Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Something from Faplo
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Faplo
smile.gif Nesen sāku nodarboties ar šito anime zīmēšanu. Nu šis ir mans pirmais kautkas
Ceru ka tas nav murgs ka jau teicu pavisam nesen saku zimet sitadas lietas wink.gif
Skatīt trešo postu
P.S. Ja katr grib redzet full tad
SheWr
Nu... itkaa jau labi, tik tev izdeviigaak buutu to bildi ielikt samazinaatu - taa labaaka kvalitaate un vieglaak kautko saskatiit...
Faplo
Meginajums to gigantu samazinat uz paint
dmonster
Divas labās rokas, pie pleciem nesaprotu vai uzplečni vai kā? Ja ne tad vajadzēja zīmēt, lai tie vairāk krīt uz leju (uz viena pleca parādiju)image apmēram šādi, tāda drusciņ tukla sanākusi, bet iesācējam nav slikti.
SheWr
labaak to vinjas kreiso roku piestumt mazliet tuvaak, jo kautkaa neproporcionaali izskataas, itkaa taa roka buutu mazliet atrauta no kermenja...
dmonster
blink.gif Uf to vēl īsti neievēroju.
Ella
Tikai viens jautājums ^^ Cik ilgi tu to bildi zīmēji?
Faplo
Nu kādas 3h jau nosēdēju, tapē ka nēesmu jau nekāds profs kas dažās minūtēs rada brinumu. sad.gif
Faplo
Man liekas, ,ka tev vairaak vajag skatiities anime un klasiities smago metaalu, un tad pameegjinaat veel

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Kikyou
QUOTE(kamui21 @ Apr 19 2005, 07:53)
QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 06:22)
Nu kādas 3h jau nosēdēju, tapē ka nēesmu jau nekāds profs kas dažās minūtēs rada brinumu.  sad.gif
*

Man liekas, ,ka tev vairaak vajag skatiities anime un klasiities smago metaalu, un tad pameegjinaat veel smile.gif
*

o_O;.... *blenž uz to "un klausīties smago metālu" daļu*

Bet tā visādi citādi ir labi tev tie zīmējumi. :3 Mani pirmie daudz-maz-anime-stilā zīmējumi bija daudz draņķīgāki... x_x
Ghoul
QUOTE(kamui21 @ Apr 19 2005, 08:53)
QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 06:22)
Nu kādas 3h jau nosēdēju, tapē ka nēesmu jau nekāds profs kas dažās minūtēs rada brinumu.  sad.gif
*

Man liekas, ,ka tev vairaak vajag skatiities anime un klasiities smago metaalu, un tad pameegjinaat veel smile.gif
*

Piekriitu, bet saakumam nav suudiigi, tu pameegjini kaadu ziimeejumu noziimeet tad jau iemaaciisies..............!!!
Faplo
Emm ir 3 zimejumi nozimeti. Vienk. Domaju ka nav labi tadus likt te ieksa. Otrs kapec neliku tape ka majas nav skenera[editet tongue.gif ]... sad.gif Bus vien jaiet pie drauga lai sist skene ieksa =]. Btw isti nesaprotu kapec smago metalu jaklausas dry.gif
Kikyou
QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 15:19)
majas nav printera...  sad.gif
*

Skenera. :3

Arī... nozīmēt nevajag. VARBŪT tas kautkā palīdz iemācīties. Bet, pēc manām domām, ir arī labāki veidi kā iemācīties zīmēt.
Faplo
eeeem kaaadi ? wink.gif
SheWr
QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 18:26)
eeeem kaaadi ? wink.gif
*

