Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pom Poko
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
zenofex
Nu tad taa. Nesen noskatiijos sho Ghibli maaxlas darbu. Dazhas paardomas un noveerteejums no manas puses.

Vispirms saaksim ar to, ka shii filma, nav par cilveekiem, taa ir par dziivniecinjiem, kas aciimredzot bija jenoti (arii tulkojumaa vinji saglabaaja japaanisko nosaukumu - tanuki).

Izraadaas, ka tanuki cilveekiem tikai izliekaas par vienkaarshiem dziivniekiem, iisteniibaa vinji maak ljoti labi izlikties, un pieprot iluuzijas magjiju. Vispaar diezgan augsti attiistiita civilizaacija LOL.

Un tad vinju idillee kaadu dienu ielauzhas cilveeks, buuveejot jaunu pilseetu taa kalna pakaajee, kuraa dziivo aprakstaamaa tanuki cilts. Tanuki ir satrakoti un nolemj ciiniities pret cilveeka postosho dabu.

Filminja ir bezgala miilja, un itkaa humora pilna, tachu tajaa pashaa laikaa beediiga, un arii beigas nav laimiigas. Briizhiem ljoti palika zheel nabaga dziivniecinju un bija taa kaa kauns par mums cilveekiem, par to kaa mees nedomaajot izceertam mezhus un piesaarnjojaam upes, un par to nemaz neaizdomaajamies. Ir viegli sevii atrast "zaljo" noskatoties sho filmu.

Protams, animaacija bija nu vienkaarshi superiigaa liimenii, pluustosha, skaidra un dabiska, un backgroundi bija tik briiniskjiigi, ka acis noveerst nevareeja, vismaz 15 no tiem es mieriigi sev kaa walpaperi gribeetu wink.gif

The bottom line:
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif no 10
kaarleens
Zenofex failinja nosaukumu plz lai zinaatu ko meklet ?
CryRat
par dzīvnieciņiem saki ? par jenotiem ja ? un mīļa ar skaistu un plūstošu animācīju ja ? tjipa Bambi ( vai kā to stirnu ( vai kas tas par zvēru bija ) sauca ) no disneja ja ? laugh.gif

nu nez... nekas man nav pret mīļu un skaistu anime bet par dzīvniekiem... tas bišku par traku nav ?

nu bet esu pārliecināts ka manai mazajai māsiņai patiktu laugh.gif
Saiko
izklausās diezgan interesanti un cik ir nācies redzēt tad Studio Ghibli animācijas filmas vienmēr ir bijušas labas - neko pielikt ne atņemt...
kaut kā ir sanācis tā ka es vienmēr esmu uzskatījis ka Studio Ghibli ir tākā sava veida austrumu Disney + vēl US distributor ir Disney bet nu tas tikai mans imho smile.gif lai nu kā domāju ka došu iespēju šim gabalam...
par to faila nosaukumu - cik var redzēt tad netā ir diezgan daudz un dažādu versiju lai gan paša faila tomēr nav daudziem...
zenofex
Par traku, CryRat? blink.gif
Man liekas, ka tu bisk paarspiilee, iipashi njemot veeraa ka pat redzeejis sho animi neesi.

Nesaskatu tur neko "traku" skaistaa animaacijas filmaa par dziivniekiem.

To Saiko:
Nu es kachaaju to no Ezeliisha tiikla, tur bija 2cd versija no "red mania"
Batou
nuuu nav bijusi taada Ghibli filma ar kuru es nebuutu bijis apmierinaats.
neskaitot eezeliiti, nav kaads cits p2p tiikls kuraa var atrast?
arteck
Saiko, tas nav tikai tavs imho, bet gan diezgan oficiāli izteikts, ka Mijadzaki ir japāņu Disnejs. No vienas puses es to saprotu, no otras puses es rēcu par šo tizlo un banālo salīdzinājumu.

CryRat, Bembijs? Nu, šoreiz iebrauci auzās. Mazajai māsai? Arī iebrauci auzās. Filma ir kā maziem, tā lieliem. Ja neesi redzējis, tad nevajadzētu spriest par to kāds attiecīgais gabals ir. Uz priekšdienām smile.gif

Un vispār Pom Poko ir skaists un skumīgs gabals, kā jau zenofex rakstīja. It sevišķi brīnumainas ainas vērojamas jau uz pašām beigām, kad tanuki sarīko riktīgo šovu pilsētā.
CryRat
heh... es jau tikai smejos ( veseli divi laugh.gif ) ...nezinu... kaut kā nevaru iedomāties anime par dzīvniekiem un taj pašā laikā kaut ko nopietnu... dzīvnieki + animācija = ģimenes filma no disneja

nu bet tā jau ir ka nevajag spriest pirms esu redzējis ( un vispār es jau tikai jautāju ( paskaitat cik tur daudz jautājuma zīmju ) ) ...kaut gan nedomāju ka tuvākajā laikā mēģināšu... nemaz nesaista man dzīvnieku tēma...
zenofex
Jaa, jaa, CryRat dry.gif

Anime atrodama arii dc tiiklaa, kautvai hub3.crazycatgirl.com, zem taa pasha Pon Poko.
arteck
zenofex, ir Pom Poko nevis Pon smile.gif
Seto
hmmm .... dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.