eee var kads ludzu pateikt man kadas realas animes filmas nosaukumus ??? Tur kur action un asinis ir vairak un lai butu Nindzas
D !
Ninja Scroll - ir action, ir asinis, ir ninjdzjas
par asiniim un nindzjaam laikam varu tev ieteikt shito:
QUOTE |
Datums: 2004-03-09 18:51 File neim: Ninja.
Mani sauc Andris un es esu pilnīgi bez prāta no ninzjām! Ninzjas ir super veči, es par viņiem nāvīgi fanoju!
Fakti par ninzjām: 1. Ninzjas ir zīdītāji. 2. Ninzjas kaujas caurām dienām. 3. Ninzju dzīves jēga ir izlēkt no krūmiem un apkaut garāmgājējus.
Ninzjas var nosist JEBKURU! Viņi griež nost galvas caurām dienām un tas viņiem ir pilnīgi kā divus pirkstus apčurāt. Viens ninzja pusdienoja restorānā un kādam džekam karote nokrita zemē. Tā karote vēl tikai bija pusceļā uz grīdu, kad ninzja jau bija apkāvis visu pilsētu! Jēe, jo ninzjas ir superspēks! Es mīlu ninzjas tik stipri, ka varu vai aptaisīties! Jums arī viņi jāmīl. Tu vai nu mīli ninzjas, vai arī viņi tev nocērt galvu. Izvēle tavās rokās! Es savu izvēli izdarīju!
Es skatījos arī filmu par ninzjām "Ninzja ar pupiem"
Darbība notiek debīla miļardiera mājās. Blondas beibes tur guļ visos kaktos un biezā slānī. Debīlis savāc pašu fifīgāko beibi un ievelk buduārā, lai izdrātētu. Skatītāji domā, ka beibe ir beibe, bet mēs ta zinām, ka beibe ir ninzja! Beibe pārsit debīļa galvu uz pusēm kā arbūzu. Nez no kurienes izlec asinssuņi un metas virsū beibei. Beibe iesper vienam sunim pa olām. Suns iespiedzas un izlec pa logu. Tad beibe palecas un iesper pa olām diviem suņiem uzreiz! Suņi iztvaiko. Tad nāk suņu barvedis, milzonīgs briesmonis. Beibe iesper pa olām barvedim un viņš eksplodē! Filmas beigas.
Man drausmīgi patika filma, es tā aizrāvos, ka vakarā gandrīz sadevu mātei pa muti.
Lai dzīvo ninzjas!
|
kaarleens
Mar 23 2004, 22:39
teenage mutant hero turltles
asinis labi daudz shkjiist
Akiranu
Mezzo ar nav slikts
standby
Mar 24 2004, 12:28
To Outlawz
*shausmiigi smejas.. krit gar zemi.. smejaas*
CryRat
Mar 24 2004, 18:42
tā kā topiks nav diez ko interesants... turpināšu offtopicku
tas
Outlawz ieliktais teksts izskatās ka ir tulkots no
The Official Ninja Webpage... dažiem tiešām nav ko darīt...
nu redz. es nemaz nezinaaju, ka tas ir tulkots
latvieshu txt njemts no shejienes -
http://journal.bad.lv/users/martinez/
volzha
Mar 25 2004, 11:30
Jā tekst bij labais
ShinChan
Mar 25 2004, 12:29
QUOTE (Outlawz @ Mar 23 2004, 07:00 PM) |
Fakti par ninzjām: 1. Ninzjas ir zīdītāji. 2. Ninzjas kaujas caurām dienām. 3. Ninzju dzīves jēga ir izlēkt no krūmiem un apkaut garāmgājējus. |
Es aptuveni taa pat domaaju...5 gadu vecumaa
PuPsik
Mar 26 2004, 03:17
QUOTE (Guest @ Mar 26 2004, 02:16 AM) |
QUOTE (Outlawz @ Mar 23 2004, 07:00 PM) | par asiniim un nindzjaam laikam varu tev ieteikt shito:
QUOTE | Datums: 2004-03-09 18:51 File neim: Ninja.
Mani sauc Andris un es esu pilnīgi bez prāta no ninzjām! Ninzjas ir super veči, es par viņiem nāvīgi fanoju!
