Help - Search - Members - Calendar
Full Version: smailies
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Batou
laikam vajag kaukaadus pielikt. saak ta kaa mazliet aptruukties...
Rune
ar shito -> rolleyes.gif <- pietiek , tas mans miilaakais. smile.gif
Rob_X
Otlawz'am taisniiba, es skatos citos forumos un vinjiem vinju ir pa pilnam dry.gif
zenofex
Jaa, es te vienu gribeeju pielikt, sho: user posted image
Bet, izraadaas, te taadas nav.

Anyways, var meegjinaat nokopeet ikonas no shejienes (steal, steal):

http://kurbijkurne.muztop.lv/forums/index....DE=emoticons&s=
Fatalis
Tajā kurbijkurne sēž mana mazā māsiņa. Un dienā, kad šī vieta satura vai kontingenta ziņā būs kaut mazliet līdzīga tam, mani te vairs neredzēsiet.
Rob_X
Kaa tad taa ???
ShinChan
He, he, man liekas Fatalis pietiekami skaidri izteicaas (pagodinaajums sjim forumam no muuzjiigaa cinikja puses nepaarprotams biggrin.gif ).
Yume
Hei... bet nevajag aizmirst sho teemu, netaa ir chupaam ar smailiniem, un te manupraat vinju kritiski pietruukst... dry.gif
Fatalis
Noteikti.
TheBadEdd
http://www.mysmilies.com <--------- NO COMMENTS! cool.gif
CryRat
hehe labi tur smaiļiki Kakamaka!

user posted image
Batou
hmm, es pieliktu smailjus, bet nevaru nezin kaapeec uploadeet...
Batou
Roze, veel joprojaam nevar uploadeet smailjus. or is it me?
Kikyou
Arii, patiesi truukst smaidinji... nevar izteikt ko veelies =D

Mana ikdiena >>>

user posted image

....

user posted image
Kikumi
user posted image <---- šitā mani ielīksmoja! Atgādina mani... *lol*
Piekrītu čupai iepriekš rakstīto! Smailijus te vēl vajag! blink.gif
Sigfa
QUOTE (Fatalis @ Mar 22 2004, 07:38 PM)
Tajā kurbijkurne sēž mana mazā māsiņa. Un dienā, kad šī vieta satura vai kontingenta ziņā būs kaut mazliet līdzīga tam, mani te vairs neredzēsiet.

hmm, seezhu arii kurbijkurnee un arii cg.image'aa (kur shkjietami uzturies arii tu) un ariidzan sheit, bet veel neesu nomiris.. shkjiet, ka shie divi forumi ir paarlieku atshkjiriigi lai tos saliidzinaatu.

kas attiecas uz smailijiem, tad varu ieteikt tos pashus cg.image smailijus (lai InDoom's man piedod) ja ievajagaas.
ShinChan
Iegaaju tajaa potermarasmaa ohmy.gif nezinaaju, ka ir tik daudz sirdzeeju ar sjo slimiibu. Raadaas, ka to saitu apdeito aatraak kaa delfus. Saprotu, ka graamata var likties interesanta, tacju man pat praataa nenaaktu veidot saitu, piemeeram, par Bokačo "Dekameronu". Kaut kaads vaajpraats cosplay lomu daliisjanas, kaadaa kraasaa Hermionei stringi? un tamliidziigas sjausmas. Vai cilveekiem tik pretiiga liekas reaalaa pasaulee, ka jaametas taadaas galeejiibaas?
Sigfa
Shin- chan: tur cilveeki dalaas divaas daljaas: Poteristi (kuri acimredzot ir admina favoriiti) un LotR'isti. Tu ieskrien GP sadaljaa. tur ir arii normaali un interesanti raksti. Tad veel paspiid dazhas labas online RPG... ir ir tur arii normaalas un pat inchiigas lietas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.