Help - Search - Members - Calendar
Full Version: anime bilzhu pakas
Anime forum > Anime > Requests
evo
es veeleetos vai kaads nevar man iedot anime bilzhu pakas rar formaataa (varbuut arii zip biggrin.gif) kr4 es esmu kolekcionaars un kolekcioneeju anime + manga bildes... augstas kvalitaates... vai nevarat savas kolekcijas sararot un ielikt kkur vai arii atsuutiit uz e-pastu evo.exe@inbox.lv???
Hideki
Parasti tādās pakās nezkāpēc biggrin.gif ir bildes no Hentai spēlēm, bet gadās arī izņēmumi.... rolleyes.gif
edg
Man bija kaut kaadas Miyazaki bildes. Neatceros, kur ierakstiiju. Ja runa ir par bilzhu pakaam, tad man uzreiz naak praataa kaartiigas 200mb pakas (nevis 20mb CGs no hentai speeleem kaa dazham labam). Taapeec, ka 200mb ir padaudz, e-mail neder. Nosauc savas iespeejas: 1. kaadas failu pumpeeshanas progas lieto 2. kad tu esi online 3. kaa tevi tajaas progaas sauc, kaa un kur samekleet. Tad arii es vai kaads cits varbuut pat padomaas, vai sazipot savas bildes un iedot tev. Buutu veel veertiigi, ja vareetu noraadiit, kaadas tieshi bildes tev interesee. Piemeeram, vai tev der arii fanart, kaa veertee kvalitaati, vai varbuut der tikai origjinaalie skani, u.t.t. wink.gif
deleted-ray
Es no torenta 1x novilku Naruto paku ar kaadaam ~~ 500 bildeem
zenofex
Man ir gandrīz visas Bishi izdotās bilžu pakas. Varu ielīst kādā no Latvijas hubiem lai varētu nokačāt.

Ja tomēr vajag uz CD tās pakas, tad lūdzu sūti privāto ziņojumu. Kautko izdomāsim.
evo
es vispaar dc++ neseezshu, ka4aaju no torrentiem visu...bet varu atnaakt kaadu reizi uz kaadu dc hubu...pasakat abi laiku un hubu...(adresi) pienaakshu...paldies par sapratni
zenofex
QUOTE(evo @ Apr 22 2005, 13:04)
es vispaar dc++ neseezshu, ka4aaju no torrentiem visu...bet varu atnaakt kaadu reizi uz kaadu dc hubu...pasakat abi laiku un hubu...(adresi) pienaakshu...paldies par sapratni
*

hub.uo.lv

Brīvdienas
evo
nu man taa ka es tur netieku iekshaa raaada ka slikts niks mainu vairaakas reizes bet nekaa...varbuut kaadu citu hubu un shodien???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.