Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ieteikums TV, OVA & Movies
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Westy
Varbuut uztaisiit TV, OVA & Movies sadalai 'subforums' , kuraa buutu labaako anime seriaalu izlase un user'u ieteikumi ? Jo, kaa nekaa redzu, ka arvien vairaak jaunino sheit saak paraadiities, un taa buutu lieliska iespeeja viniem vieglaak atrast sev mekleeto.
Hideki
QUOTE(Westy @ Feb 10 2005, 20:02)
Varbuut uztaisiit TV, OVA & Movies sadalai 'subforums' , kuraa buutu labaako anime seriaalu izlase un user'u ieteikumi ? Jo, kaa nekaa redzu, ka arvien vairaak jaunino sheit saak paraadiities, un taa buutu lieliska iespeeja viniem vieglaak atrast sev mekleeto.
*

Varbūt viekāršāk uzlikt augšā svarīgos topikus,tādus kā FAQ, ko parasti prasa jaunienācēji? Varētu arī vienu kur salikt linkus uz jau esošiem topikiem par katru konkrēto animi.
ShinChan
QUOTE(Westy @ Feb 10 2005, 20:02)
Varbūt uztaisīt TV, OVA & Movies sadalai 'subforums' , kurā būtu labāko anime seriālu izlase un user'u ieteikumi ? Jo, kā nekā redzu, ka arvien vairāk jaunino šeit saak parādīties, un tā būtu lieliska iespēja viniem vieglāk atrast sev mekleeto.
*

Avarbūt aizvien vairāk jauno beigtu slinkot un izmantotu tādu lietderīgu lietu kā search nevis cepinātu tik augšā jaunas sadaļjas un topikus par sen izrunātām lietām.
edg
QUOTE(ShinChan @ Feb 10 2005, 22:04)
Avarbūt aizvien vairāk jauno beigtu slinkot un izmantotu tādu lietderīgu lietu kā search nevis cepinātu tik augšā jaunas sadaļjas un topikus par sen izrunātām lietām.
*

A varbuut tieshi taapeec vajag kaut ko liidziigu FAQ, kuraa tieshi tas arii ierakstiits.
Westy
Es biju iedomaajies, ko liidziigu shim - http://forum.anime-reactor.net/viewtopic.php?t=4285
Ar to Search sisteemu iesaaceejiem vareetu buut probleemas, jo biezi, tur tieshaam gruuti, ko saprast.
edg
Liels paldies par linku!
Manupraat vajag saistiito (pinned) topiku, kuraa viens no sekojoshiem:
1) brutaali nokopeets shitaa linka saturs, pielabots, papildinaats, latviskots.
2) salikti vairaaki linki uz liidziigaam vietaam, kaa arii pie viena saiti uz anidb un citaadaam liidziigaam labaam vietaam.
Wiper
Viss tas ir paaraak subjektiivi. Kas vienam liekas 'must see' otram buus peedeejais *beep*. Par kaau izlasi tad var runaat ?

Es kaadreiz skatiijos reviewus netaa... Ja likaas ka mana gaume ir vairaak vai mazaak liidziiga, tad saaku skatiities seriaalus, ko dotais 'kritikis' ir ieteicis.

Es vienu briidi visai intensiivi rakaajos pa http://www.themanime.org - varbuut kaadam no jums arii tas noder.
kaarleens
Davaj uztaisat linku topicu kur būtu visi šeit aprakstītie seriāli es viņu pēc tam noslēgšu un cetīšos ik pa laikam atjaunot.
Nu tikai taisiet visem topiciem ka šeit ir bijis no begining saprotu ka ir čakars bet moš kāds uzņemsies ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.