Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nesitiet luudzu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
neziniitis
es saprotu ka tas nav taktiski bet iespeejams ka kaads no ssiforuma apmekleetaajiem ieintereseetos piemeeram biroja vai kaada vaeida citaa tehnikaa
iznnemot skannas tehniku iespeejams individuaalaas un massu paardossanas pa saliidzinot ar veikaliem zemaam cenaam ir iespeejams kontakteeties uz mailu deathreal@inbox.lv būtu tikai lūgums pateikt spesifikaacija un modeli vai vismaz firmu un ja buus iespeeja par pārējo sarunaasim
ieteicam mobilaa telefona taalruni
es apzinos un ja godiigi ka varbuut tas nav korekti bet buusu loti pateiciigs par sapratni un paliidziibu
swordsman
kaada jeega bija no sii topica????
neziniitis
teiktu ka nekaadas dizzas vienkaarssi piedaavaaju tehniku un kaa otaku biedrs varu nosist cenu nu plusaa sis tachu i off topick galiigi kreisi meegginaajumu kreisuma rekordu uzstaadiit
Sigfa
QUOTE(neziniitis @ Feb 25 2005, 22:38)
es saprotu ka tas nav taktiski bet iespeejams ka kaads no ssiforuma apmekleetaajiem ieintereseetos piemeeram biroja vai kaada vaeida citaa tehnikaa
iznnemot skannas tehniku iespeejams individuaalaas un massu paardossanas pa saliidzinot ar veikaliem zemaam cenaam ir iespeejams kontakteeties uz mailu deathreal@inbox.lv  būtu tikai lūgums pateikt spesifikaacija un modeli vai vismaz firmu un ja buus iespeeja par pārējo sarunaasim
ieteicam mobilaa telefona taalruni
es apzinos un ja godiigi ka varbuut tas nav korekti bet buusu loti pateiciigs par sapratni un paliidziibu
*

neko nesaprotu. Iesaku apmekleet latvieshu valodas gramatikas kursus.
Tador
QUOTE(Sigfa @ Feb 25 2005, 23:06)
neko nesaprotu. Iesaku apmekleet latvieshu valodas gramatikas kursus.
*

crude, yet effective.
a mosh paleenaam varam padomaat par Otaku serveri...
neziniitis
mmm doma laba bet nee
paaraak ilgi lieto izteeli probee iedomaaties ko es ar sso domaaju
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.