Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paint?
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Faplo
Man te jautajums vai kads uz PAINT kautko ari ir taisijis dry.gif kautvai kad nav bijis ko darit, gribetos redzet smile.gif
Te nu mans darbs nekas ipas bet es ar anime tikai nesen saku aizrauties
image
P.S parak skarbi nekritizejiet unsure.gif btw zinu ka deguns nav kartiba labak kautka nesanak uz paint vinu sad.gif
baseboalbatboy
Neizskatās ka tu nebūtu litojis dzēšgumiju dry.gif aaa...nu jaa bet labs darbs
edg
Es esmu iists PAINT paveelnieks!
Iecheko kaut vai manu avataru!
Vai kaadu no shiim gjeniaalajaam bildeem:
http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=6
http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=7
http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=131
http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=35&pos=138

Un te vienkaarshi paintaa aardiishanas augstaakaa klase:
http://lvz.kaitnieks.com/citifaili/esirkruts.zip (34kb = ljoti mazs fails)
FaNtA
jaa tu iists paint paveelnieks happy.gif es diezvai kko tuvu aplim speetu uziimeet tongue.gif tik nesaprotu kapee juus paint lietojat? huh.gif ir ta4 kkas labaaks, kaa piem fotoshop

lieto taču pogu "dzēst" ja liec vienu un to pašu postu divreiz, vai vismaz rediģē, traucē taču
Yume
hehe, edq man šķiet ka par tavu radošo ģenialitāti paintā neviens nekad nav šaubījies.
Man piedāvājums, parunāt ar microsoft, varu saderēt tevi pieņems darbā kā galveno dizaineri.. vai tas tev būs par zemu?

Nu un lai nav offtopic, tad šis... vakar uznāca gļuks..
image
ETM
Nezinu cik ljoti tas atbilst topikam, bet...
Principaa es paintaa visu savu pixelartu taisu, jo tur ir viss kas vajadziigs. Ja grib kaut ko, kur nav pa pixelim jaakraaso un jaapiemeklee tonis, tad jaakjeras pie jaudiigaakiem liidzekljiem, kurus man nav bijusi ne nepiecieshamiiba, ne veeleeshanaas apguut.
dmonster
image
Heh paint and photoshop kopsavilkums. tikai vienīgā problēmā drusku deformējās pēc pārnešanas.
edg
Ja shitaadu satieciet uz ielas, tad ziniet, ka esmu par daudz sanjeemies, un vajag tureeties 10 metru raadiusaa:
image

P.S. Zinu zinu, es nepieziimeeju ausis, bet tas taa paredzeets, ausis izjauktu visu kompoziiciju.
jurc
edg.. un tavējam swordsmanam pretī stājas mana burve.. labāk mūc!! biggrin.gif
image
Kikyou
image

Jurchixam kompaanija, ha ha laugh.gif
not_alone
no sirc atvainojos par lii$anu sve$aa topikaa,bet te nu ir mans wieniigais saglabaatais darbs paintaa,tapis pirms 2gadiem,kad photoshop weel bija neaizsniedzams laugh.gif

image

tas ir domaats cilveeks,kas taisiits no porcelaana,un starp laapstinjaam tetoveejums,kas man tobriid ljoti patika wink.gif nju tagad,protams,liekas bik smiekliigi,bet nju...bilde jau ir tiiri jauka,vai ne?
Yume
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2005, 10:16)
image
*

image
Šo te tu tāpat neuzvarēsi...viņam augstāks skils.. biggrin.gif
ETM
Bet beigaas tapat atnaaks shamais blekja gabals un izrullees visus.
image
dmonster
Dariet, ko gribat prusaki iztur jebkuru kauju un, ja ir ložmetēji un raķeš dzinējs tad ir blink.gif .
image
Yume
nabaga prusaciņš, to vēl to vēl lija nav redzējusi.. viņai noteikti būtu prieks, ka šis ir reaktīvais, un var fiksi nākt pie vias siemos...
edg
image
The post you entered in was too short. You must have at least 60 character(s) in your post before it will get posted.
Kikyou
Akdies... XDDD
Kādas 2 minutes pavadīju skaļi rēcot istabā. laugh.gif
Un tad vēl ar lieliem burtiem tas teksts.... XD
Kautko tādu es vispār gaidīju, bet tik un tā smieklīgi. biggrin.gif
dmonster
He he tas tik ir grautiņš paint stillā laugh.gif Kaut kā nāk prātā Naruto ar Zabuza bērnību.
alt
aaaaaaaaaaa......... labais...

a domaa mees to taa atstaasim? he he.... saturies....

