taaa es mekleju to speli veselas 3 nedelas
!!!!es vinu gribu spelet uz kompja bet huj man japerk tas game boy....!!Ja kads zin adresi kur var nokacat Dbz:legacy of goku 2 ludzu pasakiet busu pateicigs
CryRat
Mar 23 2004, 06:11
QUOTE |
taaa es mekleju to speli veselas 3 nedelas !!!!es vinu gribu spelet uz kompja bet huj man japerk tas game boy....!!Ja kads zin adresi kur var nokacat Dbz:legacy of goku 2 ludzu pasakiet busu pateicigs |
pirmkārt: gribētu zināt kur tu esi meklējis ka pat
googlē neesi paskatījies ?
otrkārt: lūdzu iztiksim bez visādiem h*j
treškārt: kaut ko nesakarīgu tu tur saki... kāds sakars ir spēles meklēšanai un GBA pirkšanai ?
ceturtkārt: vismaz viens derīgs links ir tajā google rezultātā... priekš īpaši ehm...
-> te <-piektkārt: lūdzu... nav par ko...
Fatalis
Mar 23 2004, 09:01
Šis te man atgādināja, ko mazliet senāk jau gribēju pateikt: diez vai tā ir laba doma ļaut rakstīties anonīmiem subjektiem. Manā skatījumā jēgas no tā ir 0, bet ļaunumu daudz. Sākot ar teorētisku iespēju nofloodot te visu, un beidzot ar tādiem postiem kā šis. Diezin vai foruma biedri vai pats forums in general benefitējas no kā tamlīdzīga; tikai lielāka nekārtība. Reģistrācija vismaz liek cilvēkam ievērot kaut kādu disciplīnu.
[/rant]
ShinChan
Mar 23 2004, 16:01
QUOTE (Fatalis @ Mar 23 2004, 08:01 AM) |
Diezin vai foruma biedri vai pats forums in general benefitējas no kā tamlīdzīga; tikai lielāka nekārtība. Reģistrācija vismaz liek cilvēkam ievērot kaut kādu disciplīnu.
|
Tiesa, kas tiesa. Domaaju ka nevienam tas peecpusi nepleesj pieregjistreeties forumaa un tad spamot un fluudot liidz adminis piegriezj skaabekli. Nevar teikt, ka pagaidaam visa sjii padariisjana (regjistraacija) buutu, kas elitaars un vien sabiedriibas kreejumam pieejams. Taapeec protieties biedri unregistrated...
Fatalis
Mar 23 2004, 16:29
Prieks redzēt, ka kāds domā līdzīgi.
CryRat
Mar 23 2004, 20:59
njā...
pietiek jau cilvēku kuri tāpat piereģistrējās un iespamo vai vispār neko nepasaka... nu bet es atbalstu šito lietu... vēl vairāk man patiktu ja forumu nevarētu nemaz palasīt kamēr nepiereģistrējās... vēl vairāk man patiktu banot cilvēkus kuri neposto...
umm... es neesu ļauns... man tikai patīk kārtība...
Takashy
Mar 23 2004, 21:39
QUOTE (CryRat @ Mar 23 2004, 07:59 PM) |
...vēl vairāk man patiktu banot cilvēkus kuri neposto...
umm... es neesu ļauns... man tikai patīk kārtība... |
Man arii patiik kaartiiba,bet uzreiz banot tos kuri nepostee?Tad jau buutu labaak ja banotu tos kuri te spamo/fluudo..... (Kautkaadus IP bann,vai taa,nez.)
Labaak jau buutu kautkas kaa,ja piereģistreejas,bet savu to accountu(Sorry,nez. kaa to iisti raksta/sauc,heh ^^; ) nelieto kaadas 2 nedeeļas ,ka to tad arii izdzeeš,nez....
zenofex
Mar 23 2004, 22:40
Eck, jaa, man arii liekas, ka buutu lielaaka kaartiiba ja tikai regjistretiem useriem atljautu postot, vairaak gan es par nekaadiem ierobezhojumiem neesmu.
kaarleens
Mar 23 2004, 22:41
muljkiibas galiigi kreisos postus taksh var mieriigi idzeest es esmu pa to lai questi ar var posteet
Fatalis
Mar 24 2004, 15:01
Muļķības? Varbūt pamato savu viedokli.
