Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Beyond The Clouds, The Promised Place
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaarleens
Ilgi gaidītais (ja nekļūdos 5 gadi) lielais anime projekts beidzot ir pieejams arī DVDripā.
Mani iespaidi labāka animācija laikam ko es esmu redzējis nepārsteidz ar saviem efektiem kā aple-sēd, bet gan ar skaistumu es pat teiktu klusu skaistumu. Čari manuprāt perfekti izzīmēti klasiskā pareizā anime stilā apkārtējā daba un fons nu ir vienkārši sugoi.
Timežēl saturs gan bija stingri viduvējs, mani nepāķēra šoreiz šis stāsts par akopakalistiskām kataklizmām.
Labi bet tomēr es uzskatu šī ir must sēn anime tieši noskaņas dēļ kuru palīdz radīt lieliskā mūzika un attēls.
Velkam visi Triad versiju kvalitāte ir ļoti ok cool.gif http://a.scarywater.net/triad/%5BTriad%5D_...uds.avi.torrent
image
edg
Neticami, bet paarliecinaaji, ka jaaatvelk un jaaiecheko... ___
Nuin
Noskatījos es šo šedevru, vienkārši parāva līdz. Runājot par pašu animāciju, tad čari ir uzzīmēti nepārāk labi es pat teiktu prasti. Pēc manām domām tas tā ir izdarīts, lai viņi izceltos uz fona.
edg
Noskatiijos traileri, patika. Es gan neesmu speciaalists, bet man liekas, ka taa ir viena no anime spilgtaakajaam iipashiibaam, ka ir detalizeets fons un vaajas detalizaacijas cilveeki. Jaunajaas animees gan parasti tiek dariits preteeji, taadaa veidaa ieguustot smukaakas beibes un tad jau uz fonu neviens neskataas.
Sigfa
Man iisti nepatika sizhets bet animaacija ir lieliska.

Bez tam, paaraak iisaa laikaa centushies paraadiit paaraak daudz, beigaas sanaacis taads ljoti fragmentaars tas gabals.
kaarleens
Kā es teicu klasiskā stilā čari ir sazīmēti un tas nenozīmē detalizāciju es nemāku aprakstīt bet man šausmīgi patika kā viņi ir izdevušies. Žēl ka saturs tā ehh
xikes
Vaa... shitam nosktiijos treileri kaadas 2reizes un tad veel vienu un tad veel liddz pusei..
Nezeeliigi patika biggrin.gif
Mpsh varu ar kaadu, kuram ir nokachaats sarunaat apmainiities arcd/dvd?
Nuin
Man ir, bet uz cietā, jo tas fails ir pāri 1 gigam un es nevaru parrakstīt. sad.gif
edg
Nuin, panjem kaadu avi splitteri un sadali uz puseem. Tad ieies 2 cd.
edg
No pieredzes iesaku to failu daliit ar VirtualDub. Man izdevaas sadaliit tiiri sakariigaa vietaa...

Man ir VirtualDubMod 1.5.10.1, bet atvelkamaa versija ir VirtualDub 1.5.10, taapeec kaadam, kas meegjinaas sekojosho, kaut kas vareetu neizdoties. Neizdoshanaas gadiijumaa mani nevainot!

Failu daliit shaadi:
- Ja veel nav taads, tad atvilkt:
Velk sheit: http://prdownloads.sourceforge.net/virtual...10.zip?download
Lasa par to sheit: http://www.virtualdub.org/

un atzipot.
- Palaizh VirtualDub
- File -> Open video file -> atver Beyond_the_Clouds_(Triad)_(D59175BC).avi
- File -> Save as -> blabla.avi atkjeksee "Segment output file" un "Limit file size" uz 702mb (faili nebuus 702mb lieli, bet VirtualDub preciizi neprot to faila lielumu ieguut, taapeec 702 vajag) un "Video Mode" uzliek "Direct Stream Copy"
- Save
Vajadzeetu ieguut blabla000.avi un blabla001.avi vai kaut ko taadu ar lielumiem 699 un 696
xikes
Thnx Nuin par izpalīdzēšanu.
Tātad es arī noskatījos. Laiciņu atpakal, skatoties treileri domāju, ka šis man toč ir jāredz.. būs labs. Tagad man liekas, ka bija ģeniāls. Nez, varbūt paarak maz esmu (vēl) redzējis no anime, bet šis man patika biggrin.gif . Ah.. gribas gandrīz vai katru kadru fotogrāfēt, izdrukāt un likt pie sienas .. vislabāk kādā muzejā. Vienkarši super.. Un mūzika.. eh.. ģeniāls darbs. Story, manuprāt, arī nebija nemaz tik pelams.
Viss gods Makoto Šinkai.

Pēc tam vēlreiz noskatījos treileri un secināju ka daži kadri no treilera nemaz neparādās filmā.. huh.. gandrīz vai sajūta, ka jābūt vēl kam, ko neesu redzējis .. vai arī, moš treileris ir tāda kā sava veida filmas sastāvdala.. heh ..
edg
Viens kadrs, ko tu vareetu buut palaidis garaam ir peec titriem (viens kadrs). Bet treilerus ar jaaraksta diskaa, taapeec ir 800mb matricas smile.gif
Rags
noskatījos, iespaidi labi, ko tādu varētu rādīt piem. animefestā.
čaru detalizācija interesanta, kaut arī dažiem nepatīk, taču man likās ļoti piemēroti rolleyes.gif
jurc
Piekrītu Ragam, šo animi skatīties uz lielo ekrānu būtu vienkārši jauki. =)

Beidzot arī tiku pie skatīšanas. Pirmais, kas pārsteidza - animācija. Iepriekš noskatoties Voices of a Distant Star jau likās sugoi animācija, bet nu šai filmai tā vienkārši ir izkopta līdz pat pēdējiem sīkumiem. Piekrītu, ka sižets nav tas labākais, pat brīžiem grūti saprast, kas tur īsti notiek, bet to visu kompensē animācija. Varbūt tas bija darīts ar nodomu, lai vairāk pievērstu uzmanību animācijai? =)))
Protams, mūzika arī fonā ir lieliska, ed arī ļoti jauks.

Pieskaitu pie must see animēm. happy.gif
Nuin
Iespējams, ka vairums jau šo zin.
Šī anime tika veidota mājas apstākļos- anime tika uzņemta ar šādu sistēmas palīdzību Power Mac G5 2GHz (8 Gig RAM, 960 Gig RAID HDD), Wacom Intuos i-600, fotokamera Canon IX Y200a, skaners, kopēšanas aparāts. ^^
kaarleens
QUOTE(Nuin @ Feb 24 2006, 08:31)
Iespējams, ka vairums jau šo zin.
Šī anime tika veidota mājas apstākļos- anime tika uzņemta ar šādu sistēmas palīdzību Power Mac G5 2GHz (8 Gig RAM, 960 Gig RAID HDD), Wacom Intuos i-600, fotokamera Canon IX Y200a, skaners, kopēšanas aparāts. ^^
*

blink.gif blink.gif blink.gif
vienkaarshi pzdc, es nezinaaju
Church
un taa kaa viens no vinja ieprieksheejiem darbiem - She and Her Cat bij darinaats uz daudz mazjaudiigaakas kastes - rendereeshanas laika/resursu samazinaashanai tika darinaats melnbalts ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.