swordsman
Apr 30 2005, 20:48
kurs tad iisti uzvareeja???????es neredzeeju!!!!
volzha
Apr 30 2005, 20:53
Ehh kauneejies buutu tik skaistu speeli palaist garām. Diemžēl zaudējām 4:6. Būtu iegājis www.hokejs.lv
swordsman
Apr 30 2005, 20:58
QUOTE(volzha @ Apr 30 2005, 19:53)
Ehh kauneejies buutu tik skaistu speeli palaist garām. Diemžēl zaudējām 4:6. Būtu iegājis www.hokejs.lv
es biskin saakumu redzeeju bet peectam izgaaju laukaa!!!!man baigi patikaaas latviesiem pirmais gols!!!vini taa baigi aatri iesita!!!saakumaa (kad kanaadai bija 6 un latvijai bija 2)es domaaju ka latviesi vairs nevienu golu neiesitiis!!!
Kagome
Apr 30 2005, 21:03
forsha speele, bet zeel ka muuseejie zaudeeja
ShinChan
Apr 30 2005, 21:04
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 19:58)
...(kad kanādai bija 6 un latvijai bija 2)es domāju ka latviesi vairs nevienu golu neiesitiis!!!
Nebija tādas situācijas spēles laikā, rezultāts bija 5:2, kad mūsējie saaka atkapāt. Prieks par Masalu, par spīti can. brutālajai spēlei pret viņu, šis tomēr spēja labi nostāvēt. Nedaudz vainot var tikai pie pēdējiem vārtiem (cerams, ka nepārdegs aiz kreņķiem). Turpretī Irbem savs gols bija jāņem, pārāk ātri kājiņu un nūju pierāva sev klāt. Kopumā spēle bija laba, ja vien aizsardzībā mazākumos tādas lažas nebūtu laiduši. Kanādai, manuprāt čempionu tituls šogad nespīd, pārāk jau nu neprecīzi un lēni spēlē, bet kas zin.
swordsman
Apr 30 2005, 21:04
QUOTE(Kagome @ Apr 30 2005, 20:03)
forsha speele, bet zeel ka muuseejie zaudeeja
jaa stulbi ka muuseejie zaudeeja
swordsman
Apr 30 2005, 21:06
QUOTE(ShinChan @ Apr 30 2005, 20:04)
QUOTE(swordsman @ Apr 30 2005, 19:58)
...(kad kanādai bija 6 un latvijai bija 2)es domāju ka latviesi vairs nevienu golu neiesitiis!!!
Nebija tādas situācijas spēles laikā, rezultāts bija 5:2, kad mūsējie saaka atkapāt. Prieks par Masalu, par spīti can. brutālajai spēlei pret viņu, šis tomēr spēja labi nostāvēt. Nedaudz vainot var tikai pie pēdējiem vārtiem (cerams, ka nepārdegs aiz kreņķiem). Turpretī Irbem savs gols bija jāņem, pārāk ātri kājiņu un nūju pierāva sev klāt. Kopumā spēle bija laba, ja vien aizsardzībā mazākumos tādas lažas nebūtu laiduši. Kanādai, manuprāt čempionu tituls šogad nespīd, pārāk jau nu neprecīzi un lēni spēlē, bet kas zin.
ai nujaa 5:2
Kagome
Apr 30 2005, 21:09
stulbi arii tas, ka kaanaadiesi to vien dariija kaa sita muuseejos, vienam pa galvu iesit, otrs ietriecas tiesnesii, tresais vispaar....
saakums vismaz bija labs. 1:1 , tad ar 2:2 un taalaak jau aizgaaja auzaas....