Fakti par ninzjām: 1. Ninzjas ir zīdītāji. 2. Ninzjas kaujas caurām dienām. 3. Ninzju dzīves jēga ir izlēkt no krūmiem un apkaut garāmgājējus.
Ninzjas var nosist JEBKURU! Viņi griež nost galvas caurām dienām un tas viņiem ir pilnīgi kā divus pirkstus apčurāt. Viens ninzja pusdienoja restorānā un kādam džekam karote nokrita zemē. Tā karote vēl tikai bija pusceļā uz grīdu, kad ninzja jau bija apkāvis visu pilsētu! Jēe, jo ninzjas ir superspēks! Es mīlu ninzjas tik stipri, ka varu vai aptaisīties! Jums arī viņi jāmīl. Tu vai nu mīli ninzjas, vai arī viņi tev nocērt galvu. Izvēle tavās rokās! Es savu izvēli izdarīju!
Darbība notiek debīla miļardiera mājās. Blondas beibes tur guļ visos kaktos un biezā slānī. Debīlis savāc pašu fifīgāko beibi un ievelk buduārā, lai izdrātētu. Skatītāji domā, ka beibe ir beibe, bet mēs ta zinām, ka beibe ir ninzja! Beibe pārsit debīļa galvu uz pusēm kā arbūzu. Nez no kurienes izlec asinssuņi un metas virsū beibei. Beibe iesper vienam sunim pa olām. Suns iespiedzas un izlec pa logu. Tad beibe palecas un iesper pa olām diviem suņiem uzreiz! Suņi iztvaiko. Tad nāk suņu barvedis, milzonīgs briesmonis. Beibe iesper pa olām barvedim un viņš eksplodē! Filmas beigas.
Man drausmīgi patika filma, es tā aizrāvos, ka vakarā gandrīz sadevu mātei pa muti.
Lai dzīvo ninzjas!
|
|
|
buus, bl**, kaut kad jaapieregjistreejaas.
ok dari taa.
Bet ja nopietni tad vareetu ieteikt:
Ruroini Kenshin (OVAS, jo TV epizodees taas asinis liist tikai dazhbriid un arii ne visai nopietni),
http://www.animenfo.com/animetitle,315,tjb...ni_kenshin.htmlhttp://www.animenfo.com/animetitle,689,pvg...ni_kenshin.htmlHakkenden, The: Legend of the Dog Warriorshttp://www.animenfo.com/animetitle,1075,hl...nden__the_.htmlSamurai Deeper Kyo (vairaak gan fun)
http://www.animenfo.com/animetitle,933,mpl...ai_deeper_.html
QUOTE (Outlawz @ Mar 23 2004, 07:00 PM) |
par asiniim un nindzjaam laikam varu tev ieteikt shito:
QUOTE | Datums: 2004-03-09 18:51 File neim: Ninja.
Lai dzīvo ninzjas!
|
|
nu bllin chista labs -riktiigs ha ha...
Es varu tikai piekrist par Kenshin'a OVA'am... taas tieshaam ir labas... un shkiet veertas skatiities katram...
Hmm.. nu nonzas nebuus, bet asinis gan pekleem, varu piedaavaat Weiss Kreuz OVAs noskatiities..
off:
Yume, varbuut vari MAN Weiss Kreuz pidavaat?
Es redzeeju tikai...hmm.... 1 un 2 seriju. (parastais Kreuz)
Iri ir man OVA's uz diskiem. Ja atradīšu kur nobāzu atnesīšu tev paskatīties.
Tas ir labas.
Ito no Kazuki
Oct 15 2004, 15:19
Njus, ja vajag asinis, spriedzi, vardarbību (i parasto, i seksuālo) un smagi nesagremojamu pshiholoģisku zemtekstu, tad iesaku Perfect Blue - manuprāt, very labs šausmu gabaliņš, lai gan animācijas stils nav tas estētiskākais...
Ps > Piekrītu Yume par Kenshin OVA - viens no maniem faviem ^^ (TV sērijas gan nespēju līdz galam iemīļot ><)
deleted-ray
Oct 15 2004, 15:27
Wrath Of The Ninja -a arii asinjaina anime (filma) (pats veel neesmu redzeejis)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.