es neizmantoju scriptus vispaar un juutos laimiigs
Aa nu vieniigais ka ataisu man visi serveri reizee uzreiz atveraas .
tovar izdariit taadi atver mircaa script editor un tur remotees jaieraksta
on *:START:{/server chat.118.lv | /server -m irc.motr.ru:6667 | /server -m irc.apollo.lv | /server -m 10.10.10.77:6667 }
piemeeram chat.118.lv juus liekat jebkuru savu servaku ja jums vajag tikai 2 tad paareejos idzeesiet un atstaajiet } shitaas iekavinjas beigaas ja vajag vairaak tad iekopeejat aiz | veelvienu rindinju.
nu shitaa man ir vieniigaa advanceetaa fiicha ko mircaa es izmantoju
aa un veel performus izmantoju lai ierakstiitu tur paroles idenfikaacijas, katram serverim izveido savu grupu, kuraa no saakuma ievada niku
/nick kaukas
taalaak
/msg nickserv identify parole
un taalaak kanaalus kuriem tu gribi pievienoties
/j anime
/j grupensex
shaadi sakonfiguree katram serverim un ataisot mircu to ieguusti to ka tev uzreiz ielogojas visos serveros un kanaalos un tu visur idenficeejies
celsh uz performiem
tools-options-Connect-options-Perform
AA un pedeeja mega advanceetaa fishka kas vajadziiga mircaa ir highlighti
ejam atkal tools-options-Irc-Highlight tur njemam add un ierakstam
$meun izveelamies kraasinju kas atshkjirsies no taas texta kraasas kada buus pamataa jusu mircaa es ieteiktu kaadu pilniibaa atshkjiriigu no parastaa kanaala texta.
So kaapeec tas bija vajadziigs tagad ka kaads cits cilveeks pieminees juusu esosho niku savaa tekstaa jums vinsh izgaismosies, ja gribat buut mega advanceets var pielikt skanju tad ar juus dzirdeesiet ka jums kaads ir uzrakstiijis es personiigi to nedaru.
Fuh nu tas manupraat ir viss kas nepiecieshams ircaa protams ddaudziem jau vajag vairaak bet man pietiek ar shito