Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nav ko vairs skatiities
Anime forum > Anime > Requests
Westy
Shodiem piebeidzu veel 3 animes tejou tenge, Midori no Hibi, Ai yori Aoshi Enishi.
Tagad izmisumaa mekleedams pa inetu nevaru atrast nevienu pienaaciigu anime seriaalu, kuru tieshaam buutu veerts noskatiities :/
SheWr
Protams ka Naruto! Ja vien tu to protams jau neesi redzeejis...
Ghoul
man bagaidaam nav interneta taapeec kas taads veel nav noticis.....
Nu tad pameegjini animi angel links ( pirmaa ko taisos novilkt kad buus i-net's)
Westy
Naruto skatos, Beck skatos, Samurai Champloo, Bleach.
SheWr
nu tad redz ka tev tomeer ir ko skatiities... dry.gif
Westy
Es domaaju, kaadu jau pabeigtu seriaalu, jo nedeelu gaidiit kameer iznaaks naakamaa seerija ...
Ghoul
Nu tad pameegjini angel links anime sci-fi klasisks gabals par vientuljnieku kosmosa kugja kapteini animee ir paarspiileeti spraadzieni un galvenaas varones kruutis<-- aha. tad skaties fruits basket jauka un smiekliiga anime....( taa vismaz visi saka..) laugh.gif
Westy
Kura gada ir Angel Links ? Starpcitu, kaads zin, kad vai kuraa nedeelas dienaa iznaak Bleach ar subtitriem versija ?
Ghoul
Angel links ja nekljuudos ir 1998 gada anime...................
Westy
http://www.animenfo.com/review.php?id=43&n...inks&type=anime atsauksmes nav diezko labas ...
zenofex
Angel Links man likaas pietiekami interesanta, veel var paskatiities Now and Then, Here and There... Un veel jau kaut ko var, pabrowzee tikai pa kaadaam datu baazeem smile.gif
SheWr
Vienmeer iesaku noskatiities Legend of Escaflowne. Mani ljoti apmierinaaja, bet zheel ka nekur nevaru vairs to dabuut...Nu jebkuraa gadiijumaa - ja atrodi vietu kur downloadeed escaflowne seerijas, tad paveesti man.

http://www.animenfo.com/animetitle,344,duu...n_of_escaf.html
Revol
QUOTE(SheWr @ Feb 10 2005, 16:32)
Vienmeer iesaku noskatiities Legend of Escaflowne. Mani ljoti apmierinaaja, bet zheel ka nekur nevaru vairs to dabuut...Nu jebkuraa gadiijumaa - ja atrodi vietu kur downloadeed escaflowne seerijas, tad paveesti man.

http://www.animenfo.com/animetitle,344,duu...n_of_escaf.html
*

Escaflown var te dabuut - Zhentarim DivX BitTorrent Page
Vai arii ed2k cool.gif

@Westy
Vari paskatities te varbuut kaada ieinteresee:
Recommended Animes for (and by) the AnimeReactor Community
The not to be missed anime list [Otaku's recommendations]

Vai arii pastaigaat pa AniDB gan jau kaut ko atradiisi.
Westy
paldies Revol visi saiti loti nodereeja. domaaju, ka saakshu skatiities Fruits Basket

-upd- aa nee baskets ir crap
NOLF
Kādu brīdi neskaties neko. Tici vai nē, tā arī var izdzīvot un pēc tam varēs uz "ir vērts/nav vērts skatīties" sarakstiem skatīties no jauna.

