Jā, Wiper te citā threadā ieminējās par šo, ka viņam patīkot, un es atcerējos, ka biju nosolījies pēc noskatīšanās iepostot threadu. Khe... aizmirsu
Anyway, manā skatījumā, ļoti labs seriāls ar spēcīgu atmosfēru. Ir vairāki aizkustinoši brīži un storyline attīstība arī ir laba- no esošajām 12 sērijām pirmās sērijas tiek pavadītas iepazīstinot ar personāžiem, pa vidu stāsts uz dažām sērijām pārceļās citur (no spoilers
) un beigās stāsts aprobežojas ar diviem personāžiem + kraukli / vārnu. Animācija ir tipiska modernajām animēm- detalizācija spēcīga un mākslinieki cenšas piestrādāt pie gaismām un reālisma. Vienīgi jaātzīmē, ka uz nerviem krita tas, ka viņi bija vairākās vietās noslinkojuši un neuzzīmējuši jūru, bet gan pielikuši vidjiku. gah... Bet, nav jau pirmā, un, visticamāk, ne arī pēdējā tāda. Anime stipri brauc filosofijā un vispār, abstraktajā, kur katrs varētu saskatīt ko citu, sev tuvāku. Jaātzīmē, ka no sākuma mani piesaistīja tās meitenes balss... neko tamlīdzīgu līdz šim nebiju dzirdējis... varbūt viņa runāja 'caur degunu' ?
Galvenie varoņi dzīvo mazā pilsētiņā, kur vienudien ierodas ceļoš askēts, kurš zin ko TĀDU (oho!), ka nu viss stāsts sāk centrēties ap viņu... deep...
Atziņas? Varbūt kāds zin, vai gadījumā šī anime nav veidota pēc dreamcast spēles vai otrādi?
un kas par bildi:
zenofex
Mar 31 2005, 13:46
Vispaar jau
http://anime.bug.lv/content/view/32/2/Bet, kopumaa njemot, zinu, ka Air man patiik. Pagaidaam esmu noskatiijies tikai paaris seerijas... tas ko redzeeju, mani sajuusminaaja.
Daudzi Air sauc par 2005. gada labaaku animi (jau!). Godiigi sakot, pat diivaini ka pa sho animi te forumaa neviens nav runaajis liidz shim briidim!
Taapat iesaku tiek kam Air patiik noskatiities Kanon, jo komanda aiz Kanon projekta ir taa pati.
skabais
Mar 31 2005, 14:34
hmm..
Ieks Baka updates ir kadi cetri vai pieci fansubu varianti - kuru jus ieteiktu kacat - neviens no tiem man nav pazistams. Vienigi Triad skiet dzirdets.
hmm, nu triad ir vislabaakaa kvalitaate, bet shkjiet ka vinjiem nav pabeigts projekts, tapeec es vilktu Koi...
Dažas sērijas es ar esu redzējusi... laba animācija... tiešām patikās... interesanti tēli, it īpaši tas mazais suņuks, liekas gudrāks par vienu otru cilvēku....
zenofex
Mar 31 2005, 15:59
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 14:26)
hmm, nu triad ir vislabaakaa kvalitaate, bet shkjiet ka vinjiem nav pabeigts projekts, tapeec es vilktu Koi...
Es arī skatījos [Koi], laikam visas epizodes esmu jai sakachaajis, uz HDD staav un gaida. Pirmaas 2 epas skatoties, pretenzijas neradaas.
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 14:26)
Man laikam visas seerijas Koi reliizes. Kvalitaate likaas normaala.
kaarleens
Mar 31 2005, 21:57
Es skatos Lunar nez kau kaa ir uzticiibai radusies shai grupai.
Par seriaalu nu ko seriaals vienoziimiigi meiteneem saturu es dazhreiz neizprotu bet nu tas taa.
Animaacija debesis nu tas ir jaaredz nu vispaar es neteiktu ka sugoi seriaals, bet nu intresants noteikti.
Nu skatieties un veerteejat pashi
meiteneem tapeec, ka daudz emociju iekshaa? Nu, es gan to neierobezhotu kaa tikai meiteneem.
Kādam ir pieejams dubs? Anyone?
QUOTE(bypass @ Apr 1 2005, 14:36)
Kādam ir pieejams dubs? Anyone?
Ne-e. Pagaidām nav relīzots ASV, līdz ar to dubs neeksistē.