Kagome
Apr 30 2005, 21:42
uz speeles beigaam bija izredzes ka buus neizskirts, bet kanaadieshi iesita vaartus un rezultaats palika 4:6
Otraas treshdaljas beigaas jau sapratu (taapat kaa visi pareejie), ka nu pat ir pakaljaa, Kanaada muus izraveeja, bet treshais treshdalja bija teishaam aizraujosh
volzha
Apr 30 2005, 22:08
Jaa masalskis nostaaveeja labi, man pat vinjh saak iepatikties jo shajaa speelee nevienu kljuudu par ko buutu jaaiet raaties neieveeroju! A irbe cik skatiijos man kaut kaa likaas ka dara vinjh visu itkaa pareizi bet kaut kaa vai nu dazhreiz par aatru vai bik pa leenu!
spele bija tiri neko, vimaz nepakasam ar 6-0 un tas jau labi!
Ja kaads nav redzeejis hokeju ieejat saitee www.tv3sports.lv sadaljaa ''video'' un iedrukaajiet kodu: ppsrppy Vareesiet redzeet visu iesisto vaartu momentus.
masalski parak daudz iekaustija tapec jau 2 peridoa vins bisku zvangajas un m****s kanadiesi uzpirka tiesnesi pa kadu 1 mil jo vins pusi sodu nemaz itka neredzeja bet ta spele bija norm es redzeju lidz 3 periodam tad gaju ar draugiem uz bikernieku trasi bet vizmaz kanadiesiem bija tads abloms kad mes viniem 4 golus iesitam un viens no faktoriem kapec mes zaudejam bija tas kad kanadiesi bija stabili lielaki par musejiem
dmonster
May 2 2005, 21:31
Kā nu kā es esmu laimīgs, ka mēs tik labai komandai kā Canada zaudējām ar 4:6
swordsman
May 3 2005, 18:17
vot sodien jaaskataas latvija-ASV
dmonster
May 3 2005, 19:43
Dye US and Bush!!!
QUOTE(dmonster @ May 3 2005, 19:43)
Dye US and Bush!!!
Nokrāsojies US un Buš!!!
bet speele tiešām nebija godīga, es vareetu tam tiesnesim seju Sasist un Sist
Taa speele bija tiiraakais absurds... pirmos vaartus veel kautkaadiigi vareetu neiskaitiit, bet otros vajadzeeja noteikti ieskaitiit. es pats jau beidzu skatiities peec shitaa tieshnesha izgaajiena
dmonster
May 5 2005, 14:23
Yap yap tas Čehu d...ēj m...gabal tiesnesis mums visulaik, kaut par gaisa telpas USA spēlētājiem aizskaršanu, sodus deva
(piedodiet par rupjo vārdu izvēli, bet es esmu drausmīgi dusmīgs par to
Pilnībā negodīgo spēli!!!)
Pasaule nekad visiem nav godiiga.. laikam jau arii neduus ar.. Demokraatijaa tomeer kaut kas nav ta kaa vajag.
Man vismaz prieks par vakardienas speeli..
Nez, vai ir kāda anime par hokeju?
Japāņiem šis sporta veids ir tomēr svešs...
ShinChan
May 6 2005, 14:07
QUOTE(Taka @ May 6 2005, 10:48)
Japāņiem šis sporta veids ir tomēr svešs...
Kur ta svešs, regulāri čempionāta augstākajā grupā spēlēja (pirms IIHF mainīja reglamentu). Mūsējiem izslēgšanas turnīrā vismaz bija ko piesmiet
dmonster
May 6 2005, 14:23
Latvija 3:1 Slovēnija
swordsman
May 6 2005, 14:58
jaa taa bija negodiiga speele muuseejie jau buutu vineejushi!!!!!!Vismaz labi ka muuseejie vineeja sloveenus,bet es jau iisteniibaa zinaaju ka muuseejie vinnees jo sloveeni tak nemaak speleet hokeju
dmonster
May 6 2005, 15:31
Vainu nemāk vai arī slinķi, jo spēlējot viņiem bija maz uguns.