khem... pasham ziimeet? wink.gif
asamashii ritori banpaia
klausīties smago metālu ir ok, bet vēl labāk klausīties j-rock un j-metal, kautgan tas viss ir vienkārši jazzrock japāņu izpildījumā, līdzarto fantastika cool.gif moš pat ne anime skatīties, bet kādus tutoriālus palasi, un sākt zīmēt vislabāk ar klasisko zīmēšanu un tad kad ir priekšstats par formām un stuff, pāriet uz anime pamazām(i kind of did it that way tongue.gif ) bet nu es negarantēju rezultātus jo pats tagad baigi mocos un neko sakarīgu nevaru sazīmēt anime stilā sad.gif
Faplo
Nez anime kautka liekas vieglas pa citam zimesanas formam tur vismaz ir kautkada logika utt. Neesmu citus īpaši skatījies, bet varu iedomaties ka bus baigakais bezsakars. Btw te saka ka jaskatas anime - Kur laatvijas saitos mosh specialos anime hubos var ka4at ja tadas lietas latvija ir protams wink.gif
Kima
man patiik, ir redzams ka jau weidojas saws stils..un man patiik kad ziimee platus plecus wink.gif
Bet nu, domaaju ka patreneejies pie rokaam...kad man taas nesanaaca, allazh ziimeeju taas aiz muguras, wai ljoti lielos cimdos, wai weel kaut kaa citaadi sleepu, shkjiet tagad jau sanaak wink.gif
Man patiik taas meitenes seja, tas nu noteikti!!! wink.gif
dmonster
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Apr 19 2005, 19:07)
klausīties smago metālu ir ok, bet vēl labāk klausīties j-rock un j-metal, kautgan tas viss ir vienkārši jazzrock japāņu izpildījumā
*

Hmm tur jau ir kāda katram mūzika patīk es piemēram laižu uz Punk Rock un man visai labi sanāk klausoties.
Ghoul
QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 16:19)
Emm ir 3 zimejumi nozimeti. Vienk. Domaju ka nav labi tadus likt te ieksa. Otrs kapec neliku tape ka majas nav skenera[editet  tongue.gif ]...  sad.gif  Bus vien jaiet pie drauga lai sist skene ieksa =]. Btw isti nesaprotu kapec smago metalu jaklausas  dry.gif
*

Jaaklausas viss kas patiik un sniedz labu gariigo manaa gadiijumaa smagais metaals ( bet tas viss vienkaarshi jox ) smile.gif Pameegjini mazliet ieeenot un tml. tad labaak ( pilniigaak) izskatiisies smile.gif
Faplo
Esmu meginajis eenot tas <censored> nesanak. =/nez man liekas ka eenot un tas locijuma linijas reali grutas. Mosh ar laiku iemacisos vinas likt un eenot. Līdz šim nekas ar ēnām lādzīgs nav sanācis
rebel
hehe.. manam arii ar eenaam ir..mm..kaa to laj saka..MIILZIIGAS PROBLEEMAS... manjaw liekas,ka to war iemaaciities tikaj kkaa iipashi maacoties un mekleejot graamataas or netaa kur raxtiic, jo citaadi (wismaz man) sanaak drawsmiigi..eh,es jaw ar neesmu profesjonaalis un to bilzhuku gruuti saredzeet...bet,ja tas ir wiens no pirmajiem,tad ir ok,jo buut redzeejis manus saakumdarbus,no kreesla nokristu..taadi briesmonji wispaar smile.gif njubet jaa,galwenajs ir ziimeet..piemeeram uz wisaam lapaam,kur war,kkaadus siikus elementus,kas ienaak praataa..daudz daudz treneeties...jo,piem,man galiigi nekas nesanaaca,bet tagad jaw kko waru uzziimeet,kas arii peec anime izskataas happy.gif pac galwenajs jaw lajkam ir gribeet..taa jaw saka...aa,un weel kas - bajgi labi ir skatiit dziiwos cilweekus,jo winjiem proporcijas 100% ir saliidzinoshi parejzas... wink.gif
Kikyou
QUOTE(kamui21 @ Apr 21 2005, 20:25)
QUOTE(rebel @ Apr 21 2005, 19:27)
hehe.. manam arii ar eenaam ir..mm..kaa to laj saka..MIILZIIGAS PROBLEEMAS... manjaw liekas,ka to war iemaaciities tikaj kkaa iipashi maacoties un mekleejot graamataas or netaa kur raxtiic, jo citaadi (wismaz man) sanaak drawsmiigi..eh,es jaw ar neesmu profesjonaalis un to bilzhuku gruuti saredzeet...bet,ja tas ir wiens no pirmajiem,tad ir ok,jo buut redzeejis manus saakumdarbus,no kreesla nokristu..taadi briesmonji wispaar smile.gif njubet jaa,galwenajs ir ziimeet..piemeeram uz wisaam lapaam,kur war,kkaadus siikus elementus,kas ienaak praataa..daudz daudz treneeties...jo,piem,man galiigi nekas nesanaaca,bet tagad jaw kko waru uzziimeet,kas arii peec anime izskataas  happy.gif pac galwenajs jaw lajkam ir gribeet..taa jaw saka...aa,un weel kas - bajgi labi ir skatiit dziiwos cilweekus,jo winjiem proporcijas 100% ir saliidzinoshi parejzas... wink.gif
*

