Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Arte de Foto
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Deadly Frozen
image

image

image

image

Kaut kas šķietami nedaudz netradicionāls Otak`iešu galerijās. Komentāri & Konstruktīva kritika vairāk kā gaidīta.
SheWr
Smejaties vai raudat, bet man personiigi ir mazliet bail no asiniim... Bet nu bildes kaa bildes. Un gribeeju zinaat - pashtaisiitas?
Deadly Frozen
Nu ja, ka paštaisītas smile.gif Ja nebūtu, tad neliktu. Vienīgais man ir smaga problēma ar cilvēku atrašanu, kas būtu ar mieru pozēt tā, kā es viņiem to lūdzu. Līdz šim vienīgais upuris ir bijusi mana māsa. Tā kā pārējās bildēs attēloti tikai priekšmeti vai viena roka, nebija vajadzības meklēt tām kādu citu bez manis pašas.

Bildēm gan vairāk ir idejiska saistība ar tekstu, nevis tieša. Taču dažām var tik un tā labi saprast, ko es ar to gribu pateikt.
Kikumi
Oi, smukas bildītes! smile.gif
Man ir jautājums: otrajā un trešajā bildē, tās ir īstas asinis? huh.gif Es jautāju tāpēc, ka reiz es iegriezu pirkstā (nejauši) un tas man asiņoja tā, ka likās es esmu no lopu kautuves iznākusi... Maybe tev arī iegriezts pirksts?
Anywayz, man ļoti patīk! happy.gif
Darkness falls around me... laugh.gif
Deadly Frozen
Jap "what have I done" 2. un 3. daļā uz rokas ir īstas asinis. mazais pirksts gan nav iegriezts, bet gan roka nedaudz virs vēnām. man nepatīk tie prikoli ar kečupu. un tā kā negribējās sev griezt pārāk sāpīgi arī asinis nesanāca pārāk daudz.
SheWr
eeeh...man shermulji iziet caur kauliem...Kaa var pats sev pie veenaam iegriezt...?
Deadly Frozen
Ne tas vien ir darīts...Bet tā kā es sāku izaugt no nelaimīga bērna vecuma, tagad tā griezšana iet tikai mākslas vārdā. Un lai radītu ko skaistu esmu tiešām gatava uz daudz ko.
Sigfa
SheWr cilveeki ir dazhaadi, dazhi normaali, dazhi slimi... shit happens...

Man jautaajums autoram: Ko tad tu iisti gribeeji pateikt? Es pat negribu izteikt savus mineejumus, varbuut paaraak aizrautos...
jurc
Te ir sakāms tikai viens vārds - baisi...
Pašam nav bijusi saskarsme ar vēnu griešanām, karājošām pannam [vai nez kas tur ir] un vistu upurēšanu... tas viss liekas sveš un nesaprotams.. bet noteikti citiem cilvēkiem tas ir kas tuvs un nenomācoš... brrr.... ph34r.gif
Ella
Tad jau labaak rituaali ar zaalishu vaariishanu buramvaardu skaitiishanu akmentinju kaartoshanu, =] nesadistiskas nodarbes =]
ShinChan
Ko te lai daudz komentē? Man līdzīgi kā Sigfam nav īsti skaidra šo darbu simboliskā, mākslinieciskā, praktiskā vai kāda cita nozīme. Attēlu paraksti daudz info nedod. Bet ar asinīm viss ir ok, varēja būt pat vairāk un galvenais ne tikai uz rokām, bet arī uz pamatnes pamatīgu peļķi vajadzēja.
Deadly Frozen
Tātad. Ar katru bildi bija mēģinājums pateikt kaut ko kādam cilvēkam. Un man šādu cilvēku netrūkst. "What have I done" bija domāts kā jautājums no tā cilvēka skatījuma. Ir pieļautas kļūdas. Un ir jāsaprot, KA tās ir bijušas kļūdas. Pati ar tiem sado-mazo ziedošanas rituāliem nenodarbojos. Bet pilna pasaule to, kuri domā ka lielāka labuma vārdā var ziedot kaut ko mazāku, neaizsargātāku. Un arī mazajā Latvijā netrūkst cilvēku, kas domā, ka ir varenāki, jūtās diži sātanisti/vampīristi utt. Tā viena konkrētā bilžu sērija ar galdu, 6 svecēm, nazi un asinīm notrieptu roku ir kā mājiens un mēģinājums parādīt, ka ir laiks apstāties pirms ir izdarīts kas tāds, ko nāksies nožēlot visu mūžu.