Piemērs no manas īsās anime pieredzes - ne acu galā nevarēju ciest Cowboy Bebop un i nedomāju skatīties, līdz viena tāda pārtraukuma rezultātā izdomāju dot CB vēl vienu iespēju - rezultātā noskatījos gandrīz vai vienā piesēdienā un gribēju vēl smile.gif
Westy
smile.gif man tieshi taa pat bija ar Midori no Hibi
Nemshu veeraa ieteikumu un varbuut veelaak pamekleeshu kaadu anime
Righorn
vai tad pareizi nav "the vision of eskaflown"(varbuut pareeizi nav uzrakstiits bet kaut kas temliidziiigs) ar Van Fanel ha to anime no saaakuma liddzzd beigaaam esmu redzejis kaadas divas reizes
SheWr
"Vision of Escaflowne"

Es to redzeeju kaadas 3 pilnas reizes un veel man nebija gana! Filmu ar noskatiijos kaadas 6 reizes...
Hideki
QUOTE(SheWr @ Feb 11 2005, 12:19)
"Vision of Escaflowne"

Es to redzeeju kaadas 3 pilnas reizes un veel man nebija gana! Filmu ar noskatiijos kaadas 6 reizes...
*

Nja, laikam bija vienīgā anime, kura man ļoti patika, lai arī sākumā drausmīgi nepatika čaru dizaini. tongue.gif Sevišķi tuvplānā profilā. rolleyes.gif
SheWr
jap, tie spicie deguni it iipashi man nepatika, bet beigaas jau galiigi vienalga palika. Es pat aizlaidos no radinieka 50 gadu jubileju, lai tik vareetu noskatiities peedeejo seeriju!
Ghoul
Ja veel neesi redzeejis tad skaties Cowboy Beebop ( anime ar vislabaako endingu)
un TRIGUN smiekliiga bet arii druuma anime ................. un taas atsauksmes par angel links nebija nemaz tik sliktas ( iesaku mazaak skatiities ko saka kritikji tas ka vinji apgalvo ka anime ir peedeejais meesls nenoziimee ka tev taa nepatiks.....)
SheWr
kaads tad Cowboy Bebop endings bija...? Es to neesmu redzeejis. Tikai random seerijas pa MTV 2
Ghoul
Spike novaaca savu braali , kursh bija kljuvis par sindikaata bossu, tad gaaja ljoti savainots un naakoshaa bilde vinja priekshaa staav bars vechu , Spike mieriigi pacelj roku smaidoshu seju pasaka BENG!!! nokriit NAAVE...... laugh.gif

P.S
Atvainojos visiem kam tagad sabojaaju skatiishanos................
Kas nav redzeejis obligaati jaaredz GOLDENBOY ( tas dzekinjsh kas man avataaraa...... laugh.gif )
-kumori-
Man labak patik vecas labas parbauditas vertibas... Sailor Moon!!! biggrin.gif Esmu milziga fane un to skatos jau 7 gadus... Un man TIESHAM neapnik... biggrin.gif
SheWr
aaa. to es gan esmu redzeejis. Domaaju, ka taas nav beigas, jo peec tam veel raadijaa seerijas.
Ghoul
QUOTE(MIMI @ Feb 11 2005, 15:13)
Man labak patik vecas labas parbauditas vertibas... Sailor Moon!!! biggrin.gif Esmu milziga fane un to skatos jau 7 gadus... Un man TIESHAM neapnik... biggrin.gif
*

