Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nevaru atcereeties
Anime forum > Anime > Requests
-nDigo-
es nekaadi nevaru atcereeties kaa sauca vienu filmu ko skatijos pa tv, iisi staastot tur notika sekojoshais :
kaut kaadi cilveeki gaaja uz kaut kurieni(kaa sapratu delegaacija), tad notika kaut kas un vinji gaaja atpakalj...(ceru ka saprataat biggrin.gif )
pa celjam mirst vecs vecis, kuram vergs/kalps bija baigi uzticiigais karotaajs ar shkeepu. Pirms naaves tas teica ka atbriivo vinju no verdziibas un tas esot tagad briivs... tad tur taalaakaa celjaa vini satiek kaukaadus bandiitus, tad tur kaut kaada princese, tad vini to pavada (tie pozitiivie teeli), tad vini nokluust slazdaa (tiek ielenkti tukshaa cietoksnii) kuru ielenca tie bandiiti, tad tur visi mirst beigaas... (nu cik vareeju tik paskaidroju, nav jau paaraak sakariigi, bet tomeer smile.gif )

cilveeki luudzu paliidziet, ja kaads zin, kas taa par filmu dodiet nosaukumu...
Nuin
To sauca Hero. Ljoti iepatikaas pasham.
Vinji gaaja pie kaut kaadiem priesteriem ja nemaldos.
-nDigo-
vai tad hero? man liekas hero bija cita filma kur vijsh(galv. varonis) gaaja galinaat imperatoru, bet sarunas laikaa saprata ka vinam ir ceeli meerki un labaak lai vins dziivo...
(nu lai tiktu pie imperatora, vinjam vajadzeeja savaakt tur skeeou un veel kautkaadus pribambasus, no .. no .. kautkaadiem cilveekiem ko imperators mekleeja un kurus uzskatiija par biistamiem..)
Nuin
Gomen, es laiikam buushu sajaucis, dry.gif pac tiko paarliecinaajos. Nu da labi centiishos samekleet.
Nuin
Man liekas, ka es atradu ko vajadzēja. Tatad to sauca MUSA.
image
-nDigo-
nu ja googlis nemelo tad jaa taa ir taa smile.gif
ljoti pateicos par paaliidziibu...
-nDigo-
negribeeju taisiit jaunu topicu, taapeec jautaashu te..

cilveeki luudzu, es gribu paskatiities kaadas labas shausmu filmas sakiet visas ko ziniet, vecas un jaunas(nu ne paaraak vecas)
ceru uz atsauciibu...
DasH
Man patika "Darkness Falls" un "Ghost Ship" , bet tas taa, nekas spiidosh, bet laba izklaide... (aa, veel arii "Freddy Vs. Jason" , bet tas vispaar laikam ir Trilleris....)
dmonster
|_| "Alien vs Predator" Brāčka redzēja, teica, ka pat viņam(16 gadi, skeiteris, nervotājs) pat bailes uzmetās.
CloudX
dry.gif Aliens vs Predator laba filma bet nav shausmene.
Es ieteiktu:
Fight Club
Hanibal
eXsitenZ
Zatoichi
Arahan
Dorm daze
deleted-ray
The Thing
Alien
Virus
Janus
Iesaku "Fangs of the living dead","The beyond","Zombie","Gates of hell",rolleyes.gif varbut liksies pavecas bet paskatities var. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.