Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Par wap lapas taisīšanu!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Tuning-man
Man jautājums! Kas ir nepieciešams, lai uztaisītu wap lapu un vai vispār to var? un kā?
Revol
Lai uztaisiitu web lapu pietiek ar notepad un zinaashanaam par html. ph34r.gif
Bet ja nopietni, tad njem kaut kaadu MS Frontpage vai Macromedia Dreamweaver un vari meeginaat ko uzstelleet, bet reaali nepalasot paaris graamatas par web lapu veidoshanu, html, xml, css un veel sho to, nekass spiidosh visdriizaak neizdosies.
Kad buusi uztaisiijis pashu lapu, tad vareesi arii domaat par hostoshanas vietas atrashanu, bet liidz tam tev veel laicinjsh ejams smile.gif
edg
Revol, runa ir par wap lapu nevis web lapu.

Atbilde uz tavu jautaajumu: Google.
Revol
QUOTE(edg @ Apr 1 2005, 22:41)
Revol, runa ir par wap lapu nevis web lapu.

Atbilde uz tavu jautaajumu: Google.
*

aaaaaaaaaarrrrrrggggggggggghhhhhhhhhhh, atkal neredzu kas rakstiits, mad.gif , buus laikam jaasaak par brilleem domaat tongue.gif .
Nu jaa, par to lietu tieshaam neko iipashi nezinu, teiksim taa, jaapiekriit shajaa gadiijumaa visdriizaak google ir tavs labaakias draugs un paliigs.
Kaede
Ziniet kša ir. Ar frontpage var ilgi ļoti čakarēties, pietam viņš nu nav tā labāka programma, la igan ir pieejamāka. Pietam, frontpage bieži neliek hiperlinkus dažiem dīvainiem vārdiem...
Faplo
Teiksim ta lai uztaisitu WAP labu ir vajadzigas pamatzinasanas par HTML tad pamacities XML un visbeidzot VML =] tad varbut beigas kautkas ari iznaks! PErsonigi man Wap lapas izveide neaiznema nekadas problemas biggrin.gif salidzinot ar html idezgan viegli ohmy.gif
bubu
Kādā sakarā te vajadzīga VML? (Vector Markup Language - http://www.w3.org/TR/1998/NOTE-VML-19980513). Tad jau labāk SVG, tas modernāks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.