Nu labaak lai ziimee tie kam ir talants, taa speciaali bez iipashaam iemanjaam njemties un maaciities tehniski pareizi ziimeet ir beztolka....Kas maak tas pats ziimee kaa maak un grib...Citaadi iznaaks taadi sinteetiski moshkji bez dveeseles.
Paareejie priecaajas par smukiem ziimeejumiem un visi ir laimiigi smile.gif
*

Umm... Nav jau tā, ka piedzimst labi zīmējot... -.- Viss nāk ar laiku.
Vienīgais, ko vajag būtu tas, lai patīk zīmēt. Ja nepatīk zīmēt, tad nav iespējams neko ļoti labu uzzīmēt.
Faplo
Kopsh taas reizes taa iisti arii neesmu vairs neko taadu ziimeeejis. Tad nu sodien uznaaca taa sauktais ziimeejamais uzkiceeju uz papiire nofotograafeeju ieliku bildi PC un ar photoshop paarvilku liinijas uz datora un tad saakaas ilgais krasosanas proces liiniju korekcijas utt. Tad beigaas eksperimentaala eenoshana... Tad nu luuk kautkaads rezultaats! Domajams ka tadam iesacejam kaa man nav nemaz tik slikti smile.gif Vieniigi proporcijas, bet tas naak ar laiku vai ne?

Te full size

P.S. Kaadaa shokaa esmu veel tagad kad uzinaaju cik layeri ir laba lieta, btw uz plaukstaam neskataties ...
Grifix
Hmm tie wepi izstas tadi shkjibi un mugura dazhas viwtas asa bet ta jau diezgan labi izstas man mati patik. Well done man ar sagribejas kauko uzimet rit kersos klat redzes ka sanaks. laugh.gif
Namejs
es tew ieteiktu saakumaa ziimeet ar ziimuli wai pildspalvu...paintaa ir daudz gruutaak un nesanaak tik labi....un naakoshreiz ka ziimee kko pliku...izcel wairaak proprcijas...man liekas ka shitaajaa zimeejuma ir atteelota maza plika meitene...un tas shajaa walstii ir nelegaali biggrin.gif
Faplo
@Grifix nu jā līnijas laikam ir drausmīgas
@Namejs vispār es vispirms uzkicēju uz papīra un pēc tam tik datorā. Nu un man skeners tā uz roku nav piejams so zīmēju datorā...

Šodien uztaisīju jaunu darbu, jo iepriekšējais bija pārāk drausmīgs. Ceru ka šis būs labāks.

I hope you like it. smile.gif
Kazuki
ir jau lab tikai biki smiekliigi sanaak. cik saprotu taa tur ar izskapti ir naave, a tas dzheks kastee smaida liidz ausiim un izskataas visnotalj laimiigs smile.gif
baseboalbatboy
Peedeejais gan ir labs...pasleepushies kastee no naaves!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif ...vaig apskatiit tutorialus un palasiit mangas tad gan jau acis pieshausies kur nepareizi un kas jaapalabo...
Tigra2
Labais, ideja ir vienreizēja, : '' Uzzīmēšu viņus kastē nebūs ķermenis jāzīmē.''
Un nāve pagriež muguru, ''nebūs seja jāzīmē'',
Un, ja saliek visu kopā sanāk laugh.gif, tā tik turpināt. Gaidu nākošos ''slinkos zīmējumus''
LeoR
Uzspeeleesim pasleepes ar naavi. Ja taa godiigi shis ziimeejums man pat loti iepatikaas. Vismaz kaada pozetiivu emociju laadinja deva shajaa ne tik jaukajaa dienaa laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.