Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MiRc
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
anishuara
karo4e ta ja kads sez mica un vinjam nav ko darit tad man ir kanals kura tiks runats par anime... #ani laugh.gif laugh.gif laugh.gif
bubu
Nekorekti pateici. Nav jāsēž mIRC'ā, lai varētu tikt tajā #ani Bet gan IRC'ā. mIRC ir tikai viens no daudzajiem IRC klientiem. Es piem nekad neesmu lietojis mIRC'u, bet gan citus klientus.
anishuara
QUOTE(bubu @ May 25 2005, 12:54)
Nekorekti pateici. Nav jāsēž mIRC'ā, lai varētu tikt tajā #ani Bet gan IRC'ā. mIRC ir tikai viens no daudzajiem IRC klientiem. Es piem nekad neesmu lietojis mIRC'u, bet gan citus klientus.
*

tu ari neesi konkrets.... es teicu ja kads sez mirca .... tad var ieiet kanala #ani... ta ir briva izvele....
Roze
Meitene mīļā smile.gif kā jau bubu teica "ja kāds sēž mIRCā" ir gaužām nekorekti.
Tikpat labi varētu teikt "ja kāds sēž auto tad satiekamies uz ceļa" proti 1) nav svarīgi kāda auto sēdi 2) nav norādīts arī ceļš.

Līdz ar arī pat jēdziens IRC jebšu Internet Relay Chat ir gaužām nenoteikts jo apzīmē tikai komunikācijas veidu (tiek gan uzskatīts ka tas ir vecākais tīkls IRCNet), līdz ar to ir jānorāda arī serveris jeb tīkls kurā atrodies.

Esošie anime/otaku.lv kanāli ir:
#anime.lv uz irc.apollo.lv
#anime uz chat.118.lv
un šķeit arī (ja nav nomiris) #anime uz irc.lv
anishuara
QUOTE(Roze @ May 25 2005, 13:07)
Meitene mīļā smile.gif kā jau bubu teica "ja kāds sēž mIRCā" ir gaužām nekorekti.
Tikpat labi varētu teikt "ja kāds sēž auto tad satiekamies uz ceļa" proti 1) nav svarīgi kāda auto sēdi 2) nav norādīts arī ceļš.

Līdz ar arī pat jēdziens IRC jebšu Internet Relay Chat ir gaužām nenoteikts jo apzīmē tikai komunikācijas veidu (tiek gan uzskatīts ka tas ir vecākais tīkls IRCNet), līdz ar to ir jānorāda arī serveris jeb tīkls kurā atrodies.

#anime uz chat.118.lv
*

irc.lv ja jau jabut tik precizam..... tad ludzu... paldies ka mani pamacat... biggrin.gif man tiesham rup ka kas jadara....
jurc
QUOTE(Roze @ May 25 2005, 12:07)
#anime uz chat.118.lv
*

Vēl ir #otaku uz irc.lv. Tur vēl pāris xdcc boti tup...
#anime nav nomiris, bet nu nekādas aktivitātes neesmu manījis tur.. visi klusē...

ir jau arī #anime uz chat.delfi.lv, bet nu tur tik 3 cilvēki... happy.gif
GunMetaL
derdzas ka tie kanāli ir uz dažadiem IRC serveriem nevar palaist visus vienlaiīgi sad.gif
jurc
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 16:08)
derdzas ka tie kanāli ir uz dažadiem IRC serveriem nevar palaist visus vienlaiīgi sad.gif
*

izmanto komandu /s -m serveris (piem. /s -m irc.apollo.lv)
GunMetaL
paskaidro mazliet tuvāk komandas nozīmi.
jurc
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 16:12)
paskaidro mazliet tuvāk komandas nozīmi.
*

raksti iepriekšminēto rindu lauciņā kur tu parasti raksti tekstu smile.gif

/s - saīsinājums no komandas /server (saīsinājumus var redzēt alt+d, pats arī vari pievienot)
-m - parametrs, kas nosaka ka serveris tiks atvērts jaunā logā (jebšu tabā)
GunMetaL
thnks par izskaidrojumu smile.gif
bubu
QUOTE(JurCHiX @ May 25 2005, 17:10)

Jāpiebilst, ka tas tikai, ja lieto mIRC.
GunMetaL
kuru es neapšaubāmi ari lietoju smile.gif
jurc
pastudē mIRC`a helpu... tur tas pilnīgi viss ir rakstīts...
Batou
QUOTE(bubu @ May 25 2005, 16:36)

*

jāpiebilst, ka uz skriptiem var arī nestrādāt. man piemēram nekāda effekta laugh.gif
GunMetaL
par laimi man vel nav neviens skripts uzbāzts ^^
edg
QUOTE(Batou @ May 25 2005, 20:19)

*

jāpiebilst, ka uz skriptiem var arī nestrādāt. man piemēram nekāda effekta laugh.gif
*

Nestraadaashana var buut tikai tad, ja ir alias savs uztaisiits /s.