Un tā nav panna, tas ir spogulis bez atspulga wink.gif

Un ShinChan, ja tu gribēji vairāk asiņu, nāc pie maniem donoriem. Jeb arī tas bija mājiens, ka nākamā darba vārdā man vajadzētu noasiņot uz svecīšu galda? biggrin.gif tongue.gif
ShinChan
QUOTE(Deadly Frozen @ Mar 2 2005, 17:26)
Jeb arī tas bija mājiens, ka nākamā darba vārdā man vajadzētu noasiņot uz svecīšu galda? biggrin.gif tongue.gif
*

Māksla prasa upurus biggrin.gif
Nav jau obligāti savas asinis jālieto. Aizej uz kādu lopu vai putnu fermu un asistē kaušanas procesā. Asiņu būs atlikulikām, ir asinsdesām pietiks.
Sigfa
QUOTE(ShinChan @ Mar 2 2005, 18:56)
Māksla prasa upurus biggrin.gif
*

Uu, huhū biggrin.gif Naaviigi.
Deadly Frozen
Shinchan,vai tad nepilngadīgo darba spēku lopkautuvēs ir legāli izmantot? huh.gif

Nu tad uz nākamo reizi būs ar taimeri nofotogrāfēta skaista sarkana peļķe un tajā noslīkusi meitene ar dunci sirdī. Visus tas apmierina? ^____________^
jurc
nu moins.. tā panna.. tpu.. spogulis gan tur tā jocīgi izskatās. Varbūt pašam spogulim nekāda vaina nebūtu, bet tas uz kā viņš turās.. Dīvaini.. dīvaina bilde... Atgādina kādu filmu kur tiek rādīti cilvēka sapnis-murgs...
neziniitis
Kaa parasti bezjeegaa mans viedoklis
ja godiigi viedoklli
no saakuma neizpratne
peec tam bailes
peec tam bailes atkal
ieintereseetiiba
centos saprast ja godiigi man peec kadas 15 min iepatikaas ssitaads maakslas stils bet vienkaarssi man temats kaa taads likaas nedaudz savaads un maz apspriests
es ieteiktu probeet eksperimenteet ar citiem tematiem (nu protams ja iedvesma un gribeessana ir)
gribeetos redzeet citus darbus
mm jaa un saprotossaa valodaa gribeetos uzzinaat kaa pie kaut kaa taada var nonaakt?
-kumori-
Nicht schlecht... Man patik... Piekritu ShinChan, ka vajadzeja mazliet vairak to asinu, bet ta coolz... image
not_alone
nju jaa..in4iigi,bet bik..par dawc 'saataniski'.. unsure.gif

baseboalbatboy
Nav nekādas sajēgas... huh.gif ..... bilde nr 1 un tās pārējās .. huh.gif ...
Totāli man nedalec 1. un tie faalen angelsi. sad.gif
Deadly Frozen
image

Placebo - Lady Of The Flowers

'Scuse me, I apologize
he likes your attitude, he tries it on for size
he spends the afternoon, between your thighs
how's that for gratitude, I apologize.

It seemed to last for hours
It seemed to last for days
This lady of the flowers
and her hypnotic gaze.

'Scuse me, I apologize
she's got vacum cleaner eyes
suck you in
she's got magazines, filled with pear pies
'scuse me, I apologize

This lady of the flowers
and her hypnotic gaze.

She wears her tears on her blouse
confused and racked with self-doubt
she stole the keys to my house
and then she locked herself out.

'Scuse me, I apologize
he likes your attitude, he tries it on for size
he spends the afternoon, between your thighs
how's that for gratitude, I apologize.

This lady of the flowers
her electronic haze.

She wears her tears on her blouse
confused and racked with self-doubt
she stole the keys to my house

She stole the keys to my house

She lays me down
she lays me.
Shatako
OMG!Nē nu man jau patīk asinis un horror!Bet es laprāt redzētu vēl kādas bildes!:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.