Labi,ka arii peec taas "speeles" ar amerikaanjiem (tieshi taa,par speeli normaalaa weidaa to newar saukt - tas pusaklais aapsis izbojaaja pilniigi wisu... winjam wajadzeetu brilles un dzirdes aparaatu nopirkt (tas taa,katram gadiijumam naakotnei..), autowadiitaaja tiesiibas atnjemt un paradiizee neielaist (winch taapat droshwien ellee nonaax!
)..njaa..) wismaz sloweenjus winneejaam un taalaak tiekam...BET wareeja jaw sloweenjus taa pamatiigaak sagrawt..buutu labaaka skatiishanaas..
dmonster
May 7 2005, 09:16
QUOTE(rebel @ May 6 2005, 18:52)
Labi,ka arii peec taas "speeles" ar amerikaanjiem (tieshi taa,par speeli normaalaa weidaa to newar saukt - tas pusaklais aapsis izbojaaja pilniigi wisu... winjam wajadzeetu brilles un dzirdes aparaatu nopirkt (tas taa,katram gadiijumam naakotnei..), autowadiitaaja tiesiibas atnjemt un paradiizee neielaist (winch taapat droshwien ellee nonaax!
)..njaa..) wismaz sloweenjus winneejaam un taalaak tiekam...BET wareeja jaw sloweenjus taa pamatiigaak sagrawt..buutu labaaka skatiishanaas..
You Go Girl! ^^ Vakar man nāca ausīs galvenais tiesnesis, kas tiesāja LV:USA vairs netiesās galvenās hokej spēles. Yai He is a F..... !^&@$(!%(*@#$%(@#%(*#&%#*@%#^# (nejautājiet man, ko tas tikko nozīmē)
3:0 nu bet tik bremzeeti speeleeja...
dmonster
May 7 2005, 20:25
Tās spēle kautkā suks, bet vismaz mēs ar 3:0 Ukraini uzvarējām.
QUOTE(dmonster @ May 7 2005, 08:16)
Vakar man nāca ausīs galvenais tiesnesis, kas tiesāja LV:USA vairs netiesās galvenās hokej spēles. Yai He is a F.....
uhu,tas chehu wolodja ir banned no wc (nejaw tualetes,bet chempijonaata..
) .. taa winjam arii wajadzeeja...kautgan buutu wareejushi arii acis izraut un burcinjaa winjam zem gultas pasleept..hmmz,ok,warbuut tas bish par sherpu
.. un shodien mees winneejam ukrajnjus: juuuhuu,sarawj, Latwija! es gan speeli neredzeeju,bet pac galwenajs jaw bij' uzwareet wajta ne?
maakoniitis
May 8 2005, 00:07
Nabaga ukraiinietis, kas tur traumeets pameta speeli
Bet speele man arii likaas kaut kaada bremzeeta... varbuut bija nogurushi, vai arii uz visiem 100 nespeeleeja...
Bet malachi tikuntaa... 3:0 yeee!
spele bija laba 3:0 mes vinejam jo saja spele irbe bija tiesi ka muris vartos bet ukrainas vartsargam nevajadzetu irbes vecos paradumus pienemt un caur kajam laizs un ja mes uzvaram nakoso speli tad mums ir realas iespejas tikt ceturdal finala
dmonster
May 8 2005, 09:29
Tajā spēlē nebija tik aizraujoša īstenībā. SadX2 , caz Ukrainē halles varētu taisīt ciet and
spēlētāj kāda kaite.
galiigais sviests... itkaa treshajaa periodaa labi saaka speeleet muuseejie, bet tad atkal vinji 2 lielaakaas izdeviibas traapiit gandriiz kaa pa tukshiem vaartiem, nomaazee ar to ka nemaak pa shaibu traapiit! Mums shitais neizshkirtais 0:0 ir taapat kaa zaude... un Zviedrus buutu jau gandriiz neiespeejami uzvareet...
Velns kaa shogan nenoveicaas - jaaspeelee pret gandriiz visiem hokeja favoriitiem...