Air is really a cute anime, anyone watched this? It's really sad story, I'm touched by Misuzu's courage. She smiles even though it hurts her feelings inside, If only I could enter that anime and give her a shoulder to cry and to comfort her just to make sure that she's really happy, but that won't work either. *sigh*
The characters are cute, well of course the anime Air are the makers of Kanon. It's obvious by the look of their characters and personalities. I give this anime a two thumbs up. ^ ^
man lieka kad esmu redzejis kadas 2 serijas kartigi neatceros
kaarleens
May 9 2005, 17:25
ehhh Lunar laikam uz shito projektu caneleeja jaavelk laikam buus triad
Hideki
Jun 11 2005, 14:43
Beidzot noskatijos, patiešām varu teikt ka tā ir labākā 2005 gada drāma. Būs jānoskatās velreiz. Tikai beigas tāds skumjas...
Es tikai nesapratu, Air movie ir jau iznācis, vai nav? Pārsvarā visur treileri, kautkāds Air dvd no anime-fin , kas relīzots 2004 beigās, kas laikam vel nevarētu būt movie, Special Disk 1-2 - laikam bonusi & intervijas ar veidotājiem ec.? un viss.
bypass
Jun 14 2005, 00:06
I enjoyed it though.
bljaaviens stulbais search engins, nenjem keywordus, kur mazaak par 4 simboliem.
Lai vai kaa, gribeeju atziimeet, ka pavisam nesen uzradaas tulkojums vecajai AIR filmai (anime, protams) kuru ir veerts noskatiities, storijs bish atshkjiraas no seriaala, taakaa cieniitaajiem patiks. Zheel tikai, ka tulkojums taads pasuudiigs ar vairaakaam kljuudaam.
torrents:
http://www.point-blank.cc:7001/torrents/%5...8f80f520ee2bb33
zenofex
Sep 29 2005, 22:44
Noskatījos Air.
Pats lielākais mīnuss seriālam ir tas, ka viņš ir par īsu. Pārāk daudz tajā ir mēģināts salikt iekšā. Bet ja neskatās uz to - scenārija ziņā ļoti labs un, varētu pat teikt, oriģināls darbs. Un skumjš bez gala.
Un vēl kas interesants - anime veidota par pamatu ņemot H-gāmi. Parasti uz hentai spēļu pamata taisītās anime ir pilnas ar ecchiness un divdomīgām situācijām, šeit ne miņas no ecchi nav. Eh, vispār skatoties šādas te animes ir skaidrs, ka anime kā žanrs tikai attīstās un kļūst bagātāks un interesantāks. Anime noriets vēl ir aiz vairākiem kalniem.
Ak, un Misuzu, kawaii iemiesojums, viņas smiekli un raksturīgais izteiciens "Gao"! Kawaiiness animē sit augstu vilni, un tāpēc vēl jo vairāk ir skumji to visu skatīties. Vairāk gan neko neteikšu, tas jau būtu nežēlīgais spoileris.
Church
Sep 30 2005, 00:11
veel pievienoshu pie ieprieksheejaa posta domaam vismaz manaas aciis reti skaistu surrounding/nature/sky animaaciju / un general kraasu gammas izveeli.
P.S.
Lunar laikam ir Air saistiibaa .. ehh .. norakstaams. Kuru no paareejiem suberiem buutu veerts njemt?
bu bu bu, Lunar ir pavisam labs, nemaz nesuudzies. Protams, ja tev nepatiik briivs, bet preciizs tulkojums, tad tev radiisies probleemas... kvalitaate Lunar ir ljoti augsta.
Church
Sep 30 2005, 04:29
QUOTE(Sigfa @ Sep 30 2005, 01:34)
bu bu bu, Lunar ir pavisam labs, nemaz nesuudzies. Protams, ja tev nepatiik briivs, bet preciizs tulkojums, tad tev radiisies probleemas... kvalitaate Lunar ir ljoti augsta.
es uz to pusi meegjinaaju graabt sausaas lapas, ka jau 9 grupas pabeigushas sho showu. Lunar savukaart bremzee kaut kaa pailgi :/
zenofex
Sep 30 2005, 07:40
Es skatījos Koi relīzi. Man tajā patika tas, ka tulkotāji katrai sērijai sākumā bija uzrakstījuši paskaidrojošus komentārus par visādām tēmām, kas skartas sērijā. Ļoti noderīgi. Par pašu tulkojumu man nav komentāru, jo japāņu valodu tik labi nesaprotu. Šrifts arī izvēlēts viegli lasāms.
kaarleens
Sep 30 2005, 20:33
Laikam Triad ir labaakais variants tikai vinji nenosuboja 13 epu jo taa itkaa ir flashbaki
Hikaru
Dec 11 2005, 20:14
Noskatījos Air. Ļoti skaisti uzzīmēta.
