Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bloody_dragon art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
bloody_dragon
image

laugh.gif
bloody_dragon
P s. rokaz speciaali taadaz pagaraakaz cool.gif
jurc
seja tāda mazliet šķībi greiza.. varbūt kontūras vajadzētu izteiktākas... bet ir ok īstenībā...

visvairāk sajūsmina tas "suns"... mazliet atgādina hellsinga suni....
bloody_dragon
thx. baigi gruuti knibinaaties fotoshopaa, ar roku daudz wieglaak biggrin.gif
Kima
I LIKE IT!!!!!!!!!!!!!!!SUPER!!!!!! man nav ko teikt, nopietni!!!!! Turpni, labprāt redzēšu tālāk!!!!
Krūškurve gan atgādina Kirxha darbus, bet nu....I STILL LIKE IT!!!
baseboalbatboy
Hihihī...kādiem te sakrīt gaumes happy.gif
-kumori-
Weeeee! Kas par kaklu!!! Esmu shoka... ph34r.gif
Man ari tadus nagus gribetos... mellow.gif Superigz darbs.. Tikai to kleitu vajadzeja kaut akda spilgtaka toni, citadi man tie suni pirmie lec acis!!!
bloody_dragon
Tas bija sen , bet meez ar krixi to briesmiigo kaarnumu kopaa izstukojaam laugh.gif
anishuara
Yo! tie tik ir nagi.... man gan tadus gribetos... ja rs tiem suniem gan kautkas nav ta... tongue.gif
not_alone
QUOTE(bloody_dragon @ Apr 25 2005, 20:20)
Tas bija sen , bet meez ar krixi to briesmiigo kaarnumu kopaa izstukojaam laugh.gif
*

hey hey,kaarnumu mees kopaa neizdomaajaam dry.gif but,anywayz,smukinji smile.gif man personiigi tie suniissi liekas adorable smile.gif
baseboalbatboy
huh.gif Man viens jautājums ir ... vai jūs tās bildes Foto Shopā krāsojat?
not_alone
kas tas ir-juus?? dry.gif ec dazzas kraasoju,tb,3 no mana topica...njaa...un bloody te tik 1 wien ir... smile.gif
bloody_dragon
Taz bija tik sen , ka ez wairz neatceroz dry.gif
un neputrojiet mani ar not alone biggrin.gif
bloody_dragon
image
Ghoul
Yep!!! Peedeejais man patiik, taa kaa no cilveekatur ir maz man nav kur piesieties, man ljoti patiik ka tu ziimeejumus kraaso ( labi kraaso smile.gif ) man dimzeel nav zinaashanu photoshop lietoshanaa un ja godiigi nav arii pasha photoshopa..... laugh.gif
xikes
Njja.. Izskataas labi, un ja veeriigi ieskataas, tad var izsekot katram Photoshopa pieskaarienam.. un tad secinaat, ar cik gan vienkaarshiem paneemieniem var dabuut kaut ko tik apsveicamu..
bloody_dragon
shiz ir vienz no aaboliishu seerijas wink.gif ceru,ka patix
image
sandzi
ta abolisu serijas bilde izskatas bisku patrula!!!! huh.gif
Ito no Kazuki
Woot, mums te ir gothic surrealist happy.gif Man vislabāk patīk pirmā bilde - it sevišķi sunīši smile.gif
bloody_dragon
shiz ir mazliet wecaax , tachu ljoti miiljsh tongue.gif tongue.gif tongue.gif
bloody_dragon
image
baseboalbatboy
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Hapy new yer smile.gif ...smuki,smuki.... smile.gif
Ayumi
tas sunis biskiit izskataas peec Hellsinga suniisa.(pirmajaa ziimeejumaa)
Gotic style-labi! laugh.gif
Winry
Jaa...Gotikas stilaa tew sanaak ziimeet....pat ļoti labi!!!!! biggrin.gif

P.SMan naw kur piesieties , jo katram savs stils!!!! biggrin.gif
Tinkerbela
Arpraats!Es te ta skatos un ar katru pavedienu zimejumi paliek superiigaaki!
AmnE
njaaa... peedeejais manupraat wiss labaakais... ziimeet tik taalaak.. patieshaam labi sanaak!
pinksakura
uuuuu man patīk...ļoti kā teikt orģināli... biggrin.gif
Dero
labai kaa pirmatneejais manuskripts... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.