh katra profila,ko , ja jau reiz te spamo, var arii aizpildiit.
lastguru
Oct 20 2005, 01:18
ETM, visticamaak, daudzi nezin, jo to laucinju es pieliku pavisam nesen (liekas ka tikai kaads meenesis pagaaja, vai veel mazaak). Bet man jau personiigi nav nekas pret ja visi sheit izliek - vismaz pazinjojums sanaak tautai: esmu sastopams tur. par mobiilajiem arii var laucinju uztaisiit, bet man piemeeram labaak patiik topiks, jo tad es savaa pieziimju graamataa varu ierakstiit to numuru tikliidz paraadas.
nu bet jajau te tu esi nobljaavies, tad jau var arii profilaa pierakstiit, ne? ja es uzinstaleeju skaipu un man interesee vai konkreetu personu es varu atrast tur, es paskatos profilaa, nevis rokos pa kkaadu topiku (kaa shobriid sanaak ar mobilajiem).
Nepaarprotiet, pret sho man gandriiz nav iebildumu (saliidzinot ar dzimshanas dienu topiku, shis vispaar nav uzskataams par spamu, bet gan par ljoti informatiivu materiaalu).
One winged angel
Dec 6 2005, 20:16
sasodiits, man skype galiigi nochakareejaas, pietam man arii akaunts tika izdzeests, naacaas visu pa jaunu staadiit, bet tagad esmu don_oligio
Es esmu mr.aven
Nu savu laikam ar varu iemest ja kadam gribas paklausities mana muldesana vai klusesana.
Tas ir kurrata gandriz visos forumos kuros esmu ir tads pats niks ari.
Erm, mana skype adrese?
Esmu Rowenny
Bet svesiniekiem parasti neatbildu, ja vien nepasaka, kas ir.
Es dazus esu atradis bet ja kadu aizmirsu piedodiet.
Mans niks Skype ir janoskarkli .
noirnoar ('noar' jau kāds ir pievācis
)
Ja neatbildu - vienkārši esmu prom...
Parasti tikai čatoju...
Ja runāju - man mikrafons slikts...
freya15 Skype name
tigraFullname
Dead Star
Dec 7 2005, 23:04
ekstra oriģināls dead-star
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.