Vienmeer straadaa: /server -m irc.apollo.lv
Batou
QUOTE(edg @ May 25 2005, 22:17)

*

*

Nestraadaashana var būt tikai tad, ja ir alias savs uztaisīts /s.

Vienmēr strādā: /server -m irc.apollo.lv
*

neiet anyway happy.gif (a jauna servera atvēršana jaunā logā nebija saakot no v6.0?)
edg
QUOTE(Batou @ May 25 2005, 23:26)
QUOTE(edg @ May 25 2005, 22:17)

*

*

Nestraadaashana var būt tikai tad, ja ir alias savs uztaisīts /s.

Vienmēr strādā: /server -m irc.apollo.lv
*

neiet anyway happy.gif (a jauna servera atvēršana jaunā logā nebija saakot no v6.0?)
*

Var buut. Es zem 6.12 neorienteejos smile.gif
bubu
Cik zinu, tad vecas mIRC versijas vispār nav ieteicams lietot. Tajās ir ne mazums bugu, kas ļauj izpildīt failus uz tava datora, pašam to nezinot.
Batou
QUOTE(bubu @ May 26 2005, 07:46)
Cik zinu, tad vecas mIRC versijas vispār nav ieteicams lietot. Tajās ir ne mazums bugu, kas ļauj izpildīt failus uz tava datora, pašam to nezinot.
*

par tām versijām zinu. un tik traki kā ar BO nav. viss ir kedā smile.gif
bubu
Kas ir BO?
Batou
QUOTE(bubu @ May 26 2005, 09:25)
Kas ir BO?
*

Back Orifice blink.gif
bubu
Nu bet nevajag jau jaukt divas dažādas lietas - kļūdas un fīčas nav viens un tas pats tak. BO jau tam speciāli paredzēts, tb remūtai datora administrēšanai. Bet mIRC jau tam nav paredzēts.
Batou
QUOTE(bubu @ May 26 2005, 11:22)
Nu bet nevajag jau jaukt divas dažādas lietas - kļūdas un fīčas nav viens un tas pats tak. BO jau tam speciāli paredzēts, tb remūtai datora administrēšanai. Bet mIRC jau tam nav paredzēts.
*

nezinu nevienu tik baismīgu skriptu kas ļautu manu datoru vadīt kādam bērnam, tantei vai ļaunajam kaimiņam. pačukstēšu vēl kādu noslēpumu - arī soft fairvāli neizmantoju jau gadu. daudzi no jūzeriem vienkārši ir iedzīti paranojā par drošības caurumiem smile.gif
kaarleens
es neizmantoju scriptus vispaar un juutos laimiigs
Aa nu vieniigais ka ataisu man visi serveri reizee uzreiz atveraas .
tovar izdariit taadi atver mircaa script editor un tur remotees jaieraksta
on *:START:{/server chat.118.lv | /server -m irc.motr.ru:6667 | /server -m irc.apollo.lv | /server -m 10.10.10.77:6667 }