jaa atceros kaa es katru riitu ceelos piecos ceelos lai redzeetu kaarteejo seeriju............... cik suudiigi man bija ja neredzeeju kaadu seeriju ....
P.S pa RTL2 tagad atkal raada............ un par Cowboy Beebop:
Taa ir 26 seerija ir jau arii 27 bet tas ir tikai paarskats paar visu seriaalu........ ir arii pilnmetraaza bet taa notiek starp 23 un 24 seeriju( laikam)........
-kumori-
P.S es jau zinu... Skatijos biggrin.gif Bet vairak nerada sad.gif Mesli tadi... Vismaz man vel ir kompis un DVD biggrin.gif un muzika biggrin.gif
Westy
Golden Boy noskatiijos ar baudu smile.gif
Es joprojaam saku, ka nav labaakas fighting animes par DBZ, taa luuk !
SheWr
Man DBZ nepaaraak iet pie sirds...Labaak Naruto skatiities, ja grib labus kautinjus.
Westy
Savaa zinaa piekriitu, labaakie kautini, uzskatu ka bija Kakashi vs Zabuza un Rock Lee vs Gaara.
SheWr
Man patika Neji kaujas, bet pati labaakaa bija Neji vs Kidoumaru. Tad arii visas Chuuninu examena kaujas bija forshas. Aizgaaju jau offtopic ph34r.gif . Nu jebkuraa gadiijumaa, ja grib labus kautinjus, tad iesaku noteikti Naruto noskatiities.
Westy
Nepiekriitu - tas nav offtopic smile.gif , jo runa iet par anime izveeleem un mees tagad izveelamies best fighting.
Iesaku iekachaat sho http://www.anti-leech.com/antilink.php?own...&file=oo7naruto - Rock Lee vs Vegita (trailer)
Naruto 121, jau man patika labaak nekaa ieprieksheejaas.
Nuin
Skaties Onepiece. Tur arī ir faitings. biggrin.gif
SheWr
One Piece fightings normaals, bet tomeer naruto labaaks. Escaflowne ar labi ar tiem guymalefiem ciinaas, bet tas viss anime tomeer nav tik ljoti uz kaushanos balstiits.

Par to linku - es tur neatradu vegita vs Rock Lee
Westy
Njaa ... piedod, piedod - se http://www.dbzsc.com/?dbzsc=mvids2 skaties pashaa apakshaa.
Tur arii ir The Visions of Escaflowne traileri un AMV.
Kas man Naruto tieshaam nepatiik ir ar datoru radiitaas chakra auras, nav tik krutas' kaa DBZ.
SheWr
Kaads zin torrentu adresi, kur var dabuut Escaflowne pa vienai seerijai?
Revol
QUOTE(SheWr @ Feb 11 2005, 16:55)
Kaads zin torrentu adresi, kur var dabuut Escaflowne pa vienai seerijai?
*

Izmanto BitTornado vai Azureus, ar tiem var vilkt arii pa vienai seerijai [izveelas kurus failus no torenta vilkt un kurus nee]
Westy
Personiigi es rekomendeeju BitComet klientu (C++ baaze).
http://www.bitcomet.com/
CloudX
Nu ja runaajat par fighting zhanra animeem tad neaizmirsiet GetBackers Skaista anime ar reaaliem fightiem...
Wiper
QUOTE(CloudX @ Feb 11 2005, 20:05)
Nu ja runaajat par fighting zhanra animeem tad neaizmirsiet  GetBackers Skaista anime ar reaaliem fightiem...
*

Gmm, 'reaaliem' ?
CloudX
biggrin.gif Yup fighti tur ir labie
-kumori-
Es tagad zepoju pa kanaliem un atklaju ka visas ANIME jau esmu redzejusi... Vajag kaut ko jaunu... vai kads nepiesakas izveidot kadu krutu ANIME? biggrin.gif
Nuin
Kā tu to domā (izveidot)? biggrin.gif
-kumori-
Karo4e visi satiksimies un sazimesim kadu SUPERIGU ANIME serialu biggrin.gif tad mes pavaditu forshi laiku un kaut ko vertigu izdaritu cool.gif
Un VARBUT kaut kad ,ja tiesham sanaktu, paraditu savu ANIME tautai rolleyes.gif
Hideki
QUOTE(MIMI @ Feb 12 2005, 19:43)
Karo4e visi satiksimies un sazimesim kadu SUPERIGU ANIME serialu biggrin.gif tad mes pavaditu forshi laiku un kaut ko vertigu izdaritu  cool.gif
Un VARBUT kaut kad ,ja tiesham sanaktu, paraditu savu ANIME tautai  rolleyes.gif
*

Ir jau šeit tāds projekts wink.gif The Anime Project
-kumori-
uuuu Thanx for message biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.