Tikai Story ļoti lēni attīstās, ka varēja iemigt. Mazāk sērijās to visu varēja sastumpt.
Dažās vietās atgādināja Azumanga Daioh, kur 10 reizes pēc kārtas saka vienu un to pašu teikumu vai dara vienas un tās pašas lēnas kustības, vai ilgi neko nedara.
Kā vispār ir ar Air Movie? Tas ir tas pats, kas seriāls, vai kaut kas savādāks?
pinksakura
Dec 11 2005, 21:53
QUOTE(Hikaru @ Dec 11 2005, 18:14)
Kā vispār ir ar Air Movie? Tas ir tas pats, kas seriāls, vai kaut kas savādāks?
nju es ar noskatījos ļoti skaisti uzzīmēts patīk mūzika.....sākumā pirmās epa ne īpaši bet beigas super...Hikaru cik es skatījos traileri Air movie man likās kad sižets tas pats...
bet likās biku savādāk zīmēts...
(bet tās ir tikai mans domas.)
Iepazinos ar šo anime jau kādu laiciņu atpakaļ tik bija slinkums ko meklēt un kko rakstīt. Tagad es uzrakstīšu. Ļoti patika animes atmosfēra, kā arī Misuzu tēls un viss, kas ar to notika.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Beigās es tā arī nesapratu, kur palika Yukito sans...
. Anime ļoti patīkama un mūzika tik skaista. Es novilku un bieži klausos šīs animes ostus. Kopumā dotu 9/10, jo likās tiešām ārkārtīgi interesanti.
Kikumi
Jul 27 2006, 19:46
Tad tā, šodien beidzot noskatījos AIR. Teikšu tā: bija mazliet par traku! Nekad vēl nebiju redzējusi animi, kas ir tik ļoti pārlādēta ar drāmu! Tas bija viens no iemesliem, kāpēc es ar lielu piespiešanos šo seriālu skatījos. Mazliet arī tracināja zīmēšanas stils. Tādam nopietnam sižetam pārāk mīļš. Tā it kā zīmēts būtu bērniem vecumā no 4 līdz 13 gadiem. Taču es neteiktu, ka šīs animes mērķauditorija ir šāda vecuma bērni. Viņi vienkārši nesaprastu, kas animē notiek. Stils ar sižetu šķiet ļoti dažādi un nesavienojami. Tas bija otrs iemesls, kāpēc ar lielu piespiešanos šo skatījos. Bet mūzika gan bija baudāma. Vismaz sākuma un beigu dziesmas. Par dziesmām, kas skanēja atsevišķās sērijās jāsaka tā: mazliet par saldu, bet ir klausāmas. Tēlu raksturi dažviet šķiet nesaprotami (Tohno, Michiru, Misuzu, Kanna), taču lielākoties ir patīkami. Vismaz Misuzu mātes raksturs patīkami attīstījās. Dzīvnieki bija tādi, kā lai saka, dīvaini. Īpaši izcelšu Potato. Tas domāts suns? Izskatījās un arī izklausījās pēc Pikachu AIR versijas. Piedodiet, bet tā nu bija. Vārna arī bija savā ziņā dīvaina. Nu labi, tā nebija gluži vārna, bet vienalga. Pats sižets: pagrūti uztverams, ja neskatās uzmanīgi. Es teikšu atklāti, ka neiebraucu tajā visā. Kopumā varētu dot 6 balles. Nu nav šis seriāls manā gaumē.
Tigra2
Jul 28 2006, 00:56
dabuuju skatiities ar krievu dubiem...
(origjinaalaas balsis tikuntaa bija so nemaz tik traki nebija)
bet vispaar skaista taa AIR movie , seerijaam liidzi nestaav(AIR TV ir vieniigaa anime, [graamata, filma], kas man izsaukusi asaras, so... saku ka tas ir vislabaakais ko esmu redzeejusi) bet filma arii laba, savaadaaka, ne tik dziļa, bet tikuntaa tik ļoti skaista.
jebkuraa gadijumaa iesaku visiem drama cieniitaajiem, tiktieshaam saapiiga sajuuta.
(ja iet runa par seerijaam tai spoilerii, tad )
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
yukito-sans kljuva par vaarnu/kraukli pats, izraadijaas, ka taa vaarna ir bijis vinjsh.
Catgirl
Aug 6 2006, 21:08
Ei, gadiijumaa pilnais nosaugums nav ''air gear'' ???
Ja nav, tad nepareizo skatos...
Air gear ir cita anime.. doh!!