Varētu Zviedri mums tīšuprāt zaudēt, jo zviedriem lielākas galvassāpes būs ja somi tiks tālāk nekā mēs.. bet nu cerības mazas ka viņi tā darīs.. =)
dmonster
May 10 2005, 13:33
This F... stinks!!! LV:Somija bija 0:0. Tik vārgi spēlēja. Tagad, kad pret Zviedriju ir jāspēlē mēs cerams vismaz nezudēsim.
Kadel JUS domajat ka musejie bez atputas labi nospeles.
sandzi
May 10 2005, 15:27
ja mums paveiksies mes varetu gut vieglu uzvaru jo zviedri ir jau talak vai uzvar vai zaude bet somija gan nav zviedri varetu spelet bez motivacijas jo viniem neko nevajag vai ari treneri domas gudri un laus mums uzvaret un lai mes aiznemtu somu vietu jo somi ir specigaki neka mes un tad ja mes tiksim talak zviedriem nebus jauztraucas jo somi ir labakaja 8 pasaule
hmm..nju warbuut informeejam zwiedrus par to,ka winjiem mums jaazaudee?
dmonster
May 10 2005, 18:26
QUOTE(sandzi @ May 10 2005, 14:27)
ja mums paveiksies mes varetu gut vieglu uzvaru jo zviedri ir jau talak vai uzvar vai zaude bet somija gan nav zviedri varetu spelet bez motivacijas jo viniem neko nevajag vai ari treneri domas gudri un laus mums uzvaret un lai mes aiznemtu somu vietu jo somi ir specigaki neka mes un tad ja mes tiksim talak zviedriem nebus jauztraucas jo somi ir labakaja 8 pasaule
Pray to the Great Hockey Lord that that happens, *begging* PLEASE!!!
mees JAW esam principaa zaudeejushi.. stulbais Great Hockey Lord neuzklausiija Tawas luugshanas... lajkam zwiedri izdomaaja,ka tie 3 punkti un "sportiskais gars" (weeh,kursh idioc domaa par taadaam lietaam,kad runa ir par Latwiju???? wareeja jaw mums zaudeeties..) winjiem ir swariigaaki nekaa waajaaka komanda kaa pretinieki..
aah..atradu Tawu kluudu.. Tu iespeejams neluudzi pareizo luugshanu.. es tagad saakshu taa centiigi.. kas wer un weelas, un paspeej - piewienojas!
Hokeja Dievs laukumā,
Svētīts lai top Tavs vārts,
lai nāk Tava piespēle,
Tavs plāns, lai notiek
kā vārtu priekšā, tā arī aiz vārtiem.
Mūsu dienišķo uzvaru dodi mums šodien,
un piedodi mums mūsu fanību,
bet atpestī mūs no zviedriem,
jo Tev pieder ķivere,
spēks un kļuška!
Mūžīgi mūžos..Sarauj!!!
nu tā, es tā gaidīu ka būs 10:00 un tomēr nebija.. bet nebija tāju 9:1 arī ar meisterību nespīd.
Īstenībā to jau varēja redzēt pa gabalu, ka Zviedri ir pārāki par Latviešimem visā, sākot no kombinācijām, un beidzot ar ripas pārtveršanu...
Bet tomēr-Kauns.. kauns par tāāāādu starpību...
tas pac,kas sloweenjiem ar kanaadu - 8:0, tikaj mees atshkjiriibaa no winjiem waartsargu paarspeejaam.. njaa..bet speeleejaam ar zwiedriem,newis kanaadieshiem.. nju,nekas,paldies treneriem,kaa teiktu komenteetaajs..
dmonster
May 11 2005, 08:54
*
furios like hell
* GOD DAM IT!!! That Cheap Hockey Lord!!! Kā mēs, PAT MĒS, varējām zaudēt ar 8 vārtu atšķirību???
sandzi
May 11 2005, 14:17
to ko es eicu butu izpildijies bet zviedriem tad butu jaspele talak ar cehiem un neviens ar viniem negrib spelet un tapat musejie 2 speles pec kartas nevar panest
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.