©JurCHiX
ETM
This means WAR!

P.S. Tu mani tikai padariiji stipraaku >8]
image
edg
Taa jau ir - pret tevi vienmeer saceljas tie, pret kuriem tu vislabaak esi iztureejies. Atriebiibas saldaa garsha!
image
Kikyou
image

リベンヂ!!!! laugh.gif
baseboalbatboy
Ja Baseboalbatboys redz kutiņu viņam tur noteikti ir jātiek...un starp citu jums nav nekādu izredžu pret manu Izsitēju cool.gif
image
dmonster
Jauns prusaku pretinieks
image
image
image
image
image
image
image
image
Jauka kauja, ne.
edg
Vai kaa man patiik taa chibi fane! Kawaii! wub.gif Alternative ending:
image

baseboalbatboy, neliec te iekshaa kaut kaadus kjeepaajumus! Ja gribi piedaliities, ziimee labas bildes, kaa mees paareejie! Vai arii gjeniaalas, kaa es! :>
wIZARD
infernoooooooooooooooooo
image
.....................................................
ETM
Un tev skjiet ka taas ir beigas??
Fear my unimaginable power!
image
Kikyou
image

...turpinājums. rolleyes.gif
Šitā mēs varētu flashā uztaisīt 2h filmu, haha. XDD
ETM
gribeetos redzeet taa Boom rezultaatu, lai vareetu paturpinaat.
Kikyou
image
Pfft, FINE! XD
ETM
image

P.S. Skatos uz sho visu un dmaaju: "Cik gan slims es esmu...."
edg
Tev ir maza nojausma par slimuma robezhaam, ja domaa, ka tas ir slimi.

Btw, ETM, tavi paint skilli ir tieshaam reaali. Manus gjeniaalos jau gan nepaarspeet...

Atljaushos noslinkot, un cereet, ka kaads cits sakaus to terminatoru liidz man sadziis bruuces ph34r.gif
ETM
Nu tauta sanjemas!

We need a new hero (victim).

P.S. Par tiem skillz, es pateicos savam slinkumam par to ka savu konservbundzu taisiiju uz aatru roku, savaadak komiksu seerija buutu neiespeejama.
Dzonis
image
ETM
AA, Dzonis nogalinaaja staastinju!! Maita taads, tagad vinjam kaads irl (in real life sados) pa galvu pa celjam uz veikalu.

Bet nu iisteniibaa gjeniaali, kko taadu nebiju gaidiijis.

P.S. Shamais pasaakums man liekas pat labaaks par foruma staastinjiem 8)
Kikyou
Lol... Vajadzētu atrast kādu paintchat kautkur, tad būtu arī jautri. XD
Btw ETM, kas tas bija ar to zobens -> shaujamais? Transmutācija? XD
edg
Jaa... Lielais ljaunais visus izniicinoshais peleekais terminators seezh savaa gultinjaa rocinjas salicis pie sirds un skumst. Tas ir teh viiii smile.gif
edg
Fanarts, Chibi Terminators:
image
ETM
QUOTE(Kikyou @ Apr 2 2005, 09:11)
Btw ETM, kas tas bija ar to zobens -> shaujamais? Transmutācija? XD
*

Tikai nevajag te spiest uz to, ka peedeejaas dienas intensiivi FMA skatos, mkey. Tas absoluuti nav ar to saistiits, shamais ir teels, ko es jau sen biju izdomaajis. Tomeer jaatziist, ka paraleeles saskatit var 8), bet, kaa jau teicu, taa ir tikai sakritiiba.

P.S. Varbuut shito beidzam? var tak izveidot kkur atseviskju topiku un tur taa arii laist, man jau biki pieriebaas shis teels. Paaraak kruc 8) (s4as saaksies!)

P.P.S. Manu blekji nekropljot ar chibi formaam! Tikai es taa driikstu!
image
Blackout
to Dzona postu vajadzeetu likvideet, lai mees vareetu turpinaat >.> Man gribas turpinaat.. Bet staasts beidzies? >.>
edg
Jaa, staasts ir beidzies. Bet top jauns staasts ETM vadiibaa.
Blackout
Ak taa! Nu tad gaidiishu ar nepacietiibu! *happy.gif*
ETM
vajag mazaak spamot un pieteikties kur vajag. tie kas nepieteicaas nedriikstees tanii visaa piedaliities. es jau labu laiku gaidu, bet driiz buus viss un staasts saaksies ar tiem kas tanii briidii buus.
edg
Iipashi akliem "pats samekleet nejeedzu" Search pogas lietoshanas nejeegaam: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2455&hl=
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.