Tomoko
Dec 25 2006, 01:05
Nyārg, nelepošos, bet esmu noskatījusies tikai pirmo epu, bet šai animei ir kāda noskaņa. Nevar īsti pateikt kāda, bet šis noteikti ir labs gabals. To var secināt kaut vai pēc citu atsauksmēm :B
Es nevaru sagaidīt, kamēr atkal tikšu pie kompja, lai redzētu Air.:3 Vienvārdsakot - I like it. ^^
Nerine
Jan 20 2007, 23:58
Es noskatījos visu vienā vakarā.
beigas bija tiiik labas. Man ļoti patika. Tik skumji un skaisti. un viss tik nevainīgs un mīļs un tad beigas mani trakoti saskumdināja. ļoti laba anime.
Tomoko
Mar 29 2007, 20:44
Beidzot es saņēmos un šo brīnišķīgo animi noskatījos līdz galam. Skaista. Tiešām skaista anime, nevienā animē neesmu tik daudz raudājusi kā Air. Nebija arī neviena vieta, kur kaut kas būtu ieklemējies, notikumi vislaik ritēja uz priekšu. Vēl protams arī piestaistīja noskaņa. Nesaprotu kā, bet animē ir ļoti patīkama noskaņa, kas padara tās skatīšos ļoti patīkamu.
Iesaku šo animi visiem.
QUOTE(Tomoko @ Mar 29 2007, 20:44)
Tiešām skaista anime, nevienā animē neesmu tik daudz raudājusi kā Air.
The wery same as me
Es tikko tikko noskatījos visu Air. Un tad atklāju, ka jūs te par to rakstāt.
Tā nudien ir ļoti skumja anime multene. Nudien. Aizkustinoša. Es neraudāju, bet es savaldīju asaras. Kaklā bija tas rūgtais kamols. Un kaut arī šī Anime nebija ļoti skaidra, man tā ļoti patika.
Tagad man ir tik skumji... Skaista anime.
P.s. tikai tagad sapratu, ka viena no manām mīļākajām anime bildēm ir no Air. Bilde, kuru atradu Jūnijā 2006, nozīmēju un daudzreiz aplūkoju. Tik skaisti. MAn ir tik lieli iespaidi no Air, ka pat ieliku to Desktopā.
Un tagad viens jautājums. Sakiet man lūdzu, kad Yukito-san kļuva par vārnu??? Kad viņš paspēja un kā viņš to izdarīja?
Skyfall
Apr 1 2007, 22:59
^ Par vārnu viņš kļuva pēc tam kad viņš ziedoja savu dzīvību lai paildzinātu laiku kas bij palicis priekš Misuzu. (episode 7). Kā viņš to izdarīja... kas to lai zin
Un tagad iesaku noskatīties
Air the Movie
Un labi. Bet vēl viens jautājums. Es īsti nesapratu, kas tai meitenei bija par slimību, ka viņa sāka raudāt, tiklīdz atrada draugus? o_O kāds man var paskaidrot? ^^
Skyfall
Apr 3 2007, 00:46
Būtībā tas bija lāsts ko mūki uzlika Kannai 1000 gadus atpakaļ. Misuzu ir Kannas daļēja reinkarnācija, tapēc viņa cieš no tā paša lāsta. (Cik es sapratu tas lāsts ir ka Kanna būs mūžam nelaimīga, peldot debesīs).
Pēc idejas Yukito un Misuzu izdevās šo lāstu lauzt - Misuzu (Kannas reinkarnācija) izdevās iegūt patīkamas/laimīgas atmiņas pirms savas nāves. (Laiks ko viņa pavadīja ar savu māti (ignorēsim to faktu ka Haruka nav viņas īstā māte) ir šīs atmiņas - tā ir lieta ko Kanna pati nekad nesasniedza, jo viņas māte nomira gandrīz uzreiz tad kad viņiem izdevās viņu atrast.
Pēc Misuzu nāves Sora (Yukito vārnas formā >.<) aizlido sameklēt Kannu debesīs un nogādā viņai šīs atmiņas, laužot lāstu). Yukito ir Ryuuyu reinkarnācija -> iemesls kapēc viņš bij gatavs ziedot savu dzīvību lai palīdzētu Misuzu.
Tie divi bērni ko mēs redzam beigās ir nākamā (iespējams pēdējā) Kannas/Ryuuyu reinkarnācija... un no viņu teiktā var saprast ka lāsts ir lauzts (Skatoties uz Yukito un Misuzu zēns saka: "Viņiem - skarbas dienas. Mums - jauns sākums.")
bleh
Skyfall, kur tu to visu ķēri?
