deleted-ray
Mar 12 2005, 23:53
Nezinaaju kur shito lai iist baazh, bet nu gribeetos dzirdeet juusu viedokli shiis animes sakaraa, patiik, nepatiik, vai ir veerts vilkt + veel kaadu screenshotu? ") Paldies
Pēc tā ko es zinu, tad tā ir komēdija. Izskatījās jau rēcīgi iesaku novilkt.
P.S Tu zni kādu torent saitu, kur to dabūt?
Ievucis
Mar 13 2005, 00:42
Ir tā komēdija tikai tada bišķi lēna . dažubrīd uz miegu velk
ShinChan
Mar 13 2005, 03:44
Mīļa, jauka absurda komēdija kurā katram personāžam piemīt individualitāte. Nedaudz šīzīgs pasākums.
gjeniaala komeedija. Piesaista ljoti izstraadaatie characteru raksturi.
Kikyou
Mar 13 2005, 12:02
Ir, ir vērts vilkt.
Ideāla komēdija
Kaut ko tik jautru labu laiku neesmu skatījusies.
zenofex
Mar 13 2005, 12:50
Jā, un arī manas rekomendācijas ir visnotaļ pozitīvas. Oriģināla, rēcīga komēdija, Sakaki-san un Osaka-san ir gandrīz vai visu laiku smieklīgākie anime personāži, ar kuriem man nācies sastapties līdz šim. Situācijas un vīzijas animes laikā ir bieži vien absurdas. Vēl animē ir daudz vietējās izcelsmes humora (jo Osaka-san ir no Osakas reģiona, par kuru Tokijā zobojas, ja pareizi atceros), japāņu vārdu spēles.
Visā visumā rekomendēju.
Vienīgi par nokačāšanu - vienīgais ko atradu uz ātru roku, bija iekš kickassanime, bet tur ir tikai līdz 9 sērijai...
Kur vēl var seriālu dabūt nezinu, izņemot, protams, DC.
deleted-ray
Mar 13 2005, 18:50
Nu, paldies par informaaciju, dabuuju visas seerijas caur DC, tagad tikai skatiishanaas vaina ")
kaarleens
Mar 13 2005, 20:06
Anume kas mani nepakjeera likaas garlaiciiga nenoskatiijos liidz beigaam
nemaaku motiveet kapeec lai gan protams Osaka
bija labs chars
deBUGa
Mar 14 2005, 14:48
Viena no labākajām anime komēdijām, ko nācies redzēt. Sākumā var likties nepamatoti stiepta, taču tas domāts, lai iepazīstinātu skatītāju ar katra
character'a personību, tāpēc otrajā seriāla pusē var atļauties varoņus "ievietot" dažādās kuriozās situācijās. Šķietamo seriāla "lēnumu" uzskaitu par vienu no tā treknākajiem plusiem.
P.S. Viennozīmīgs "
Vajag redzēt".
P.P.S.
Šai topicā ir dažas bildes no šī seriāla.
baseboalbatboy
Mar 16 2005, 00:05
Vienu sēriju redzēju man patika tikai...kā ievucis teica velk uz miegu
Azumangas cieniitaajiem iesaku noskatiities Lord of the Yen.
Cilveeki samonteejushi Lord of the Rings trailerus izmantojot originaalo traileru aduio tracku un azumangas video materiaalus.
Man ljoti iepatikaas ;)
varbuut vari patiekt kur to var dabuut?
izklausaas vareni.
Hikaru
Mar 16 2005, 19:42
QUOTE(Wiper @ Mar 16 2005, 18:22)
Azumangas cieniitaajiem iesaku noskatiities
Lord of the Yen.
Cilveeki samonteejushi Lord of the Rings trailerus izmantojot originaalo traileru aduio tracku un azumangas video materiaalus.
Man ljoti iepatikaas
Un arī
Football ir baigais gabals.
Tik tur nekāda sakara ar futbolu nav.
QUOTE(Sigfa @ Mar 16 2005, 18:34)
varbuut vari patiekt kur to var dabuut?
izklausaas vareni.
1)
http://www.anime.lv/forum/viewtopic.php?t=4342) Esmu paarliecinats, ka vairaakiem ieksh DC++ ir noshareets (man ir)
CloudX
Mar 16 2005, 22:34
QUOTE(Wiper @ Mar 16 2005, 19:22)
Azumangas cieniitaajiem iesaku noskatiities
Lord of the Yen.
