Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cuukkaarpas uchuki - anime =]
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Ella
Nu ko potera arodenee u4uki ir no animeem =] Incanti palasiit vinju BIo un apraxtus =]]]
ShinChan
Dievs žēlīgais, WTF? Bibliotekāre Ayanami Rei? Kur poterguru Aivvv skatās, ka viņa dzīves jēgu šādi aptraipa ar kaut kādiem anime tēliem?

Smieklus raisa arī centīgā čaru vārdu tulkošana (bet ne visu). Latviski lasās un izklausās reti kretīniski.
Yume
Njā, bet cik atceros šī i-skola piederēja... ek, vai tik to neveidoja Eyedam.. aivv tur noteikti nebija veidotājs.
Njā, nu bet tas ka čariem avatoros ir anime personāži, pokemoni ir pārfanojušies.. un paši pat nezin ko tur salika.. mha.. meža uzraugs-Muraki... viņš tur hipogrifiem treponācijas taisa vai?
Njā.. un ko tur Mamoruška dara es vispār nezinu.
Bet izskatās jau no malas gaužam nožēlojami. biggrin.gif
Jaladin
Raustos agonijaa! aghhhh Squall- lidoshanas instruktors vaaks
-kumori-
Vismaz bildes atbilst apraxtiem biggrin.gif
Yume
Karls
Ēku un mežu pārzinis

25 gadus vecs francūzis, kam ir zaļas acis, patumši, gandrīz melni mati, kas sniedzas līdz pleciem. Aptuveni 185 cm garš, sportiskas miesasbūves.

Mha, šāds ir paraksts pie Muraki ava. Nu ja ar tautību vēl var sierināties tad melnie mati un zaļas acis nezkāpēc vienmēr bijušas sudraba. ( Un avā vēlarvien ir biggrin.gif )

Molnje
Uzraugs

Vidēja auguma vīrietis, kraukļa melniem, spurainiem matiem, acu krāsa bīstami līdzinās dzīvnieciski dzeltenajai, ādas krāsa viegli iedegusi. Acu skatiens ass un tiešs, balss spēcīga un zema. Pēc izskata ļoti pievilcīgs vīrietis.

Mha, un pie bildes ar Mamoru no Sailor Moon šāds apraksts ir vispār slikts joks. biggrin.gif
Jaladin
Atvemju veel atlikushaas iekshas uz tastatuuras... wacko.gif Kaads pasakiet vinjjiem, ka taa dariit nevajag, jo tas kaitee cilveeku veseliibai... (btw Squallam nav tumshi mati)
tostermaize
biggrin.gif man maasa tur dziivojas (un 70% man aidomas ka nezin ka tie avi no animes nnemti)
-kumori-
QUOTE(tostermaize @ Mar 3 2005, 14:16)
biggrin.gif man maasa tur dziivojas (un 70% man aidomas ka nezin ka tie avi no animes nnemti)
*

Njaaaa... Divaini... No kurienes tad vini tas bildes rauj, ja pat nezin, kas tie tadi ir? ? ? Es domaju, ka var atshkirt anime no parastam multenem... Un nav ipashi daudz cilveku, kas nez kas ir anime... [mana klase es taja esmu vainiga]
Ella
Es vispaar biju ljoti paarstegta taadus briinumus redzot, Poter + anime chari = neiespeejama darbiiba!!!! Baigi jociigi izskataas driizaak peec kkaadas anime ne potera skolas.....
Yume
A ko tur brīnīties, kja kurbijkurnē paraknājās, tagad nezinu, bet kad es tur dzīvojos, tur bija samērā daudz anime avu, un 85% to īpašnieku neināja kas tie tādi ir, plus 50% nemaz nezināja ka tas ir anime.

Un Jushiro - Squellam ir brūni mati. biggrin.gif
tostermaize
avus shie no googles izrok (man maasa stundaam speej mekleet)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.