Nu, man Air ļoti, ļoti patika, kaut arī es daudz raudāju. Visskaistākā anime, ko esmu redzējusi - lieliska, detalizēta animācija, perfekta skaņa... Vismaz man likās, ka nemaz nebija tik ļoti nesaprotama, man vismaz pieleca, tos pagātnes notikumus es sapratu, un atkārtoto stāstu arī. Tiesa, es arī nonācu pie secinājuma - Air animē kaut kas nav kārtībā ar laiku, jo Yukito pārvērstā forma - krauklis dzīvo vienlaicīgi ar cilvēku - Yukito, un tie divi bērni, kas it kā ir reinkarnācijas, ir turpat blakus, kad stāsts tikai sākas, un jau zin visu saturu. Laikam jau laiks šajā animē vispār neeksistē. Bet stāsts man liekas ļoti labs, un veidotāji izvēlējās labu veidu, kā pastāstīt, lai visu varētu puslīdz saprast, un reizē interpretēt, kā pašam patīk.
Isabel Carmin fon Edelhain
Apr 5 2007, 00:48
To visu var ''ķert'' sekojot līdz notikumiem, ka arī lieki pieminēt to ka priekš dvēseles reinkanējoties nepastāv laiks kā tāds.
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 5 2007, 00:48)
To visu var ''ķert'' sekojot līdz notikumiem, ka arī lieki pieminēt to ka priekš dvēseles reinkanējoties nepastāv laiks kā tāds.
Nu, es jau arī sekoju līdzi notikumiem, bet tur nekur nebija teikts/rādīts/ļauts nojaust, ka tie bērni ir reinkarnācijas... un arī nevarēju izdomāt, vai lāsts ir lauzts vai nav... Par šo anime tiešām ļoti jādomā, lai vispār kaut ko varētu saprast.
Noskatījos Air movie, nav tik laba kā Air anime. Sliktāka animācija, un piemēram, par Misuzu slimību/lāstu neko nepaskaidro... Yukito tēls ļoti patētisks. Vienīgais iemesls, kāpēc skatīties - lai redzētu Yukito/Misuzu skūpstu un Ryuuya/Kanna "hentai" scēnas.
Skyfall
Apr 5 2007, 21:42
QUOTE(Ragana @ Apr 5 2007, 11:47)
Nu, es jau arī sekoju līdzi notikumiem, bet tur nekur nebija teikts/rādīts/ļauts nojaust, ka tie bērni ir reinkarnācijas... un arī nevarēju izdomāt, vai lāsts ir lauzts vai nav... Par šo anime tiešām ļoti jādomā, lai vispār kaut ko varētu saprast.
Pēdējais ko tas zēns saka skatoties uz Yukito/Misuzu "To them, cruel days. And to us - a begining". - viņš zin kas saigaida Yukito un Misuzu, jo viņi ir nākamā reinkarnācija, un Sora jau bij nogādājusi viņu atmiņas Kannai. Un pacik Misuzu bij izdevies iegūt patīkamas atmiņas, no šī varam secināt ka lāsts ir lauzts - "And to us - a begining".
Noskatījos Air movie, nav tik laba kā Air anime. Sliktāka animācija, un piemēram, par Misuzu slimību/lāstu neko nepaskaidro... Yukito tēls ļoti patētisks. Vienīgais iemesls, kāpēc skatīties - lai redzētu Yukito/Misuzu skūpstu un Ryuuya/Kanna "hentai" scēnas.
Nu, animācijas kvalitāte ir sliktāka (kaut gan "sliktāka kvalitāta kā Air TV" neko daudz neizsaka, jo Air ir viena no kvalitatīvākajām animācijām
). Air ir taisījuši Kyoto Animation, kuri izceļas ar labu animāciju. Movie taisīja Toei animation.
Man pašam viņa patika nebūt ne mazāk kā TV versija. Vai viņa kaut kas tika izskaidrots par lāstu neatceros, bet ja arī nebij es to drošvien nepamanīju, pacik es jau zināju izskaidrojumu
. Manuprāt movie no manis izspieda vairāk emocijas (kaut gan te drošvien palīdz fakts ka es jau biju pieķēries personāžiem skatoties TV versiju). Es viņus uztveru kā papildinājumus vienu otram, tā vietā lai funktierētu kurš ir "labāks". (Un pacik es dodu priekšroku ja animē ir arī romance, tad movie dabū plus punktus
)
Tas pats būs ar
Clannad - KyoAni taisa TV series verisju, Toei taisa movie versiju .... nevaru sagaidīt kad tas sāksies
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.