Man ljoti iepatikaas
muhahaha ljoti reeciiga espaciay 1 dalja
....................................................................
Azumanga rull ,bet es domaju ka labaka komedija anime ir GTO
deleted-ray
Mar 20 2005, 16:26
Tiku tikai liidz piektajai seerijai, tachu jau tagad zinu ka neko reeciigaaku neesmu skatiijies (no animeem). Nu biezhi taaads reecamais uznaak
Nenozheeloju ka novilku
Noskatījos visu seriālu. Pirmās sērijas tiešām skatijos ar intresi un bija arī par ko parēkt. Bet tālāk man visas sērjas likās tādas vienmuļas, visi joki atkārtojas... Bieži daudzus jokus nevarēja saprast. Bet skatījos ar vienu domu - vai Sakaki beigās izdosies sadzīvot kopā ar kaķiem. Osaka arī likās vienkārši vienreizēji izcils tēls. Osaka rlzz
Šī nav no tām animēm kuru varētu bez pārtraukuma skatīties līdz 5 rīta, bet laikam ka pagaidām labākā komēdija kas ir skatīta.
ShinChan
Jul 31 2005, 22:19
šī patiešām ir viena no pozitīvāk tendētajām anime, ko nācies redzēt. Noskaņojuma celšanai ideāli piemērota.
Osakas spēle pavelk uz Oskaru
-nDigo-
Aug 1 2005, 15:55
es noskatiijos dazhas seerijas.. nu taa bija reciigi momenti, bet man taa ne iipashi saistija.. reciigaaks man likaas "girls bravo"
Pirms dazaam stundaam pabeidzu ienemt peedeejo Azumanga devu un varu droshi apgalvot, ka laiks nav pateereets pa tuksho. Teelu saspeele ir apbriinojami laba, lai gan dazu miilu briid seriaals likaas gauzaam garlaiciigs. Lai nu kaa, bet iesaku visiem noskatiities sho briinumu, kuri veel nav paspeejushi...
+Chibi+
Mar 16 2006, 10:21
peedeejaas dienas visu laiku praatoju, vai man ir tik labs garstaavoklis, taapeec, ka ir pavasaris, vai arii taapeec, ka es skatos Azumangu.. XD Protams, School Rumble ir reeciigaaka, bet, bet, bet, Azumangaa ir TAADI teeli, wuh whuh huh.
Honestly, dziive kljuust daudz jautraaka..... XD *wobble wobble*
Sakaki un Osaka rullē! Ko vien vērta epizode ar putekļa ķeršanu acī!
+Chibi+
Mar 17 2006, 18:18
nē, nē, tā epizode, kur viņi satiek to kalnu kaķi un aizved uz muzeju...Un viņi skatās uz tiem kaķiem un rāda mazajam kāds, viņš izsktatīsies.. Tad, kad Osaka parādīja uz to skeletu un patieca, ka beigās viņš būs tāds, es smējos tik traki, ka visa mana ģimene atskrēja uzzināt, kas ar man notiek. Tēvs pajautāja, kādas narkotikas es lietoju, ja man ir tik labi. Brālis noskatījās visu sēriju. XD
anime, kura man galīgi nepiesaistīja. Līdz galam pat neizturēju. Kaut kā pārāk... es pat īsti nezinu, vienkārši, laikam jau. Nekā pārlieku piesaistoša, ja vien neskaita to briļļaino skolotāju un čāru izveidotās personības. Sižets bija tik žāvu cienīgs, ka es centos neaizmigt jau pie pāris pirmajām sērijām. Nu, godīgi sakot, pati nezinu, kapēc šis te man tik ļoti negāja pie sirds.
4x Esmu mēģinājis skatīties, bet tikai vienu reizi tiku pāri obligātajām 5 epām un vienalga ap 10. epu totāli piegriezās - laikam viena no visgarlaicīgākajām animēm, kādu gadījies redzēt - pat Piano likās interesantāka.
Neptuuns
Jul 19 2007, 15:09
Cik atceros, man ļoti patika. Visi tie tēli un, tas kas jau pieminēts. Jāatzīst, ka skatījos manāmi pasen. Tad kad skatījos, kautkā likās pārāk meitenīgs, bet es jau arī biju daudz 'krutāks' kā tagad. Varbūt kad vairs nebūs ko skatīties noskatīšos arī šo zvēru.
Edit: Vēlreiz
viena no maniem millakajiem anime showiem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.