Pag, pag! Ja tie kreisie posti ir looti daudz tad vinus buus pagruutaak izdzeest. Veel esmu saskaaries ar to ka anoniimie jeb neregistreetie useri meedz iemest kaut kaadu flame postu un tad aiziet viss topiks galiigi greizi.
On Topic - shito esmu speeleejis uz kaut kaada GBA emulatora , laikam Visual GBA vai kaut kaa tml. un pashu ROM`u probleemas dabuut jau nu tieshaam nav nekaadas. Pietiekami daudz ir saiti netaa , kur vareetu sho speeli dabuut.
Sveiki es te jaininais ja kaadam vajag dabuut kaadu speeli uz gba vai kaadu filminu buushu izpaliidziigs man pasam patiik uz rtl2 yugioh ja kaads skataas
))))))
Un ja vajag mans mails lielais16@inbox.lv
ShinChan
Mar 26 2004, 10:43
QUOTE (Guest @ Mar 25 2004, 09:28 PM) |
Sveiki es te jaininais ja kaadam vajag dabuut kaadu speeli uz gba vai kaadu filminu buushu izpaliidziigs man pasam patiik uz rtl2 yugioh ja kaads skataas )))))) |
Vaarti ir atveerusjies process ir saacies..piepildaas tas, par ko tika runaats paaris postus augstaak
QUOTE (JAyzz @ Mar 22 2004, 10:12 PM) |
taaa es mekleju to speli veselas 3 nedelas !!!!es vinu gribu spelet uz kompja bet huj man japerk tas game boy....!!Ja kads zin adresi kur var nokacat Dbz:legacy of goku 2 ludzu pasakiet busu pateicigs |
nu ieej www.aport.ru- mekleetaajaa un nokachaa gameboy romu un tur arii ir speelluki kas iet uz romiem -tas pats vienkaarshaakais veids kaa dabuut shos speellukus - man ir tas legacy of songoku - ja vajag varam sarunaat...
QUOTE (CryRat @ Mar 23 2004, 07:59 PM) |
njā... pietiek jau cilvēku kuri tāpat piereģistrējās un iespamo vai vispār neko nepasaka... nu bet es atbalstu šito lietu... vēl vairāk man patiktu ja forumu nevarētu nemaz palasīt kamēr nepiereģistrējās... vēl vairāk man patiktu banot cilvēkus kuri neposto...
umm... es neesu ļauns... man tikai patīk kārtība... |
tas ar uz maniim ir attiecinaams? es jau te iipashi nefluudoju un visaas teemaas nelienu - a varbuut tev liekas savaadaak?
CryRat
Mar 30 2004, 21:15
QUOTE |
tas ar uz maniim ir attiecinaams? |
kapēc tu tā domā ? umm... kas attiecināms ? par ko iet runa ?
es tikai teicu ka pietiek cilvēku kuri ir piereģistrējušies labi ilgi bet nav nevienu vai gandrīz nevienu postu ielikuši... ja kāds reti posto viss ir ok nekāda problēma... bet ja cilvēks piereģistrējās un vispār neieposto vai kaut kādu spamu iemet un pazūd tad tas bišku besī...
QUOTE (CryRat @ Mar 30 2004, 08:15 PM) |
QUOTE | tas ar uz maniim ir attiecinaams? |
kapēc tu tā domā ? umm... kas attiecināms ? par ko iet runa ? es tikai teicu ka pietiek cilvēku kuri ir piereģistrējušies labi ilgi bet nav nevienu vai gandrīz nevienu postu ielikuši... ja kāds reti posto viss ir ok nekāda problēma... bet ja cilvēks piereģistrējās un vispār neieposto vai kaut kādu spamu iemet un pazūd tad tas bišku besī... |
nju ja taa , tad jau vis ok. vienkaarssi es paarpratu... nu varu piekrist - vajadzeetu uzlikt kautkaadu laika limitu- ja reggistreejies lietotaajs nelieto savu nicku vairaak par meenesi -tad nu sory ( neesmu tik stiprs shajaas lietaas , var tak uzlikt taadu limitu ne?)
X_Kamui
Nov 19 2004, 05:17
To DBZ daļu var nokačat uz
http://www.emu-russia.net
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.