piemeeram chat.118.lv juus liekat jebkuru savu servaku ja jums vajag tikai 2 tad paareejos idzeesiet un atstaajiet } shitaas iekavinjas beigaas ja vajag vairaak tad iekopeejat aiz | veelvienu rindinju.
nu shitaa man ir vieniigaa advanceetaa fiicha ko mircaa es izmantoju
aa un veel performus izmantoju lai ierakstiitu tur paroles idenfikaacijas, katram serverim izveido savu grupu, kuraa no saakuma ievada niku
/nick kaukas
taalaak
/msg nickserv identify parole
un taalaak kanaalus kuriem tu gribi pievienoties
/j anime
/j grupensex
shaadi sakonfiguree katram serverim un ataisot mircu to ieguusti to ka tev uzreiz ielogojas visos serveros un kanaalos un tu visur idenficeejies
celsh uz performiem
tools-options-Connect-options-Perform
AA un pedeeja mega advanceetaa fishka kas vajadziiga mircaa ir highlighti
ejam atkal tools-options-Irc-Highlight tur njemam add un ierakstam $me
un izveelamies kraasinju kas atshkjirsies no taas texta kraasas kada buus pamataa jusu mircaa es ieteiktu kaadu pilniibaa atshkjiriigu no parastaa kanaala texta.
So kaapeec tas bija vajadziigs tagad ka kaads cits cilveeks pieminees juusu esosho niku savaa tekstaa jums vinsh izgaismosies, ja gribat buut mega advanceets var pielikt skanju tad ar juus dzirdeesiet ka jums kaads ir uzrakstiijis es personiigi to nedaru.
Fuh nu tas manupraat ir viss kas nepiecieshams ircaa protams ddaudziem jau vajag vairaak bet man pietiek ar shito cool.gif
edg
Tiem, kam vispaar slinkums rakstiit visaadus identify blablabla un join blablabla, lietojiet zemaak redzamu pashsaprotamu skriptinju. Pie tam, biezhi kaitina tas, ka vienaa serverii jau iekshaa un tu jau drukaa, un peeksnji citaa serverii ieiet un jaunais logs aktivizeejas, un tu teikuma beigas uzraksti tajaa jaunajaa, nospied enter un saki f... Zemaak eshoshais skripts arii pret to ir nociiniits. Un nav nemaz tik sarezhgjiits kaa saakumaa varbuut izskataas.

on *:START: {
; Pievienojas galvenajam serverim
/server irc.delfi.lv

; Pievienojas paareejiem serveriem
//.timer 1 0 scon $activecid window -a " $+ $active $+ " | /server -m irc.irchighway.net
//.timer 1 0 scon $activecid window -a " $+ $active $+ " | /server -m irc.apollo.lv
}

on *:CONNECT: {
/nickserv identify parole
if ( $network == IRCnet ) {
/j #anime.lv
}
elseif ( $network = IRCLV ) {
; Shitais ir irc.delfi.lv
/jn #anime
/jn #otaku
}
elseif ( $network = irchighway ) {
/jn #revolve
/jn #manga-underground
}
else echo -s Tu esi serverii $server , kas ir tiiklaa $network
}

P.S. Jaaieveero, ka galvenajaa serverii pie galvenaa chana ir /j, bet visur citur ir /jn. Tas naak komplektaa pie taa, lai peekshnji neaktivizeetos jauns logs.
kaarleens
QUOTE(edg @ May 30 2005, 11:59)
Tiem, kam vispaar slinkums rakstiit visaadus identify blablabla un join blablabla, lietojiet zemaak redzamu pashsaprotamu skriptinju. Pie tam, biezhi kaitina tas, ka vienaa serverii jau iekshaa un tu jau drukaa, un peeksnji citaa serverii ieiet un jaunais logs aktivizeejas, un tu teikuma beigas uzraksti tajaa jaunajaa, nospied enter un saki f... Zemaak eshoshais skripts arii pret to ir nociiniits. Un nav nemaz tik sarezhgjiits kaa saakumaa varbuut izskataas.

on *:START: {
  ; Pievienojas galvenajam serverim
  /server irc.delfi.lv

; Pievienojas paareejiem serveriem
  //.timer 1 0 scon $activecid window -a " $+ $active $+ " | /server -m  irc.irchighway.net
  //.timer 1 0 scon $activecid window -a " $+ $active $+ " | /server -m  irc.apollo.lv
}

on *:CONNECT: {
  /nickserv identify parole
  if ( $network == IRCnet ) {
    /j #anime.lv
  }
  elseif ( $network = IRCLV ) {
    ; Shitais ir irc.delfi.lv
    /jn #anime
    /jn #otaku
  }
  elseif ( $network = irchighway ) {
    /jn #revolve
    /jn #manga-underground
  }
  else echo -s Tu esi serverii $server , kas ir tiiklaa $network
}

P.S. Jaaieveero, ka galvenajaa serverii pie galvenaa chana ir /j, bet visur citur ir /jn. Tas naak komplektaa pie taa, lai peekshnji neaktivizeetos jauns logs.
*

buus japorkonfiguree izskataas eertaak nekaa performus chakareeties veidojot taas grupas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.