Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SheWrs arii kautko var uzmaaleet....
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
SheWr
kautko jau es ar maaku uzmeistarot.

Pavisam nesen uzziimeets darbs:
image

Veelaak ielikshu dazhus paareejos, tagad tik laiks aptruukaas...... dry.gif
dmonster
Neizskatās nemaz tik slikti, tikai rokas par mazu, degunam tāds drusciņ nepareiz ieliekums, bet tā labs.
jurc
pirmais ko padomāju kad ieraudzīju - mazs, mīļš, pūkains lācītis... biggrin.gif

Bet nu tu zīmē tā pat kā es - draņķīgi.. tongue.gif
QATRO
Ko varu teikt draņķigi: rokas pa resnu, īsu, drēbēm nav krokas, galva palielu, vai rumpis pa mazu(izvēlies pats),un pleci garām, bet pārējais nav sūdīgi.... biggrin.gif
Ghoul
Nu var redzeet ka esi tikko saacis ziimeet saakumam jau nav suudiigi ( pirms daziem gadiem arii taa ziimeeju) Nu ko man ir ieteikums pameegjini paseedeet pie galda ziimeejot mazliet ilgaak par minuuti......nepatiik proporcijas , un tas ka nav eenu.....
CloudX
smile.gif Man patiik vinja/vinjas acis ,mati arii taadi interesanti ,bet par paareejo jau ir izteikushies ieprieksh smile.gif
Kikyou
Nedaudz pēc alu cilvēka... happy.gif;
Bet tā jau iesākumam nebūt nav slikti.
dENuA
hmmm... niceeee smile.gif
SheWr
Nu taa kaa lielu izmeeru cilveeki man ne-iipashi padodas, tad uzmaaleeju mazliet kautko uz chibi pusi.......

Nu, tad veerteejiet pashi:
image
image
Ghoul
otrais nav slikts bet pirmaa acis mani biedee........... par lielu...........
SheWr
saakumaa vinjas bija normaalas, bet tad es nezkapeec paarziimeeju vinjas augstaak un tad man uzziimeejaas tik milziigas.......
xikes
Nevajadzeeja ziimeet augstaak, jo tagad vinas ir arii par augstu (ja buutu zemaak, mosh nemaz neizskatiitos par lielu). Acis cilveekam galvai ir tieshi pa vidu, nenemot veeraa matus.
No saakuma uzziimee galvu bez matiem ar aciim un visu paarejo un tad tik matus ziimee.
Ja paskataas uz galvu ar visiem matiem (it sevishki anime) tad driizaak izskataas, ka acis ir zem vidusliinijas.
edg
Es pirmiit lasiiju topiku "Reeciigas bildes no anime", bet tur es knapi taa izreecos kaa shinii topikaa. Tev jaaziimee mangu!!! Pie tam, jo nopietnaak tu pieveersiisies ziimeeshanai, jo smiekliigaaks buus rezultaats, pavisam preteeji gaidiitajam. Es jau tagad kraaju naudu tavai mangai!
SheWr
hehe.... rolleyes.gif par kuru tu domaa - augsheejo vai apakshejiem ziimeejumiem...?
edg
Visus! Bezmaz jaaliek uz desktopa, lai regulaari uzlabo gariigo, bet es negribu lai man apniik un ir neinteresanti peec tam lasiit tavu 100lpp mangu.
Ghoul
SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!SheWr mangaka!!!Yeey!!!!!!!!!!!
Catgirl
ĀĀĀĀĀ!!!!!!!! ohmy.gif Es saprotu cilvēks nesen sācis zīmēt.....bet piem. vins vecāks par mani....nu ta djadzētu vismaz par pilienu vairāk pieredzes, nekis par 3 litriem mazāk.... sad.gif ...ufff....tev ir jāmācas draugs, zīmēt....ko gan varu citu pateikt..... sleep.gif ...vispirms daži padomiņi.....1. zīmējums:

1. acis par tālu
2. deguns....tādu degunu arī es mācēju zīmēt, kad man bija 7 gadi..(vnk padomā kādu citu deguna stilu)
3. seja par garu
4. un smaids...tas nav reālistisks, padomā par realitāti, kuram animes vai mangas varonim ir šāds smaids?!
5. mati ir pārāk kantaini....ok, ir tādas multenes kurās ir tādi mati kā -oban- vai yu-gi-oh, bet kaut kā neizskatās labi....
6. pārāk tievs augums
7. nedabiski rokas ieliktas kabatās.....(pamēģini pats tā ielikt kabatās rokas pie spoguļa....)

P.S. tas ir meitene vai zēns? Saprast nevar....ok negribu īstenībā nevienu aizvainot, ja neskatās uz kļūdām izskatītos smuks cilvēciņš.... rolleyes.gif laugh.gif
kaitou-lala
Es tev ieteiktu paskatīties uz cilvēkiem tā kārtigāk!
proporcijas...kautvai sākumā nozīmē! rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.